mala_roo
|
Pozdravljene punce Sicer vas redno berem, samo pišem bolj malo Vidim da že vse urejate papirje, tudi midva greva naslednji teden urejat te stvari. In, že imate vse pripravljeno? Midva imava, manjkajo še lekarniške stvari, posteljica je še v pripravi, potem pa bo počasi to to. Zadnje čase slišim od punc, da se otročkom kar mudi na svet. Moji dve kolegici sta rodili ena 3 tedne in ena 4 tedne prekmalu... Hmmmm kdaj bo kaj za nas prišel čas? No ja, glede na to da sem že v 33 tednu nebi bilo kaj zelo hudega narobe, vendar vseeno upam, da bo naša srčica počakala vsaj do dopolnjenih 37 tednov. Punce a vas tudi kaj špika v nožnici? Teoretično je to krajšanje materničnega vratu, v ponedeljek imam pregled in bom videla kaj se dogaja, ker me že dva večera zapored špika globoko v nožnici- sicer nič hujšega ampak neprijetno. Drugače pa samo za info... klicala sem v porodnišnico Ljubljana, glede epiduralne in ultive. Povedali so mi da je oboje brezplačno in glede na to, da sem bila sama na predavanju v Slovenj Gradcu in da imam njihov podpisan list, mi to velja tudi v Ljubljani. Se pravi tudi če to predavanje narediš kje drugje in imaš potrdilo ti to velja. Drugače je pa kar loterija dobit, ker če ima anestezist veliko dela ali ga slučajno ni, ni šanse da dobiš ali epiduralno ali ultivo, čeprav je rekla gospa da ultivo še vseeno dobiš prej kot EA. V dopoldanskem času imaš največ možnosti da jo dobiš, vikendi pa odpadejo Pa taka porodnišnica s toliko osebja Glede partnerja pri porodu pa je rekla, da mora imet opravljen tečaj da je lahko pri porodu.
|