Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. V prvi nosečnosti jaz na srečo nisem dobila niti ene strije, sem se sicer redno mazala vsak večer po tuširanju z eucerin oljem iz lekarne, ampak mislm, da je to res bolj kot ne dedno, in odvisno od vsake posameznice kakšno strukturo kože ima.

...povedala pa še ne bova...bova malo počakala kako se bo vse odvijalo...vse ob svojem času
), sem ugledala
. Verjetno bom čez kak dan naredila še CB, imam občutek da je bolj zanesljiv, potem pa tudi pokličem G za pregled.
. Sem absolventka in imam zadnje leto štipendijo. Me kar malo skrbi kako po potem jeseni s financami...Vem da je še daleč ampak mene moje misli vedno prehitevajo. Včeraj zvečer sem že sanjarila kako bo lepo ko bo buši malo zrasel
ana88 in škorpijončica!!
je imel pa danes zobozdravnika in sma bila pohvaljena, kako lepe zobke ima
in upam da bomo fajn čvekale!!!
/??/Velenje
no, ampak jst se nikoli nism ozirala kaj bodo drugi rekli in čist ničesar nama ni manjkalo.
eni pač ne razumejo, da se jim ni potrebno v vsako stvar vtikati! Najbolj važna stvar je da sta vidva vesela te bebice, te ki jo zdaj že imata in te prihaja.
sem se odločla, da bom povedala da sem noseča samo tistim, ki so novico o prejšnji nosečnosti dobro sprejeli in se veselili z mano (torej predvsem prijateljem). Ostali bodo pa pač izvedeli ko bo trebuh tako velik, da bo očitno.
Babi pa deda sta pa itak nora na svojo vnukinjo