Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ravno sem prišla s tamalo (4 leta) od zobozdravnika, d zdaj sma bli tam ene 4x, prejšnjič ji je dala v zobek zdravilo ki pa je v petek padlo ven, zato sem poklicala in so rekli naj prideva danes. Danes pa je zgleda mala imela slab dan al kaj jaz vem, in je začela malo jokat. Nakar se je zobozdravnica začela dret na njo naj ne igra princeske ,jo nagnala iz stola in naju vrgla iz ordinacije. nato je še prišla ven ko sem jo pomirjala v čakalnici in osorno rekla da ona tu že ne bo dretja poslušala.... A je to normalno???? Sej ne vem več, do zdaj jo je zmeraj naročevala na en mesec pa ji samo gledala, češ da se otrok navadi pa da je ne bo strah, danes pa to???? Sej ne vem al naj poskusim še it al naj menjam zobozdravnika? Kaj svetujete??? 
ni blo tam, ker bi ji pa on sigurno, ampak je ravno wc iskal po celi zgradbi... tako da ju3 gre on poiskusit srečo, oz. če že v startu ne bo želela it je ne bomo silili, smao poklicali in povedali da bomo zamenjali obozdravnika in to je to...
.
Kaj če na primer ne bi našla utripa, potem pa bi zagnala paniko? Pa če bi ga imela doma, bi non stop preverjala, če se srček sliši
.
sem otročka čutila šele nekje pri 22. tednih, sedaj v drugo pa jih čutim že kakih 14 dni - torej so se pojavili nekje v 17. tednu - precej hitreje.
... no nekako tako začutiš v predelu maternice ... samo da ponavadi ni enakomeren. oz. z drugimi besedami ... boste vedle, ko bo to to.
. Smo težki že 380g in se fajn gibamo - vsaj glede na ultrazvok. Gibe sem začela čutit nekako en teden nazaj - a prvi, ki sem ga opazla, niso bli metuljčki, temveč kar konkreten zalet v maternico
.
. Cel dan sem bla takooo utrujena. No, vsaj na sprehod sem šla, tega se redno držim. Trajal je 45 min.