Kity82
|
Punce, jst bi tut rabila en nasvet. Mene ful matra želodček. Matral me je tut kdaj pred nosečnostjo, cca 1x na 2 leti, pomojem zaradi moje službe, kjer sem skoz v akciji, mam odgovorno delo, stres pač... Pomojem mali tko pritiska ker ga nosim visoko in zadnji teden mi je začel tut trebišček rasti. Slabosti so se hb nehale, ampak želodec je pa živa groza! Ginekolog pravi da si z ničemer ne morem pomagat (meni Rupurut in Donat ne pomagata ker nimam kisline, nič me ne peče in nimam zgage, ful me tišči in vse upoštevam jem po malem, vse prekuhano blabla), da če bo huje bi mogla na gastroskopijo in da potlej predpišejo zdravila. Sam men je to mal hecno, sama sem v isti stroki in vem, da vsako sranje v želodcu (če izpustim Helicobacter pylori ki zahteva antibiotike in zastrupitve pa okužbe) pišejo Ranital, Ultop, Nolpazo in bi mi to po vsej verjetnosti itak napisali... sem vprašala Pušenjaka in on pravi, da nosečnicam po 13.tednu predpisuje Ranital (jaz sem v 16. tednu). A je katera kdaj jemala Ranital med nosečnostjo, jaz sem ga pred njo vsakič in po 10ih dneh je blo konc muk. Po mojem se enaki simptomi pojavijo med nosečnostjo. Trpet ni težko, sploh za otročka, ampak gre bolj za to, da ne bi šlo na slabš, ko bom res rabila kaj sistemskega in bolj kemičnega kot npr. Ultop ali Nolpazo, ne pa samo Ranital... Če ima katera izkušnje... Lep sončen dan! Pri nas ful piha, komaj čakam da neha, da grem malo pogret svojga trebuščka.
|