|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oddaja urina pri dojenčku
22.10.2011 16:57:36   
polona5
Če se ta vrečka odlepi, je ziher ne pravilno namestijo. Vrečka mora biti vedno zalepljena na suho splovilo in pri pupikah se mora zalepit na velike sramne ustnice in presredek. Lp

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Oddaja urina pri dojenčku
24.10.2011 13:46:50   
pasijonka
Ne razumem, zakaj pri nekaterih pediatrih tako komplicirajouser posted image  Mi smo danes prvič oddali urin in je bilo vse skupaj ap-cap. Sestra je mali nalepila vrečko preden smo šli v ordinacijo, kjer smo se najprej pogovorili o njenem napredku, do takrat, ko smo jo slekli za pregled, je bila vrečka že polna. Zdravnica jo je vzela in dala v laboratorij in do takrat, da smo odšli, so bili že rezultati.

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Oddaja urina pri dojenčku
24.10.2011 14:29:10   
zaspancek1
Se strinjam, da nekateri res komplicirajo in če otrok nima kroničnih uroinfektov, tudi ni potrebe po nekih posebnih vrečkah. polona5, najbrž imaš v mislih te vrečke?
Ja, saj so najbrž super, samo še vedno mora otrok lulat takrat, ko ima to vrečko gor (ki pa je tudi ne sme imeti predolgo). Ah, upam, da tega ne bomo več rabili.

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Oddaja urina pri dojenčku
24.10.2011 14:39:53   
roladica
Nam je končno uspelo tudi samo z lončkom, nekje v eni uri pa sem prišla do laboratorija in je bilo vse OK. Sicer pa v takem primeru preden opaziš da dojenček lula in ti nastaviš lonček je tako ali tako že pri srednjem curku.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Oddaja urina pri dojenčku
24.10.2011 16:22:31   
polona5
Ja, zaspancek1, to so te vrečke. Super so. Lp

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?