Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, se malo posončkat.

rezervacijo, da dava malo možgančke na off. To bo pasalo.
, jutri pa prvi pregled. Po mojih izračunih bi morala imeti rok nekje 20.10., ampak točno bom jutri izvedela.
zaenkrat
Bo pestro, a ne?
vodila aerobiko do 5 meseca pa ni bilo nič narobe. Je pa res, da se nisem več tako naprezala. Se mi je pa tam po 12 tednu začelo dozdevat, da mi utrip ful hitreje naraste in da sem hitreje zadihana pa sem delala bolj na izi. Nehala sem tečt, ker mi ni pasalo (bolečine tam spodaj), sem pa se sprehajala vse dokler nisem dobila kile (po 7. mesecu). No, potem sem morala pa samo počivat in ja, poznalo se je na kilah. Upam, da bo tokrat drugače.
- sem vam fouš, do neba
in ker je bila ta druga bolj bleda, sem se prepričala še s CB - tam pa me je pričakal +
Tak da zdej pijem kokakolo zjutri namesto kave
No, sej prebrala sm jih itak vedno z veseljem
V tistem sm se spomnla in se hitro vgriznla za jezik in rekla, da bom probala