|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
30.1.2012 19:59:24   
ly117
Aja čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
30.1.2012 20:44:42   
arabela*
čeruser posted image

Jaz iz šole, še hitra pijačka, pa domov na toplo, ni več zunaj za sedetuser posted image user posted image

Izpit šel super....v sredo še seminarsko predstavim, pa bastauser posted image

Maličke sta tud že doma, se drsata po kuhunji, moj je v službi, jaz pa malo na net pogledalauser posted image

Počasi pa tak ritual, kopanje..in spanje; otroci sevedauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
30.1.2012 20:45:45   
arabela*
Sami..izgubljena duša......

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
30.1.2012 20:56:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Men se pa že ful spi. user posted image

meni tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
30.1.2012 20:57:25   
botrca
Čer,

mali že počasi v deželi sanj...moj večerja..jaz pa čakam gospodinje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
30.1.2012 20:57:31   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Men se pa že ful spi. user posted image

meni tudi user posted image

meni pa neuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
30.1.2012 20:58:34   
ly117
Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
30.1.2012 20:59:13   
arabela*
babe...butasto vprašanje...KT tablete....ko končam z eno škatlico...ko pojem te 4 bele tablete, moram takoj začet z novo škatlico, ne glede na to, če že dobim M ali ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
30.1.2012 22:00:12   
Arwenko
Čer. Punce jaz se moram malo potožit, tamala me že 3 dni tak preizkuša, da je groza. Dere se za vsako bedarijo, saj sem že pisala, danes je šlo že v totalne skrajnosti ne, mislim drla se je za vsako sekundo, ko jo nismo imeli na rokah. Jaz bom čisto ob živce. Ampak odkrito tega se ne bom šla in sem neomajana, enostavno ne pride v poštev, da bo ona cel popoldan 3-4 ure na rokah iz ljubega mira, enostavno tako ne gre. Ne vem pa kaj še lahko naredim razen da vztrajam pač...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.1.2012 22:06:10   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz tud,jaz tud!user posted image user posted image user posted image Kaj te lahko jaz za tvojo cifro nafehtam? Imam par vprašanj za tebe glede Saš-a!Lahko mi na FB tudi napišeš na ZS!

Sem ti na fb napisala user posted image

Vidla in odgovorila!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.1.2012 22:10:31   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čer. Punce jaz se moram malo potožit, tamala me že 3 dni tak preizkuša, da je groza. Dere se za vsako bedarijo, saj sem že pisala, danes je šlo že v totalne skrajnosti ne, mislim drla se je za vsako sekundo, ko jo nismo imeli na rokah. Jaz bom čisto ob živce. Ampak odkrito tega se ne bom šla in sem neomajana, enostavno ne pride v poštev, da bo ona cel popoldan 3-4 ure na rokah iz ljubega mira, enostavno tako ne gre. Ne vem pa kaj še lahko naredim razen da vztrajam pač...

Kaj pa če jo zaposliš? Ne vem,knjigice prebiraš,daš list pa barvice,pa rišeta skupaj...Pri nas pomaga tudi to,da na Youtube otroške pesmice poslušamo in pojemo,pa pomaga ful.Ti pa verjamem,da ni fajn,imam 2 taka,no eden se že umirja(Saš seveda),Teo pa kr tečka 100/h,ga zobki dajejo tak hudo.Bi pa jaz na tvojem mestu tudi vztrajala.Po moje pa je to faza zdaj.Upam,da sem ti dala kak koristni nasvet.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
30.1.2012 22:11:18   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

babe...butasto vprašanje...KT tablete....ko končam z eno škatlico...ko pojem te 4 bele tablete, moram takoj začet z novo škatlico, ne glede na to, če že dobim M ali ne?

Tu pa ti jaz ne znam pomagat,nisem nikoli takih KT imela.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
30.1.2012 22:13:33   
matcar
No,pa da še jaz delim z vami,kake ima ta naš Maks že zdaj 3 dni.Zaj je začel z forami,da se za vsako bedarijo(ampak res za vsako) začne kr jokat.Pa kr bi se cartal,pa take,ko nikoli ni bil tak do nobenega.pa on je po novem punčka in mi danes ni hotel v vrtec zjutraj,dokler mu nisem čopa naredla.Hjooooo,mislim,dol padeš.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
30.1.2012 22:21:23   
Arwenko
Hvala matcar, jo poskušamo zamotit na vse načine, pa še nismo našli pravega, niti najljubše igrače ne funkcionirajo, mogoče bo jutri boljše ko bomo doma vsaj. Je pa res upam, da samo faza, ker take je sploh ne poznam, kot da mi je nekdo otroka zamenjal čez noč no.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
30.1.2012 22:27:30   
arabela*

Hvala matcar, jo poskušamo zamotit na vse načine, pa še nismo našli pravega, niti najljubše igrače ne funkcionirajo, mogoče bo jutri boljše ko bomo doma vsaj. Je pa res upam, da samo faza, ker take je sploh ne poznam, kot da mi je nekdo otroka zamenjal čez noč no.

morda pa želi cartanjauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.1.2012 22:29:48   
Arwenko

No,pa da še jaz delim z vami,kake ima ta naš Maks že zdaj 3 dni.Zaj je začel z forami,da se za vsako bedarijo(ampak res za vsako) začne kr jokat.Pa kr bi se cartal,pa take,ko nikoli ni bil tak do nobenega.pa on je po novem punčka in mi danes ni hotel v vrtec zjutraj,dokler mu nisem čopa naredla.Hjooooo,mislim,dol padeš.user posted image user posted image user posted image

samo res je neka čudna luna očitno ali  kaj no user posted image  Vsi otroci imajo neke faze čudne...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.1.2012 22:32:00   
matcar

samo res je neka čudna luna očitno ali  kaj no user posted image  Vsi otroci imajo neke faze čudne...

Samo res,upam samo,da mi ne bo ju3 reko,da hoče kiklco oblečt.Jaoj,majke mi,te pa res dol padem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.1.2012 22:32:45   
matcar

Upam,da čimprej mine,ker vem,da to niti najmanj ni fajn.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.1.2012 22:33:09   
matcar

Možno!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.1.2012 23:04:00   
Arwenko

Možno!

Nop...ker ni vredu če sediš pa jo vzameš v naročje, moraš stat, pa pol tudi ni vredu, če ne hodiš tja in tak kot ona ukazuje, pa če nima po možnosti keksa v ustih. V glavnem cartanje ni, to bi bilo še najmanj, da ne rečem "super", če bi lahko rešil s cartanjem.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
31.1.2012 6:45:39   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
31.1.2012 6:47:02   
matcar

Možno!

Nop...ker ni vredu če sediš pa jo vzameš v naročje, moraš stat, pa pol tudi ni vredu, če ne hodiš tja in tak kot ona ukazuje, pa če nima po možnosti keksa v ustih. V glavnem cartanje ni, to bi bilo še najmanj, da ne rečem "super", če bi lahko rešil s cartanjem.

Vedno večji občutek imam,da gre za fazo in izsiljevanje.Tako,da ti res vsetujem,da vztrajaj pri svojem.Bo pa to minlo,boš vidla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
31.1.2012 6:48:16   
matcar
Pokonci,pri kavi,ostali del še spi,razen Tea,ki je,pa upam,da bo še malo nazaj zaspal.Pol pa v nabavo,tak da se javim,kak hitro pridem do kompa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
31.1.2012 7:40:51   
oktober11
jutro...

po dolgem, dolgem času L spal do 7, sem se jaz prej zbudila kot on <poleg pa razmišljala če še diha, ker je bil tak tiho> user posted image

arwenko kaj pa če je res kaka luna al pa kaj podobnega. upam da se kmalu obrne situacija, in bo spet pridna user posted image

kava v petek... može... razen če me v teh bregih sneg ne zasipa user posted image

danes z L očitno ne bova počela nič - moj mi je avto odpelal, pa še voziček sem mela v prtljažniku. tak da mi niti njegov avto nič ne koristi. mam vsaj izgovor da ne rabim ven na mraz user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
31.1.2012 7:42:10   
oktober11
arabela* ta KT pa ne vem, jaz sem vedno jemala one ko jih je 21 not, in je bil 1 teden premora... ampak mislim da pri teh ne sme nič premora biti, da moreš takoj dalje nov paket začeti jemati

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?