Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Drugače pa sem odločena, da bom rodila v vodi, naravni porod, če bo le vse ok. Jaz sem drugače iz okolice Murske Sobote doma in bom zadnji mesec kar pri starših, ker bom v tamkajšnji porodnišnici. Živim pa zdaj pri fantu v Slov. Bistrici. Če pa bo sila ,pa pičimo v MB
Moraš pač to doživeti na lastni koži, da vidiš kakšno lepo obdobje je to
Zaradi zmešanih ciklov ne vem točno, kdaj bom imela rok, predvidevam pa nekje konec januarja, začetek februarja.
(upam, da bo še kej odpadlo
že lepo brca in ima svoj ritem, ki je vsak dan skoraj enak. Sej pravijo, da naj bi sedaj že imeli ritem, kot ga bodo imeli ko bodo novorojenčki. :)
.
. Mogoče pa me samo hormoni dajejo
, da sem tako občutljiva in hitro prizadeta. Je pa res, da se mi je včeraj končno pokazala ena možnost zaslužka do oktobra. Res je težko s službami. Zato sem se tudi odločila, da poleg šole še nardim licenco in grem po svoje po porodniški, če ne bo drugače...