Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...upam da sva se prav odlocla,ne morem pa vedet dokler ga ne sprobam,a ne? lp

ampak sva se z malim zmenila, da počaka vsaj do 20.6. da podelam vse za šolo, pa nakupim tisto kar še manjka. samo še slabih 14 dni in bo otrok uradno donošen
, sva naročila v kompletu (košara+športni del+lupinica)
), pa ugoden! cel komplet z dodatki (zimske prevleke za vse tri dele, senčnik, previjalna torba, dežna prevleka, prevleka za komarje...) je stal 400 EUR + poštnina...
. sem pa začela groooozno zatekat (najbrž tudi zato še več kg) tako da se mi gležnov večino časa sploh ne vidi, prav tako sem vsa zatečena v roke,... ne vem s čim si lahko pomagam?! Kakšen nasvet?
je vse v redu, je na glavici in pripravljena ko se bo enkrat zares začelo, do konca mi manjka pa še 5 tednov- seveda če bomo zdržali, ne vem kako to da imam občutek da bo malce prej... Bomo videli, samo da še do dopolnjenega 37 tedna počaka da je otroček normalno donošen, potem pa zaradi mene lahko kar štarta
. Sicer pa sem samo še 1 teden na šihtu, potem pa HB končno doma! Jupi!! Včasih mi je kar nedojemljivo, da raste v meni, glede na ginekološke težave zadnjih treh let. Itaq, da sem neskončno vesela. Naša punčka pridno raste in mislim, da bo svet ugledala kar kakšen teden prej kot je napovedana (PDP 23.7.). Z vsakim novim otroškim dodatkom in opremo (v sredo sva bila v Ikei in sem čist navdušena nad cenami in ponudbo - kupila sva tko fajno posteljico in kup drobnarij, ki so res ugodne) raste tudi zavedanje, da med naju prihaja po 15. letih najina pikica. Noro, še dober mesec, ves tudi upam, da bom sposobna iti vsaj za par dni na morje. Sicer pa čestitam tudi jaz novo pečeni mamici za oba korenjaka!!!!