Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Čestitke za
Sem zasledila, da si iz Kranja. Predvidevam, da boš tudi rodila v Kranju a ne? Jst sem se ravno včeraj z mami pogovarjala, da bi rodila v Kranju, ker je tudi sama hodila k G v Kranj in na koncu me je tudi tam seveda rodila in ji je bilo zelo všeč, prijazne babice in vse. Ampak to bo zdaj zdaj že 30 let nazaj
Predvidevam, da je isto zdaj. Moram še mojemu omenit, kam bi šla. Saj me bo najbrž on peljal
Še danes me malo boli ampak na srečo je že mnogo bolje
, pa ne bo nič
. Še vedno se skriva in je zelo sramežljiv, čeprav mi je ginekolog malo sumljivo rekel: "se nič ne vidi". To bi lahko pomenilo, da je punčka?!? No, še vedno nič ne vem... Mogoče na naslednjem pregledu, ki ga imam šele 9. 7.
Tak da bomo meli parček
.
Pol sem se takoj ulegla in dala noge na blazino... To sem več ali manj nadaljevala tudi v petek po službi in šele danes so noge spet podobne mojim.