|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Porod v vodi
4.2.2012 19:21:17   
_Ajla_
Sem prebrala user posted image Si imela res srečo....jah, očitno malčica ni in ni hotela priti na ta svet. No, super pa za babico, da je vztrajala pri svojem in te rešila CR. Čeprav verjamem, da je težko vedno vedeti kaj je za narediti in kaj ne. Fajn, da je to vse za tabo in želim ti uspešno in lepo materinstvo user posted image

Hvala za srečno user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Porod v vodi
5.2.2012 1:25:41   
anjasanja
Kimica, sem šla prav brat tvojo zgodbo..si mislim sama pri sebi, kdo je bil ta porodničar!user posted image Hvala bogu za babico...v Postojnski bolnišnici se meni zdijo še edine normalne sam one-no in en dohtar. Bom na kratko razložila, kaj se je meni zgodilo.
Še vedno sem 2 v 1. Rok sem imela 21.1., čeprav je bil moj izračun 28.1...10. dan čez rok je dr. Merlo vztrajal, da me hospitalizirajo in dajo svečko, da grem rodit. Jaz še čist zaprta, nobenih znakov..sem zahtevala UZ, ki mi ga je obljubljal 4 dni, a nič od tega... No in sem čakala na oddelku na večer...nakar pride popoldanski dežurni in pravi, da je to nasilje nad otrokom, ki ga on ne bo izvajal in mi ni dal svečke. Naslednje jutro spet Merlo in tako še 3 dni...me je hodu prepričevat naj vzamem svečko in grem čimprej rodit, a poslušal me ni sploh!user posted image user posted image Vsak dan se mi je ratalo zdilat še za kak dan, a sem mogla ostat notri. Na 8 ur sem imela ctg, ki je sicer risal rahle popadke, en dan so se tud začeli stopnjevat in sem že mislila, da kaj bo, a se je pol vse umirilo.user posted image So mi pa babice skos vlivale pogum, naj se ne pustim in naj kr vztrajam, da se začne samo od sebe, ker če ne bi se najverjetneje končalo s cr. In tako je 4.dan prišel dr. Mugoša, ki se mi je res posvetil, sva nardila UZ, vse pregledala in ugotovila, da je datum 28.1. res tapravi, da je vse bp, posteljica pa še sploh zrela ni!..in ni nobene potrebe, da se sproža..še vsaj 1 teden. Tako mi je dal odpustnico in sem šla lepo domov..user posted image o Merlotu si pa mislim svoje..user posted image Sicer imam zdej kontrole na 24 ur, ampak se raje vozim gor in dol kot tam ležim in u luft gledam..in se tresem, kdaj se bo spet prikazal Merlo.
No, danes sem vprašala, kako je z vodo, pa so mi zagotovili, da še lep čas ne bo možen porod v vodi, ne glede na to, da so opozorilo o oporečnosti na Postojnskem umaknili.user posted image Bolnica ima le strožje ukrepe. Ko bo kaj novega, pa definitivno javim;)

(odgovor članu _Ajla_)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Porod v vodi
5.2.2012 9:11:00   
_Ajla_
Očitno so babice v porodnišnici res vredne zlata ( še več!). Kar se tiče porodov v vodi, hvala za info, anjasanja user posted image . Jaz sem še vedno pri 19.2., ampak ne vem zakaj imam občutek, da bo prej. Will see.

Srečno anjasanja!

(odgovor članu anjasanja)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Porod v vodi
5.2.2012 16:46:37   
kimica86
Ammm.. Moj porodničar je bil dr. Kristan.. Zanjga sem že slišala par tašnih "vzpodbudnih".. Ampak dokler sem imela mojo babico Natašo ob sebi, me ni brigalo nič user posted image

(odgovor članu _Ajla_)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Porod v vodi
5.2.2012 18:54:57   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Ammm.. Moj porodničar je bil dr. Kristan.. Zanjga sem že slišala par tašnih "vzpodbudnih".. Ampak dokler sem imela mojo babico Natašo ob sebi, me ni brigalo nič user posted image


A dr Živaga si imela? user posted image Ja, on je klasa zase. Ko je hodil na vizito, je mal potipal trebuh in to je blo to. Ko sem ga vprašala, kako naj bi izgledala čišča, je reku "krvava, sluzasta" in je šel. No, mene je malo skrbelo, ker sta cimri kar naprej hodili menat vložke, jaz pa nisem skoraj nič krvavela. Je pa res, da sem jaz dobila dve infuziji za krčenje maternice že na intenzivni in posledično nisem več toliko krvavela, ker se mi je po enem dnevu, ko sem vstala iz postelje, ulilo pol litra krvi po tleh.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 130
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?