Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ene se pritužujejo zaradi simptomov, jaz pa prav držim pesti da bi mi bilo vsaaaaaj malo slabo
vsaj toliko da vem, da se res nekaj dogaja... no, trije testi so bili zelo pozitivni (+ iz avijona viden, sploh ni bilo treba čakat 2 minuti), joškice me mogoče maaaaaalo špikajo, to je pa tudi vse. Aja, pa seveda, menstruacije ni (in naj tam kamor je šla, naslednjih 9 mesecev kar ostane). Uh, kako bom važna če bom lahko rekla, joooj, kako mi je slabooo hahahahaa... sem smotka, anede?
) 
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol
/19.1./okolica NG
/7.2./okolica Vrhnike
. Jaz pa imam prvi pregled šele čez en mesec. Danes me je to šele dobro zadelo. Šele dober teden je od prvega
in že ta se mi je vlekel kot jara kača. Ne vem, kako bom preživela še cel mesec v negotovosti
. In nimam nobenih posebnih znakov razen enakega trganja kot pred menstruacijo, tako da mi to še bolj na živčke vpliva. Sicer imam dela toliko, da ne vem, česa naj se lotim, hkrati pa razmišljam samo o tem, poleg tega se pa ne upam preveč naprezat, ker so krči potem še hujši. In potem se sama sebi zdim še blazno zjamrana.
No ja, vseeno z največjim veseljem čakam na 31.1, ampak uuupam da bova že dobila slikico
za spominček
zjutraj si sicer privoščim eno, ma res čisto malo, mogoče centimeter potem pa veliko mleka čez, da prelisičim možgane
ne morem brez
. Res upam, da bo...
. Tudi jaz imam probleme s tem,..že 3 dni sem zaprta....
) zato pa nimam težav s prebavo vsako jutro redno
pa tudi ne šparamo...