Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

..poasledično smo vsi trije čist nenaspani..ker je potem naprej spal pri naju , saj je imel še na pol ure intervale bruhanja..
. V prvi nosečnosti sem izgubila 4 kg pa še vroooče poletje je blo tak, da sem živela od naktarin in vode z okusom. Zj pa mi pašejo mandarine:) je pa popoldan mal boljše ... ahh, sj bo! Po eni strani pa sem vseeno vesela, da mi je slabo saj se zaćenja VESELI DECEMBER!!!! Poln dobrot in slaščic in ... njami, njami... js pa jih bom gledala le od daleč... hehe
...
, pri nas tud razsaja v vrtcu rota virus in jo mam že cel teden doma, jutri pokličem da vidim kakšno je stanje, težko bi zej prenesla še en virus ko smo se končno za silo pozdravili.....
Sicer pa je bil dan kar aktiven, malo sva šla z mojim stikat v naravo za materialom, ki bi ga lahko uporabila pri zimskih dekoracijah. Zdi se mi kar malo trapasto, ko berem da ste imele nekatere pregled zelo kmalu po plusku, jaz pa moram nanj čakati skoraj mesec dni, čeprav bi potrebovala ogromno nasvetov in napotkov, če ne drugega vsaj da se pomirim, da vem da je vse vredu...
sem totalno brez energije!!! vedno hodim spat po 24. uri in zjutraj vstanem ob 8h da zrihtam tamalega za vrtec, zaj pa zaspim že med 22. in 23. uro in se zjutraj komaj dvignem ob 8h, 9h
popoldanski počitek mi ne uide (če mi le čas dopušča) in zvečer komaj čakam, da grem spat
srečka nosečka
zanj
.
!
v trebuščku- pa me gleda, se smeje, pa reče hecaš se...sem rekla ja.....tolk si želim ji povedat....