Medved Pu
|
Pozdravljene nosečke! Po dolgem času se spet javljam. Sem se odločla, da bom vseeno še sledila tudi temu forumu, vsaj kolikor bom uspela. Sicer sem se prijavila tudi za zf, a me noče spustiti noter. Myshm - a veš morda zakaj? Sem v 21.tednu oz. 20t2d in danes sem imela pregled. Z otročičkom je vse ok. Ker bo moja G naslednjič na dopustu in mi bo drug naredil "ta pravo" MF, mi jo je ona že zdaj nardila eno nepopolno , tako da sem si lahko najinega fajn ogledala. Kar ne morem verjet... kako ima že lepo oblikovan obraz, pa tiste drobcene rokice in nogice... . Smo težki že 380g in se fajn gibamo - vsaj glede na ultrazvok. Gibe sem začela čutit nekako en teden nazaj - a prvi, ki sem ga opazla, niso bli metuljčki, temveč kar konkreten zalet v maternico . Potem sem začela bit bolj pozorna na vse, kar se mi dogaja v trebuhu in ugotovila, da se kar premika, a sem prej to pripisovala prebavi ali mojim trzajočim mišicam. Zaradi moje bolezni mi G nardi več preiskav, tako bom morala vsakič dat kri zaradi protiteles (sem pozitivna), pa tudi UZ bo pogost. No, se ne pritožujem . Od začetka nosečnosti sem dobila 5 kg, večino v zadnjem mesecu. Prej se mi trebuh sploh ni hotel pokazat, zdaj pa se je v trenutku začel napenjat. Hvalabogu, da mi je prijateljica posodla več nosečniških hlač, da ne hodim več z odpetim gumbom okrog . Mi pa vsi pravijo, da se mi najprej pozna pri prsih... je res.. sem morala že večino modrčkov dat "na čakanje" in bo treba kmalu v šoping. Pred dnevi sem si morala it nabavit (naročila G) tudi kompresijske nogavice zaradi krčnih žil. Se jih moram še navadit, a upam, da se poleti v njih ne bom stopila. Čez en teden bi se morala začeti Šola za starše v NG. Sem se odločla it zdaj, ker je kasneje komaj septembra in nikoli ne veš... Tolko za zdaj. Bodte dobro in uživajte, kar se da!
|