Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Imam pa od številke 56 dalje. Vem da je bilo tisto poletje full vroče, tako da sem ga imela večino časa oblečenega v bodije s kratkimi rokavi. V vsaki številki imam nekaj bodijev s kratkimi in nekaj z dolgimi rokavi, pol pa itak ta tanke pajacke, pa nekaj kompletkov za malo lepše (hlačke z jopicam in podobno). Čeprav za poletje imam večinoma v številki 62, in nekaj malega 56.
ter oddala vlogo za porodniško (PDP 11.7.) ..."dela" se ne manjka, še dobro da sem na dopustu
glede rasti je nekje v povprečju, ginekologinja je rekla, da ob rojstvu ne bo "prevelik", razen če ne bo čez rok... bomo videli
sploh v boke!
, stara sem 26 let in prihajam iz okolice Domžal. Tudi jz bi bila rada na seznamu, če me lahko dodaš! Hvala!
).
raste in je baje "velik", več bom izvedela 31.5. na UZju, ko imam pregled rasti ploda. Zaenkrat sem pridobila 9kg, pričakovano je da jih do konca pridobim 13, torej imam še 4 fore