Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ker Lane so zakon

Pa en slivov kompot sem zmazala v celem dnevu.
Res sem zamešala. Torej sva z GreUr tam tam.
Ampak tortica je narejena in čaka na rezanje, plakat izdelan in po vsej verjetnosti že s tamalo v vrtcu.
takrat bo najbolje, da me pustijo na miru, pa da se smilim sama seb
pravi celo leto garam, da si pol na konc privoščim mal oddiha, pol pridemo pa na morje, ga pa mine po parih dneh, čeprav itak mora zdržat do konca, ampak 7 dni za njega je ko... ne vem kaj
tako da smo predlani prikolico prodali. No, lani smo šli pa prvič kam drugam na dopust (prej nam Dalmacija ni ušla) in moj se je odločil da september je zakon. Lani je bilo mogoče sicer res lepo vreme, ampak je že tako nesigurno, da se bo tud moj verjetno omehčal če bo enkrat ugotovil, da ni rečeno da imaš vedno srečo z vremenom.
Ne mažite si samo trebuha, nastanejo tudi drugje. Še dobro, da potem niso več tako zelo vidne.
Mi je rekla šefica, da nič ne bo z dopustom prej. jaz imam pa še nekaj dni starega dopusta.
Še vedno imam čist marogast trebuh, ampak kaj čem, itak ga ne razkazujem okol, ker imam še špeh poleg strij
Ko sem pa na morju, pa itak mali hodi ob meni, pa se ve od česa so
.
Kak teden nazaj se mi je sanjalo, da je imel moj
na nuhalni 2 obraza. Zbudila sem se čisto paf, zmešana do konca in baje naj bi bile sanje odraz naših strahov, pričakovanj,...