Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz bi šla pa rada v službo, ker pogrešam moje sodelavce in njihove fore. Pa tudi ko sem na šihtu pa se mi ne da si rečem da še malo, pol bo pa dnar, ko pa za šolo delam pa se mi ne da si pa rečem še malo, pa bom znorela
No, ja, zdaj imam vsaj res dobro motivacijo v sebi. 
v trebuščku- pa me gleda, se smeje, pa reče hecaš se...sem rekla ja.....tolk si želim ji povedat....
sem bila brezposelna, ampak sem prejemala pokojnino po pokojni mami in mi drugo ni pripadalo...zaj pa me zanima: kaj nej naredim, da bom lahko po porodu kej iztržila od države...nej se kje zaposlim (prek veze) a se to sploh splača, da plačujem prispevke.....a na koncu dobiš not pa še + ??? nej mi kera svetuje prosim, kako je, če si brezposelna
me je na takšen način bolelo čisto, čisto na začetku.
za pregled.. jst tud komaj čakam 15.12.
.no saj ko sem tam se prebudim
. Me je slabost zbudila iz spanja že pred budilko in sem takoj vedela, da to ne bo dobro. Sem se hecala, če ta slabost ni mogla počakati en teden, da zaključim z učenjem, saj se zdaj sploh ne morem koncentrirati ko sem cela uničena. No tudi to je za nekaj dobro, moj
me je prav razvajal danes zjutraj
.