Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je pa to moja tretja
. Zaenkrat sem tudi jaz še brez nekih znakov,razen seveda
.PDP naj bi bil 11.9. Prvi pregled mam pa šele 2.2. Uff,že komi čakam.Je pa tudi mene prej,ko sem klicala za pregled,medicinska sestra vprašala,če bom nosečnost obdržala.Očitno je to neka praksa...Vsem nosečkam želim eno lepo nosečniško izkušnjo,brez zapletov.
čestitam in dobrodošla med
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol
/7.2./okolica Vrhnike
!! Joj res je zoprno, verjetno bom šla k zdravniku!!
. Doslej je bila druga dvakrat bolj kilava. Ampak upam, da bo vse ok in da bom tu tudi ostala.
Skoraj ziher me bo jutri poslala na kri
. Pa vnetja mehurja nisem imela že uuff 5-6 let ziher!!Katastrofa, js sem se ful ustrašla od česa sedaj roza papir pa me je zdravnica pomirila da je to iz mehurja (kar je pa po eni strani tudi zaskrbljujoče)!! V glavnem dobila sem antibiotik hiconcil, ki ni nevaren za plodek in jutri moram nujno k svojemu G!! Tako da takoj zjutraj kličem kdaj lahko pridem!
) opazila da ni več rozast madež na papirju, ampak temno rumen....to je verjetno že bolje, ali
in nič preglavic!!! Takoj boste na seznamčku