Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!! S katerimi testi pa si delala?? 
. Mogoče bo jutri lepše? So mi pa punce svetovale, naj grem na krvnega. Samo ne vem kam...
pokazal plusek, sicer rahlega ampak se je videlo
nato sem pa naredila, ko mi je zamujala dva dni ( torej tri dni po prvem testu) še enega in takrat se je pokazal res lep plusek, brez dvoma
tako, da če ne boš šla na krvnega, ti priporočam CB. Sama se ne bi zanesla na te iz ebaya...pa saj smo vse iste, vse bi imele en lep debel plusek, kjer ni prostora za dvome
, sem mojmu rekla da naj tamalo mal z materino dušico namaže ker je malo prehlajena, jo je pa namazal res na debel, in ponavadi mini smrdela, včeraj sm pa mislna, da me bo pobral od slabosti ko sm se ji približala
mojemu rekla, da ne vem če nisem noseča, ker se mi je vrtelo cel dan. Potem sem čez par dni še ful bruhala (sicer je bil virus, ampak pri prvi
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol
/??/Koroška
/27.1./Celje
,da ne bi bilo kaj narobe???
! Pa sej bo kr naenkrat tuki, dnevi tak hiter letijo da joj!! Tudi jaz komaj čakam da se začne trebušček poznat
jeeessssssssssssssssss....načeloma pa sem tudi jaz septemberka