Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, doma pa imam že dva
. Stara sem zankrat še 34 let, ampak bom kmalu že 35. PDP imam 13.7. Vtorek sem imela NS in je bilo prav lepo gledat dojenčka, sem pa šla prvič v Litijo in mi je dala na ključek slikce, 2 filmčka in pa še par 3D slikc. Naslednji pregled pa imam 11.1.
mi pa navijamo zate, da čimprej spet zanosiš in da bo potekalo vse kakor mora!!!
, priporočam ZD Domžale, vse majo zlo kul
Pa ko bi mi dal vsaj več kot eno slikico!
Mene cel hrbet boli kot hudič, pa nimam pojma kaj naj. Če me moj malo zmasira je sicer bolje, ampak ne za dolgo...najbrž bo pomagalo, ko začnem hodit na pilates.
Bomo vidli februarja na pregledu.
. Drugač bo šel pa samo na tista tri obvezna predavanja o pripravi na porod, da bo lahko pri porodu zraven. O datumih pa nimam pojma kdaj imajo...
. Tam smo bili vsi- jaz, moj in pa tudi bodoči veliki bratec
. Mali je bil prava klepetulja, ko pa smo šli noter je gledal v monitor, kot bi vrteli kakšen super filem
. Smo se med pregledom tako nasmejali, da smo šli nakoncu vsi iz ordinacije čist objokani
Živjo punce. Po dolgem času se spet oglašam. Enostavno ne dohajam vas brat, kaj šele pisat.