Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 20:27:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, spakirano imam vse razen kozmetike. jutri se moram sredi noči zbudit ob 5.30h . najkasneje ob 7h pa s T. štartama za LJ. če bom imela dostop do interneta, se javim, če ne pa računajte na kavo naslednji vikend. v soboto, ko bo SO odprt! Veliko sreče in uspešne terapije Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 20:28:37
|
|
|
|
katy83
|
čer. T je pri babici, ga jutri v vrtec pelje, midva pa film na popu gledava...sva mislila it v kino, pa naju ni nič pritegnilo, razen morda Obuti maček, ampak ok, nisva šla. Jaz sem malo likala (Ly, da ti malo "družbo" delam pri tem brezveznem opravilu ) Jutri je dragi doma, tak da sva dopoldan sama .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 20:30:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, spakirano imam vse razen kozmetike. jutri se moram sredi noči zbudit ob 5.30h . najkasneje ob 7h pa s T. štartama za LJ. če bom imela dostop do interneta, se javim, če ne pa računajte na kavo naslednji vikend. v soboto, ko bo SO odprt! Veliko sreče in uspešne terapije Podpis! tudi moj podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 20:46:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, spakirano imam vse razen kozmetike. jutri se moram sredi noči zbudit ob 5.30h . najkasneje ob 7h pa s T. štartama za LJ. če bom imela dostop do interneta, se javim, če ne pa računajte na kavo naslednji vikend. v soboto, ko bo SO odprt! Veliko sreče in uspešne terapije Podpis! tudi moj podpis Tudi jaz se podpišem pod to.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 21:07:06
|
|
|
|
katy83
|
kaj zdaj? nobene ni? je katera od vas dobila sedmico?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 21:16:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj zdaj? nobene ni? je katera od vas dobila sedmico? Pravkar končala druženje z likalnikom. Zdaj še samo pospravim. Za sedmico pa nimam pojma.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 21:29:29
|
|
|
|
ly117
|
Sedmice nimamo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 21:52:59
|
|
|
|
ly117
|
Grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.1.2012 23:01:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 je katera od vas dobila sedmico? žal, samo 4-ko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 6:14:11
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro (sredi noči), jaz pri kavi, mali še smrči, ga bo treba počasi iz postle vrečt. joj bo lušno . v glavnem lepo mi bodite ta teden, če bom lahko se javim, če ne pa čez vikend sigurno . Čauuuuuuuu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 6:47:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro (sredi noči), jaz pri kavi, mali še smrči, ga bo treba počasi iz postle vrečt. joj bo lušno . v glavnem lepo mi bodite ta teden, če bom lahko se javim, če ne pa čez vikend sigurno . Čauuuuuuuu! Naj se izteče tako,kot se mora,vama v prid.Pazi na cesti,pa javi se kaj,če boš lahko.Naj vama čimprej mine ta teden.Pa roj še dobita za popotnico!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 6:48:37
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 8:49:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:06:04
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:45:45
|
|
|
|
oktober11
|
jutro.... niti 10 ni ura, pa se že jezim, hjoj... namreč - pred tednom dni sem dobla novi računalnik, in kot sem zadnjič jamrala, me zadnjih par dni internet jezi. zaj sem pa malo sprobavala in mi na starem rač vedno net dela, na novem pa samo tu pa tam ferdamte šajse, zaj pa te naj novi rač samo gledam ali kaj, jaz se pa dalje s to staro, počasno kišto zajebavam?!!??? eh, brezveze, morem neke pogruntati. drugače pa.... nič novega, nič ne dogaja, zunaj sneg, dragi v službi, mali nekaj jamra tu poleg mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:48:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naj se izteče tako,kot se mora,vama v prid.Pazi na cesti,pa javi se kaj,če boš lahko.Naj vama čimprej mine ta teden.Pa roj še dobita za popotnico! podpis
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:50:49
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro (sredi noči), jaz pri kavi, mali še smrči, ga bo treba počasi iz postle vrečt. joj bo lušno . v glavnem lepo mi bodite ta teden, če bom lahko se javim, če ne pa čez vikend sigurno . Čauuuuuuuu! Naj se izteče tako,kot se mora,vama v prid.Pazi na cesti,pa javi se kaj,če boš lahko.Naj vama čimprej mine ta teden.Pa roj še dobita za popotnico! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:51:26
|
|
|
|
arabela*
|
Doma, na toplem... Malo kofetkava, pa čvekava.. razvozila otroke, A še prehlajena, očke so malo boljše, noči so kriza, ko ne more dihat dane spa začne s plavalnim tečajem..imajo 14 dni..upam, da se ne prehladi še zraven Jaz pa danes izpit popoldan
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:51:37
|
|
|
|
oktober11
|
mimogrede, bo ta teden kaka kava? jaz sem čisto noter padla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:52:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mimogrede, bo ta teden kaka kava? jaz sem čisto noter padla
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:52:48
|
|
|
|
arabela*
|
meni se pa lušta it plest
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 9:56:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mimogrede, bo ta teden kaka kava? jaz sem čisto noter padla Bo ja. Majaklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 10:57:34
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro (sredi noči), jaz pri kavi, mali še smrči, ga bo treba počasi iz postle vrečt. joj bo lušno . v glavnem lepo mi bodite ta teden, če bom lahko se javim, če ne pa čez vikend sigurno . Čauuuuuuuu! Naj se izteče tako,kot se mora,vama v prid.Pazi na cesti,pa javi se kaj,če boš lahko.Naj vama čimprej mine ta teden.Pa roj še dobita za popotnico! podpis pa še moj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 10:58:03
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mimogrede, bo ta teden kaka kava? jaz sem čisto noter padla Bo ja. Majaklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Jaz tudi pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.1.2012 11:01:49
|
|
|
|
karmen7
|
Dober dan! Včeraj je blo pestro; moj je nekaj zaštrikal moj laptop in se ta kišta ni povezala z internetom, potem se je pa to seveda moj računalniški "stručko" to spravil popravljat. Rezultat: sitnoba in živčen, popravil ga je pa šele danes. Se mi pa sedaj pere stroj belega perila, pa oddala sem končno vlogo za vzdrževane družinske člane, dohodnine si še pa vedno ne morem izračunat, ker še nisem dobila iz firme ta list. Pri nas je to vse zadnji dan, na koncu pa bomo dobili tam enkrat februarja. Mali mi je zaspal, potem se naje, pol pa šibama malo na sonce če še ga bo kaj in na sneg.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?