Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:04:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hehe, vidim, da ste pri besednih cvetkah... T pravi modrčku: zize krit (pokrit) Prav ima. ha, ha Ly, da se ne boš polulala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:05:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz vse kar poznam, ki imjo sušilca, še uporabljajo stojalo...menda daš v šulica manj cot kot si jih opral...ne vem... tako nekako ja Pa resno,no,kake sušilce te mato ve? Moj ima večji boben kot pralni,itak da vse noter dam.To velja za tiste kombinirane-posušiš pol opranega samo. ja, ne vem...očitno slabe nimam pojma...tak kot je matcar napisala,res moraš takoj ven pobrat-drugače si v r.i.t.i.....je zmučkano...pa če je preveč nafilan tudi-ker pa nea glih v kleti sedim poleg sušilca,kdaj bo fertik,ga rajše porabim samo za kake odeje,bunde,posteljnino...pa take stvari
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:05:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz vse kar poznam, ki imjo sušilca, še uporabljajo stojalo...menda daš v šulica manj cot kot si jih opral...ne vem... tako nekako ja Pa resno,no,kake sušilce te mato ve? Moj ima večji boben kot pralni,itak da vse noter dam.To velja za tiste kombinirane-posušiš pol opranega samo. ja, ne vem...očitno slabe Ne vem,res.Prej sem pa imela 7,5 kg velikega,pa mi je crno,pa sem jaz tudi kuj htela,ker jaz pa SPLOH nimam kje sušit pozimi.Poleti še gre nekak,stojala pa slpoh nimam kam dat,edino ven na balkon,pol pa se mi 2 dni cote sušijo.Skratka,upam,da bo ta dalje zdržal(trkam) pojma nimam o tem...ker ga nimam...imamo stojalo, ko dam cote sušit, vklopim razvlaževalec in se do konc dneva posušijo...poleti pa tak zunaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:07:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pojma nimam o tem...ker ga nimam...imamo stojalo, ko dam cote sušit, vklopim razvlaževalec in se do konc dneva posušijo...poleti pa tak zunaj katy,kak ta razvlaževalec kaj pomaga pri rošenju oken...meni se bo vsak čas zmešalo,tak se nam okna rosijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:11:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Daj ne nori...seveda se ti splača kupit sušilec,če si v stiski s prostorom...je pa res-ali boš nafilala manj cunj c stroj,ko boš prala...ali pa boš morala višek res za tačas obesit,ali pa pustit nekje,ker polnega stroja c sušilca načeloma ne boš spravila...čeprav majo zdaj neke strašne sušilce,ko full cot noter spraviš,se mi zdi ...malo še pogooglaj,preden se odločiš Arabela-ti si kr nabavi sušilec.Jaz vse kar operem tudi posušim,straoj mi laufa 3-4x na dan,pa nimam kaj dosti več toka za plačat.Imam pa 8kg boben in B razred sušilca.Evo,se danes že 3-tjuč vrti,posuši pa mi v 90 min(1,5 ure).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:12:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pojma nimam o tem...ker ga nimam...imamo stojalo, ko dam cote sušit, vklopim razvlaževalec in se do konc dneva posušijo...poleti pa tak zunaj katy,kak ta razvlaževalec kaj pomaga pri rošenju oken...meni se bo vsak čas zmešalo,tak se nam okna rosijo čuj, mi ga omamo, ker smo imeli vlažnost tudi do 90%...čez zimo je dosti vklopljen, pa fajn pade na 65% ...vode se pa not vsak dan liter nabere je pa stal okoli 150€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:16:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pojma nimam o tem...ker ga nimam...imamo stojalo, ko dam cote sušit, vklopim razvlaževalec in se do konc dneva posušijo...poleti pa tak zunaj katy,kak ta razvlaževalec kaj pomaga pri rošenju oken...meni se bo vsak čas zmešalo,tak se nam okna rosijo čuj, mi ga omamo, ker smo imeli vlažnost tudi do 90%...čez zimo je dosti vklopljen, pa fajn pade na 65% ...vode se pa not vsak dan liter nabere je pa stal okoli 150€ Pri nas pa je zdaj vse suho tak,da moram vlažit zrak.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:18:19
|
|
|
|
ly117
|
Mi imamo v dnevni tudi ful suh zrak. Sam mene ne moti, mi paše tak.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:19:23
|
|
|
|
majakla
|
Jaz pa ne vem kaki zrak imamo... po oknih nam ne teče... hmmm...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:19:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pojma nimam o tem...ker ga nimam...imamo stojalo, ko dam cote sušit, vklopim razvlaževalec in se do konc dneva posušijo...poleti pa tak zunaj katy,kak ta razvlaževalec kaj pomaga pri rošenju oken...meni se bo vsak čas zmešalo,tak se nam okna rosijo čuj, mi ga omamo, ker smo imeli vlažnost tudi do 90%...čez zimo je dosti vklopljen, pa fajn pade na 65% ...vode se pa not vsak dan liter nabere je pa stal okoli 150€ Pri nas pa je zdaj vse suho tak,da moram vlažit zrak. Pa saj to je največi hec...mi sploh ni več jasno nič...zrak se mi zdi suhi...ko mala kašlja ji postavim pisker kamilic s soljo k postelji,da ni presuho...ampak po oknih pa teče...sicer sumim žaluzije,da zrak ne kroži vmes,ker zdaj sem mela par dni ponoči gor potegnjene in so bla okna suha,ko pa jih dam dol-pa hop...zarošeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:20:13
|
|
|
|
katy83
|
bejbe, kaj boste za valentinovo???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:22:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? hihi, kako hecno vprašanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:22:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? kaj se mormo našemit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:23:21
|
|
|
|
jaznoseca
|
hej hej samo na kratko pozdravim. Ste me nasmejale s temi besednimi cvetkami . Naši malčki so res super, prav znajo polepšat življenje.... no, vsaj večinoma . Ko našega zagrabi trma ali taporedna, mi ni preveč do smeha.... sami ma ti si pa res pridna okol tega kruha. Boš mi izdala recepte? Jaz sem včasih sama žemlje delala, pa nikol niso bile tako mehke ali dobre kot tiste trgovinske . Pa sem nehala.... Mi smo tud imeli lepo nedeljo, zdaj pa že ajata. O ti blaženi mir....... bambi lepo opravita in res previdno na poti! Pa lep večer vsem. Jaz šibam v spodnje nadstropje, kjer je kavč in hladilnik .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:23:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? hihi, kako hecno vprašanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:24:10
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? kaj se mormo našemit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:25:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? Jaz. Nič mu ne mislim kupit ker nimam denarja ( delam nikamor ).
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:26:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? hihi, kako hecno vprašanje Hihihi JA. Jaz bom krof, kaj pa ti? Hihihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:27:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? Jaz. Nič mu ne mislim kupit ker nimam denarja ( delam nikamor ). Saj vse se pa tudi ne kupi, halooo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:29:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pojma nimam o tem...ker ga nimam...imamo stojalo, ko dam cote sušit, vklopim razvlaževalec in se do konc dneva posušijo...poleti pa tak zunaj katy,kak ta razvlaževalec kaj pomaga pri rošenju oken...meni se bo vsak čas zmešalo,tak se nam okna rosijo čuj, mi ga omamo, ker smo imeli vlažnost tudi do 90%...čez zimo je dosti vklopljen, pa fajn pade na 65% ...vode se pa not vsak dan liter nabere je pa stal okoli 150€ Pri nas pa je zdaj vse suho tak,da moram vlažit zrak. Pa saj to je največi hec...mi sploh ni več jasno nič...zrak se mi zdi suhi...ko mala kašlja ji postavim pisker kamilic s soljo k postelji,da ni presuho...ampak po oknih pa teče...sicer sumim žaluzije,da zrak ne kroži vmes,ker zdaj sem mela par dni ponoči gor potegnjene in so bla okna suha,ko pa jih dam dol-pa hop...zarošeno Tak jaz tudi delam Teo-tu,ker drugače ga skozi na kašelj draži.Mogoče pa je kaj z žaluzijami,ja.Hmmmm,kaj pa veš.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:29:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? kaj se mormo našemit? ja, v ustrežljivo ženo ja pa ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:30:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca sami ma ti si pa res pridna okol tega kruha. Boš mi izdala recepte? Jaz sem včasih sama žemlje delala, pa nikol niso bile tako mehke ali dobre kot tiste trgovinske . Pa sem nehala.... niso iste...moji sicer pravijo,da so boljše,pa pustimo malenkosti drugače ogromno receptov,namigov jaz poberem na kulinarika.net,dosti pa tudi improviziram... aja...da se vrnem k žemljam-si probala pečt v fejst vroči pečici? Jaz sem se dolgo matrala s pravim receptom...pol pa sem jih v vročo pečico potisnila in so ble super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:32:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, kaj boste za valentinovo??? kaj se mormo našemit? ja, v ustrežljivo ženo ja pa ja Jaz sem nama večerjo rezervirala,samo kak bo pa to uspelo,pa ne vem,boma mogla najbrž pretsavit na drugi datum,ko bo avto pri bajti spet.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:32:49
|
|
|
|
majakla
|
Sami te pa imej žaluzije malo dvignjene pa je. Mi tudi strešna okna ne smemo čisto dol zadelat, ker te pa teče. ampak to je normalno tak.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 21:33:15
|
|
|
|
matcar
|
Tak,najedla sem se,zaj pa še grem rakeca nahranit,prideeeeem nazaj!
|
Koriščenje LD po porodniškiendrinaKako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (
53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (
7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (
20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (
21%)
Število vseh glasov: 133Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!