Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vam želim!
Veš kak si želim se vam pridružit! Upam, da že jutri
Pol je pa tukaj še tista blaga črtica na testu, ki me je pa najbolj zmedla.... 
Čestitke in dobrodešli!
. Zdaj pa upam, da ostanem septembrka!!!!!
bom vse prenesla
pridno božajte bušije svoje, jaz se za en teden poslavljam od vas, gremo na smučanje. Smučala verjetno ne bom, imam pa dosti vsega s sabo da mi ne bo dolgčas
brala vas seveda bom, tipkamo pa se potem naprej ko pridem nazaj. Čuvajte svoje
.
Upam, da to ne pomeni kaj slabega, se tolažim s tem, da v nobeni nosečnosti nisem imela nobenih značilnih znakov....
/??/Velenje
je lepo videt kako se seznam veča
želim ti, da čimprej ugledaš
da bomo čvekal
Postavljat so se mi začela vprašanja kaj to je? obsedela sem za mizo s solzami v očeh, kolegice so mi hodile gnjavit naj pridem plesat, tak mi je bilo noro, ker sem zgledala tam kot tak ''party breaker'', kot da se nimam fajn, itd. Ampak kaj jim naj razlagam kaj se z mano dogaja? Ni variante! Takoj sem hotela domov. In zelo sem bila vesela, da je dragi šel z mano. Mogoče sem egoist, ker sem gledala samo na sebe, ampak moja pikica je trenutno najpomembnejša! No prideva domov, spet vidim rahlo krvavitev