Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Res si ne predstavljam, da bi me moralo skrbeti še za to ali grem lahko na bolniško ali ne. Trenutno se mi še ne gre na bolniško zaradi mojega dohodka (na žalost imam večjega kot partner in bi bilo bolje, če bi šel on
.
PDP 28 .7 2012 mislim da smo na ta dan zdaj že 3
sem z okolice ljutomera ,
!
smo, pa uživali :D
!
! In tudi zredila sem se že za 4,5 kg! In moj se ves čas dela norca iz mene, ker menda da hodim kot račka in mu je to blazno smešno!!!!!
Trebušček počasi raste, marsikatere hlače ne spravim več gor, kile pa ne grejo. Verjetno bodo šle kasneje a ne? Zaenkrat to verjetno ni nič narobe?
!
dovolj hrane zase....verjetno že ima....
s čist črnimi laski (po očiju). Mogoče imam pa preroške sanje, samo še to upam, da bo imela temnejšo polt po njem (je čistokrven gorenjc, ne vem od kje ima tak prigment