petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa še to.... zadnjič se nam je miha zaklenil v kopalnico in na ukaz naj se odklene je rekel "NE BOM!" 45 minut smo ga prepričevali, da je potem le potisnil ključ pod vrati na drugo stran, da smo ga spravili ven. AAAAAAAAAAAAAAAAA ta otrok mi pa res dela sive lase Samo tole še podpišem, pa grem spat. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Naš junior se spomne milijon stavari na katere petardito niti pomislil ni v njegovih letih...ne zna pa recimo štet do pet! ...zna pa recimo ustavit tiste tekoče stopnice v Qlandii . Zadnjič smo šli ravno v šoping (vseh 5)...in samo s kančkom učka sem ga ujela, ko se je na vrhu stopnic na hitro spognil in pritisnil tam na rdečo tipko ....stopnice so se ustavile, polno ljudi zadaj, vsi so se spraševali kaj je zdaj....no, ponovni pritisk na tisto tipko ni obrodil sadov... smo potem tam počakali, čeprav moj bi kar kidnil....kao, nismo mi ....no, pa pridejo varnostniki, se opravičimo....Niso bili nič jezni, so rekli, da otroci to večkrat naredijo in da smo mi še vljudni, ker smo počakali, da ponavadi starši kar lepo po francosko spizdijo...oni, pa itak na kamerah vse vidijo... no, mogoče se je moj tudi kaj naučil, je bila pa vsekakor lekcija za otroke, da če ga že kaj ušpičijo, morajo vedno odgovarjati za svoja dejanja, se opravičiti.... V glavnem.....petardito ni nikoli počel kaj takega, juniorja pa dobim pri 1001 dejanju, ki bi se lahko slabo končalo .
|