|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki-3. del :)
5.7.2012 13:30:52   
manna
No, pa še nekaj bi vprašala o vaših junijčkih...Kako je kaj z dnevnim spanjem pri vas? Že nekaj časa nazaj smo se pogovarjale in ste ene omenile da vaši ne spijo več nič čez dan in grejo zato morda malo prej zvečer. Ampak mene pa zanima -kakšno je pa počutje proti večeru? Namreč pri nas je prav eno bedno vmesno obdobje- če gre spat popoldne, se naspi in je potem zvečer ful pridna, dobro razpoložena, se sama igra, uboga, celo bolj je dovzetna za se kaj novega naučit, bolj prijazna do drugih, skratka, prava milina je. Ampak potem zvečer ne zaspi tudi do 23h, celo do polnoči se je že zgodilo. Pa ne da bi tečnarila, je bila v postelji in se pogovarjala sama s sabo, si prepevala... No, če pa ne gre nič spat, potem pa je tam okoli 18h že tako sitna, da jo je nemogoče prenašat, cvili za vsak drek, dere se, meče stvari...skratka obup. Ampak kljub temu zdrži tja do 20h-21h in šele takrat zaspi. Tko da sploh nevem kaj je boljš?!?! No, sej ni samo moja izbira ali jo dat spat ali ne, da ne bo pomote, ona se spanju seveda strašno upira (saj o tem sem že pisala), na vse grlo kriči če jo kdo hoče prepričat da mora spat... tko da...bijemo bitke vsak dan na to temo, pa še vedno si nismo prišli na čisto kaj je bolje. Kakšen nasvet, izkušnja?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Junijski sončki-3. del :)
5.7.2012 17:02:46   
mini86
no pri nas te faze trme oz tečnarjenja (še!) ni..je še zmeraj isti, ful priden, ubogljiv, ve kje ma mejo in se tega tudi drži, spat pa hodi za 2-3h, med vikendi, v vrtu pa tm nekje 1,5h..skratka brez problemov..
edino kar je že mučno je ta zaaaaakaj..to se pa ne neha..
je pa z vsemi takoj-še preveč domač, tudi tistimi ki jih ne pozna..samo da ga kej upraša pa nš takoj odgovrjat..govori non stop-le po komuser posted image in ga res ni za ustavit..
kako bi bilo če nebi spal ne vem ker se to še res ni zgodilo-samo predvidevam da nebi bilo nič drugače ker tudi če spi v avtu samo pol ure je isti..

naša dr ima v sklopu sistematskega tudi par vprašanj k spadajo k psihologu..posebi pa ne gremo..ja če imaš pa psihologinjo posebi pa dobiš vprašalnik..no mi mamo sistematskega jeseni..

sem bila pa v torek na sestanku v ta novmu vrtcu in mi je tok vse ušeč da bi ga kr jutri peljala tja:)

smo bili pa prejšni vikend malo na morju-simonov zaliv pa je bil prou fini izlet..
ta vikend gremo pa do enih kolegov k so v toplicah se mau tja kopat, v nedeljo pa na dolensko mal v potok noge namočt in verjetno piščanca obrnt-da se peče oz vrti kot odojekuser posted image

zelenjava na vrtu mi zelo lepo uspeva in vam ne znam opisat občutka ko ješ nekaj svojega..res se mi fajn zdi..pred morjem mam v načrtu še vložit domače breskve in pa narest filane paprike za v skrinjo..
sem si mislila nabavt večjo skrinjo ampak ne bo zaenkrat nič iz tega ker bomo marcelu kupili veliko pojstlo pa treba je čisto preuredit spalnico za decembra..pa bi rada to uredila pred morjem, sker potem septembra je nov vrtec, začetek decembra pa dojenček tako da nebi rada še kaj tlačila po nepotrebnem zravnuser posted image
mam pa ogledano tole in tud marcelu je všeč-itak aneuser posted image
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/10123996/

zdele ko smo še skupaj bo imel ležišče spodaj, ko bo imel pa svojo sobo pa si bo lahko zmislil da bi imel zgoraj..
sva pa z mojim v dilemi zaradi jogija..kakšnega nabavt-tja paše 90x200..
-midva sva razmišljala da bi enga "ornk", pač če mava midva doreo da še njemu kupva isto
-kolegica pa je rekla da se mi ne splača kupvat novga ker itak še ni tok težek pa še lulajo v pojstlo..

tko da res ne vem kaj narest

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Junijski sončki-3. del :)
5.7.2012 21:56:29   
tecka
Živ, punce.
No, pa je prijelo tudi mene. DAnes sem se prijavila na facebook in sem že zabila eno uro z iskanjem prijateljev. Pa nastavitve profila mi ravno ne gredo od rok, moram koga službi vprašat kaj delam narobe.
Smrketa, mislim, da sem tebi poslala predlog za prijateljstvo (od s.d.)

Spanje - Pri nas je nekako tako kot pri Manni. Če ne spi, je popoldne večinoma tečen in npr. prejšnjo soboto me je sam prosil, če greva "v trgovino", ker itak ve, da v avtu zaspi. Nam je pa na morju pasalo, da je spal popoldne in da smo šli zvečer malo naokoli in je šel spat od 22.30 do 23.00 in tako nekako je tudi med vikendom, ko spi več kot v vrtcu. Zaenkrat se mi zdi, da spi več, če še spi popoldne in tudi meni paše, če si čez dan malo odpočijem.

Nedonošenčki - pojma nimam, bi rekla, da se pri vsakem primeru posebej odločajo.

Jogi - nam je prodajalka odsvetovala dormeo. Ker rabiš letveno dno,da se zrači (nekatere postelje to imajo avtomatsko, tako da ni problem). In ker se otorci še polulajo, naj bi se ta pena težje sušila. Mi smo Srečku kupili meblo, novega in itak bo nerabljen še naslednjih nekaj letuser posted image . Čeprav pri lulanju je pa pri nas tako. Za zakonsko posteljo sem kupila prevleko od racmana in je ful dobra, ni nič vroče. Se pa naš Srečko še ni polulal doma, enkrat mu je malo ušlo na morju, pa se je zbudil in luža na postelji je bila minimalna, večino so popile gatke.

Drugače pa nič novega pri nas. Danes ni nič kaj padalo - na poti iz službe iz Lj pa je lilo kot iz škafa, tako da veselo zalivam vrt in rože. Je pa fino, Srečko zelo rad je domači korenček, pa pokažem mu že lahko brokoli in cvetačo, pa grah je kar na vrtu, tako da tudi pri nas nekaj raste, pač premosorazmerno z vloženim trudom. Sem pa spet huda letos. Tako lani kot letos sem posadila buče za noč čarovnic in obakrat imajo rastline samo moške cvetoveuser posted image Škoda prostora.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Junijski sončki-3. del :)
6.7.2012 9:55:59   
mini86
uf facebookuser posted image kokr sm na računalniku se probam držat čim dal stran..ker b verjetno bila potem še dalj časauser posted image

men je pa prav lepo vse zalilo in sem vesela da se ne rabm zvečer še zalivat furat..no za v rastlinjaku sem pa kr dedija prosila

nedonošenčki-če je vse ok če diha sam, normalno pridobiva na teži je u bistvu brezveze da je notri..


zdj mam pa tok zelenjave da ne vem kaj nj kuham..
ok stroči fižol sem dala kr v skrinjo, pa bom verjetno takrat ko bom filala paprike še buranjo nardila, sam pol so pa kle še bučke, zelje, korenjeuser posted image kšna ideja morda..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Junijski sončki-3. del :)
6.7.2012 13:08:22   
smrketa24
manna - moja kolegica je rodila pri 32. tednih. njen je imel sicer točno 2kg, domov sta šla pa mislim da že po 14ih dnevih.

kar se pa tiče spanja naši škratkov čez dan - pri nas matej že zelo dolgo ne hodi spat čez dan, ker pač ni zaspan. potem zaspi okoli 20h zvečer. v vrtcu sicer spi, gre pa potem spat ob 20.30h in lepo zaspi. aja, med vikendi, ko ne spi, je pa tudi on včasih ful ful tečen, ampak spat pa ne bi šel.

tečka - nič nisem dobila na fb-ju. dej mi magar na zs pošlji svoj imein priimek in te kliknem...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 13:49:42   
manna
Živjo
Jaz sem pa danes prav zanič volje user posted image
Imeli smo torej danes ta pregled sistematski z Manco. In je blo obupno. Saj bomo mogli it še enkrat v petek, ker smo odpravili samo psihologinjo, ostalega pa ne. In zakaj? Ker se je madam fotala in trmala da noče, da ne bo, da ne pusti... niso je niti stehtali niti nič. Potem sva šle domov, kjer sem se jaz malo skulirala (sem prosila če lahko prideva nazaj čez dve uri) in potem sva šle nazaj in najprej k psihologinji. Ta je bila sicer zelo prijazna. Hm...Manca pa nas je malo hecala, milo rečeno. Grdo rečeno bi bilo, da nas je jeb..a v glavo.... Ko jo je spraševala tista vprašanja katera žival leti, katera plava, katera mjavka..je zanalašč odgovarjala narobe - torej napačne živali. Barve je vse zanalašč povedala narobe...ampak hecno je blo ker je blo videt da se zmišljuje. No, hecno mi je zdej, tam pa je v meni kar vrelo...No, sej če bi bilo samo to bi se mi zdelo še zabavno, ampak ker je bila že prej tako trmasta, sedela po tleh, kazala jezik,... res sem imela že vsega dovolj. Dovolj jo imam. Resno. Poln kufer jo imam. Psihologinja jo je potem sicer nekako pregovorila in večkrat isto vprašala tako da na koncu je le dobila vse zvezdice, ampak mi je pa tudi rekla, da moram Manci postaviti meje, ker takole ne gre.
In kaj naj...pismo sem slabe volje. Pa tko je bla že pridna. Danes pa tole user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 14:20:23   
smrketa24
manna - tudi mi smo morali z matejem nazaj in to že 2x, pa moramo še enkrat, ker spet ni hotel pri vidu sodelovat. da smo ga pa stehtali in izmerili je pa tudi trajalo 1 uro! pri pediatru je pa lepo sodeloval. vse, kar ga je vprašal, je povedal, kakor je pa prišel do sestre, pa tišina in glava dol...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 14:29:23   
manna
smrketa, jaz pa v našem ZD nisem dobila občutka da so vajeni kakšnih nesodelujočih triletnikov. Se mi je zdelo da naju sestra gleda kot da sva z drugega planeta. Pa eno je, če otrok noče sodelovati in je tiho, drugo pa je če se usede na tla, jezno gleda in pravi "Nočem! Ne bom!" se počutiš res kot cepec zraven. Sploh nevem kaj naj bi jaz nardila? Saj sem jo probala prijazno prepričat, ampak seveda ni šlo. Potem mi je pa počil film, kar pa je samo še poslabšalo vse, ker na mojo jezo Manca še manj uboga. Potem pa sploh ni hotla nič. Pa tud - kaj naj bi jaz naredila, če psihologinja vpraša Manco katera žival mjavka, ona pa se kot hudiček z rožički namuzne, reče "Medved!" in se smeji. ?!?

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 14:48:04   
Mala_princeska
preletite to temo:

http://med.over.net/forum5/read.php?25,1142769


sicer je stara ampak za preletet....

Otroku moramo najprej postaviti jasne ZAHTEVE IN PRIČAKOVANJA. Pozitivno vedenje je potrebno NAGRAJEVATI (s pohvalo, ne z kupovanjem igrač!), neupoštevanje dogovorov pa KAZNOVATI (s kritiko vedenja, z jasno in v naprej napovedano sankcijo - s tem pa seveda ne mislim na fizično kaznovanje). To je zelo preprost model, ki deluje in ki nam ga narekuje zdrav razum.

ker tudi jaz delam napako, da kupujem igrače

hm...jaz pa še čakam pošto za sistematiko pri treh letih, se moram aktivirat če avtomatsko pošljejo pošto na dom :-)))

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 15:48:08   
manna
Mala princeska, hvala za link, bom prebrala vse. Ampak...glede tega nagrajevanja in pohvale in kaznovanja pa - saj funkcioniramo že kar en čas na taprav način. Ona dobro ve kaj je prav in tudi zna ubogat. Jaz že dolgo nisem več tako softy kot sem bila, res sem se v zadnjem letu ko sem z obema doma, dobro naučila par stvari glede vzgoje. Midve drugač funkcionirava dobro, tudi z obema otrokoma grem kamorkoli, v trgovino, na obiske, sprehode, igrala, v bistvu kamorkoli, pa se vedno vse lepo zmenimo, ne popuščam ji in res deluje. Ampak nevem - zgleda da ima spet eno muho ali pa je toliko alergična na zdravniške halje, kar tudi ne bi bilo čudno, glede na to da so jo eno leto nazaj toliko matrali...kdove
Nevem...naporno je no, ful.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 16:59:21   
mini86
js sm navdušena nad knjigo z otrokom lahko sodelujemo..celo tok da sem si jo kmalu po marcelovem rojstvu tudi kupila..preberem jo večkrat in morm rečt da pri nas palijo vse stvari..
imamo že nekje od 9 meseca "zadne opozorilo" in ve da če to rečem da boljše da s tem preneha ker drugače vzamem..in tega se držim 110%
imamo tudi štetje do tri..1, 2, 2,5 in do tri ne rabim štet ker ve da je boljše da pride/preneha..res se vsakič držim in pali vedno..

kupovanja igrač jaz ne podpiram ker jih ima oooogromno..rajši mu kupim "presenečenje" če že..to pa je kindr jajček, jagode, mini banane..
veliko darilo je dobil samo ko je šel k zobozdravniku..
sm bla pa tok ponosna nanga ko sem mu povedala da bo šou k zobozdravniku in bla bla bla bla in če bo lepo odpru usta in nič jokal bo dobil presenečenje, mi je rekel a kinder jajček..ker od kolegice tamau bi takoj rekel ja velik avto, đip...

manna res ti svetujem da si izposodiš to knjigo..ne bo ti žal..

a pa si manco vprašala zakaj ni hotela povedat kako se oglašajo živali in podobno..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 17:55:26   
manna
mini, manca mi je že zjutraj preden sva šle od doma sama povedala, da zdravnici ne bo nič povedala. Pa sem ji jaz tko malo prigovarjala prijazno, pa je čez nekaj časa rekla "ja, bom povedala zdravnici ampak čisto potiho da me ne bo slišala" ampak meni se je to še zdelo tko simpatično. Pol tam v ambulanti pa je ratala res tečna, pa ne tko da bi bla hecna, ampak je bla prav hudiček. Zdej doma sem jo pa vprašala zakaj ni hotla prav povedat in je rekla da zato ker je zdravnica lumpa.
Drugač pr nas imamo tud štetje do 3 in to res uboga preden prešteješ do 3. Presenečenj in daril v obliki igrač pa sploh nikoli ne prakticiramo. Nagrada je lahko sladoled ali pa - največja nagrada oh in sploh je njej lizika. Ker jo res redko dobi (za moje pojme lizika najbolj škoduje zobem ker jo tako dolgo liže). Danes sem ji jo zjutraj obljubila, ampak jo ni dobila ker ni lepo sodelovala. Sem jo pa kupila že prej in ji jo zjutraj tudi pokazala. Dobila pa jo ni.
V bistvu, če malo pomislim moram rečt da takega izpada kot je bil danes že dolgo ni bilo, tako da vedno bolj povezujem s tem, da je malo krivo tudi to, da pač ne mara zdravnikov,ambulante,pregledov. To ji je res najhujša stvar. Nevem...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 18:59:00   
mini86
pol pa če veš da je drugače ok-kok je pač tro letnik lahko se pa ne sekiraj in čim manj misli na to..je bl pačč en izpad in nimaš kej..
drugič predno bo šla spet tja ji par dni prej govori o tem kok je fajn, mogoče bi ji risbico narisala pa nesla skratka o tej njeni dr govori v presežkih..
upraš jo zakaj je lumpa-ok zihr si jo, ampak mogoče če bi jo na to da to je samo njena zdravnica da ona je tam samo za njo in da jo ma rada, da tud ti komi čakaš da greš tja..
mogoče če ma kšno ljubo živalco al pa punčko pa jo upraši če bi jo sabo uzela da še njo pregleda samo njena zdravnica..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Junijski sončki-3. del :)
9.7.2012 20:45:23   
smrketa24
pri nas ni nič pomagalo. sem mu tudi liziko obljubila in je potem ni dobil. pa sva šla že 2x tja in brez učinka. trmast je u nulo. ne pa ne sodelovat. in je tudi on rekel, preden smo šli, da ne bo nič povedal. sedaj je rekla, da naj prideva čez pol leta nazaj, da še malo "zraste"...bomo videli kako bo takrat...

imam pa tudi jaz knjigo z otrokom lahko sodelujete...mi je super zadevica, samo naš je res tako trmast, da je joj :) ko smo zunaj lepo uboga, ker ve, da bomo šli takoj domov, če ne bo ubogal. doma mu je pa dolgčas in samo teži in teži...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Junijski sončki-3. del :)
10.7.2012 7:34:27   
manna
smrketa, sam to pa se mi ne zdi prav da prestavijo pregled za pol leta kao da bo zrasel. Pregled pri treh letih je pač pregled pri treh letih, ne pa pri 3,5. Razvojno je v tem obdobju pač tako da so otroci taki. Če hočejo da bo otrok pri miru sedel in odgovoril vse kar hočejo, potem naj nardijo pregled pr 6. letih pismo...al pa naj že enkrat razumejo, da to, ali zna narisat črto ali ne pač ni merilo za nič. Sploh pa mi je beda to, da medicinska sestra ki vidi vsak dan nešteto otrok, ne more par besed bolj prijaznih namenit otroku, če vidi da noče sodelovat. Pr nas se je sestra kar razjezila ?! Verjetno je mislila da bo jeza palila in se jo bo manca ustrašila? No, to pr naši miss ne deluje.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Junijski sončki-3. del :)
10.7.2012 7:40:55   
manna
mini, igralco oz. živalco sicer ima enega medvedka, sam tle je šlo bolj za mančino sodelovanje tko da nevem če bi medo pomagal.
No, sej, sem že malo prebolela dogodek. Po eni strani je vsaj pokazala da je prebrisana in tudi nevodljivost je v končni fazi napredek v razvoju v tej starosti...to bi morali upoštevat user posted image
Sva se zmenile da bo drugič (v petek) pridno sodelovala...hm..bomo videli user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Junijski sončki-3. del :)
10.7.2012 9:14:29   
smrketa24
ah, jaz se sploh ne sekiram več...jaz točno vem kaj zna in zmore, vem da je pač bolj zadržan fant, kar se tiče ljudi, je pa toliko bolj "divji" ko so zraven njega otroci in odrasli, ki jih pozna...niso vsi triletniki enaki in jih ne morejo primerjati med seboj...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Junijski sončki-3. del :)
10.7.2012 19:14:39   
tecka
Uf, Manna, tole pa je doživetjeuser posted image
Ti nič ne zavidam, pa tudi pravega nasveta nimam zate. No, kot dodatek k ostalim mnenjem: midva z našim včasih kakšno pravilo ekstra poveva še ninici Nikiju, gre Srečku lažje v ušesa. Seveda pa nama Srečko vrača tako, da si Niki kar dostikrat zaželi sladoledauser posted image
Glede sodelovanja pa ne moreš storiti nič. Če naslednjič ne bo sodelovala, pa 3. jaz na pregled ne bi šla (več).
Sem okrog psihologa kar precej spraševala znanke in sodelavke in večinoma tega pregleda niso opravile.
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
...niso vsi triletniki enaki in jih ne morejo primerjati med seboj...


No, jaz takega občutka primerjanja nisem dobila (mogoče ga bom po psihologu). Nasprotno, se mi zdi pa zanimivo, kako en zdravnik v "trenutku" vidi kakošno stvar, ki se meni ne zdi pomembna oz. mogoče je ne želim videti.

Aja, v bistvu pa sem želela napisat samo to, da bolezen ne počiva in da je Srečko na prisilnih počitnicah - zaradi vnetja ušes.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Junijski sončki-3. del :)
11.7.2012 11:53:56   
smrketa24
punce, evo, da vam pokažem naša dva lumpa user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Junijski sončki-3. del :)
11.7.2012 14:09:20   
dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: manna

dh, zakaj pa tele zelenkoti na koncu? Ti ne paše it na čoln?

Aja, za psihologa smo mi dobili tudi en vprašalnik za izpolnit ki ga moramo prinest izpolnjenega tja na pregled. A pr ostalih je blo tud tako? Je pa kar dolg vprašalnik, ene 4-5 strani in so vprašanja o otroku..


nimam želodca za ta pozibavanja.. Skratka, smo že nazaj, bilo je ok, ampak mala je staknila neko virozo z bruhanjem, nato še sestrina tamala, zdaj pa že mene malo želodček boli.

Mi nismo dobili nobenega vprašalnika domov, ker ga je psihologinja pri pogovoru z mano izpolnjevala...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Junijski sončki-3. del :)
13.7.2012 13:55:50   
tecka
Ojla.
Smrketa, tole je pa ogromna torta - koliko ste pa imeli povabljenih?

Manna - a boš kaj poročala kako je šlo danes pri psihologu?

Jaz pa zaključujem bolniško. Čeprav je bil tamau še danes ponoči tako čudno nemiren in jokav, da kar nisem prepričana, da je uho ok. Sicer bi me bjondi za ušesa, ampak sem se ob vsakem Srečkovem javkanju v spanju zbudila in sem samo čakala, kdaj se bo čisto predramil. Potem sem kar sredi noči začela brati knjigo, da bi hitreje minilo. Zdaj pa pijem 4. kavo in uživam v Srečkovem popoldanskem spancu.

A na razprodaje ste šle kaj? Mi smo šli ta teden enkrat v LJ, je šel mož kupit nov telefon, pa kao po razprodajah. Pa se me je Srečko držal kot klop, tako da sem si kupila samo ene 3/4 hlače in to je vse za letos. Sicer pa je mogoče kar prav, ker imamo ta mesec že itak poračun za vrtec...

Pa lep vikend.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Junijski sončki-3. del :)
14.7.2012 15:30:10   
manna
živjo
Na pregledu je blo v redu. Je bila sodelujoča vse dokler ni bilo treba slečt in poslušat srček, pogledat nogice in te stvari. Takrat se je pa drla sam to pač razumem da ne mara da jo tikajo prav dost. No pa sva vseeno nekako speljale vse in je dobila kinder jajček na koncu, vsa presrečna. Jaz pa zadovoljna.
smrketa, a slikic se ne da bolj od blizu pogledat al jih samo jaz ne morem?user posted image ker jaz vidim samo čist majhne. In vaša gospodična je že na nogah? Bo hitra za hodit kot Matej! No, sej naš tudi že stopiclja ob opori in kobaca in pleza na vse stvari, sam ima že 11 mesecev tko da je s tem nekako v povprečju, vsekakor hitrejši kot je bila Manca.
mini, a ste bli vi mogoče v ikei v četrtek? in si ti imela oblečeno črtasto majico z zelenimi črtami, in imaš precej krajše lase kot ko sem te nazadnje videla? se mi zdi da sem vas videla....sam nisem bla ziher, zato se raj nisem oglašalauser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Junijski sončki-3. del :)
14.7.2012 19:49:10   
smrketa24
tečka - torta je bila za cca. 30 kosov, samo jih je bilo veliko več...je pa tako slikano, da izgleda kot da je torta ogromna, je bila velika, ja, drugače :) pa še kar poceni, v primerjavi z drugimi slaščičarnami...


manna - bom dala kakšno večjo fotko gor :) ja, Maša je že kakšen mesec na nogah in veselo raziskuje :)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Junijski sončki-3. del :)
16.7.2012 9:11:22   
mini86
mini, a ste bli vi mogoče v ikei v četrtek? in si ti imela oblečeno črtasto majico z zelenimi črtami, in imaš precej krajše lase kot ko sem te nazadnje videla? se mi zdi da sem vas videla....sam nisem bla ziher, zato se raj nisem oglašalauser posted image


jaaaaa....kokr brskam po spominu se ne spomnem nobenih vam podobnihuser posted image no morm pa priznati da me daje nosečnišča pozabljivost x 10254user posted image
kva ste kej nabavili?
mi smo postlo za marcela in pa omaro zanga..
drgač pa ja mam krajše in na irokezo in sem ful zadovoljna s to frizurouser posted image user posted image



no je danes prvič spal v veliki postelji in je suuuuper..navdušen totalno in je reku da nebi več v mejhni-smo jo itak že včeraj razstavili..

sm mela pa v soboto nezgodo k sm se spekla z vrelo vodo k se je polila po men in mam na trebuhu rdeč flek..skos mažem tako da mehurja verjetno ne bo..no še dobro sem jo odnesla..



mam pa en kveščen..si redno umivamo zobke pa vse..včasih z navdušenjem včasih malo manj navdušeno..no vse lepo in prav ampak NOČE si umivat zob z zobno pasto..probala vse pa ne pali..
sm mu en dan rekla da ne bo nobene čokolade al pa sladoleda če si ne bo umiv iz kolodontom..pa je bil takoj za..pa si je zaželel čokolado pa sem rekla da lahko ampak ko si bo umil iz pasto pa je raje brez ostal..sem zanalašč jedla pred njem sladoled če bi ga ganilo..je reku da bi on tud, sem rekla da lahko ampak ko si bo umil zobe..no pa si jih ni..seveda ni dobil cel dan nobene sladkarije ampak ga očitno to ne ganeuser posted image pa sva šla skupi v trgovino, si je sam izbral pasto..ampak neeeeeee..niti probal je ni..ne pa konc..kaj narest
vem da pasta ni nekega bistvenega pomena, bolj zaradi našega bolšega občutka "svežine", ampak vseeno bi rada da bi si umival iz njo.

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Junijski sončki-3. del :)
16.7.2012 10:24:35   
smrketa24
mini - fino za novo posteljo. verjamem, da je marcel navdušen user posted image matej je že kakšno leto v veliki postelji (90x190) in je tud čist navdušen user posted image

kar se tiče pa zobne paste...ne sekiraj se, tudi če si brez paste umije, je enak učinek....slej kot prej si jih bo tudi s pasto začel umivat....meni je zobarca rekla, da si komot lahko zobe umivamo brez zobne paste tudi odrasli...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?