|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
4.4.2012 20:07:44   
Spela23

ojla user posted image !

no da se tudi jaz še malo javim, vas spremljam vsak dan, ampak enostavno ni veliko časa...

no jaz moram rečit in nekam potrkat da mi do danes ni bilo nič pretirano slabo (skoraj nič, mogoče 2krat), bruhala nisem nikoli, pijem pa preden grem spat in ko se zbudim skodelico toplega mleka i ingverjevim medom (kupila sem ga v DM-u) in mi super pomiri trebušček! user posted image

drugače pa imam tudi jaz že od samega začetka probleme z mozolji, so me tako napadli na čelu da sploih nevem kako se jih naj rešim user posted image , zdaj me bo pa tako še napadla alergija na cvetni prah in bo še huje... user posted image

jaz imam jutri dan D pri dr. Levakovi.... torej jutri me čaka NS sem že kar malo živčna, upam da bo vse ok in seveda vam takoj javim ko pridem domov user posted image upam da bo punčka, čeprav bi bila tudi fantka seveda zelo vesela user posted image pustimo se presenetit, pa seveda če user posted image nebo preveč sramežljiv in se ne bo pokazal. user posted image

Aja sem videla da nisem nič napisala kdaj imam naslednji pregled pri G! =) pregled imam 11.4. , tao da tudi to bo zeloooo kmalu. zdaj se vse odvija tako hitro se mi zdi user posted image

no to je to za danes, prijeten večer vam želim, vrjetno gremo tako vse počasi v posteljo user posted image in se slišimo jutri!

nočko user posted image user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
4.4.2012 20:26:36   
balonchek
seks - uff, kr zasukne se mi, ko pomislim na prvo user posted image user posted image Od začetka je blo kot normalno, dragi je doživel rahlo blokado, ko se mi je začel trebuh poznat, mene je pa začel razganjat v zadnjem trimesečju, pa lubi ni hotuuuuuuser posted image sm ga komi prepričevala, pa prosla pa ne vem kaj še vseuser posted image on se je pa kr bal, da ga bo "piknu"user posted image user posted image V glavnem pohota na višku zadnje mesece, še najtežje je bilo pa zadnje 14 dni, ker sem imela testiranje za streptokok in pol nisem smela več seksat, ker bi se lahko ravn takrat kaj okužla. Katastrofa, takrat bi še v nos seksala če bi šlouser posted image user posted image user posted image user posted image No, zdaj ni neke želje, tud razganja me ne, upam samo, da ostane neka srednja pot do koncauser posted image

Aninchy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kaj si me nasmejala, faca user posted image

kava - cebelica81, pomoje ena kava na dan je čist ok, jst si jo tut privoščim ko začutim da mi pritisk pade

Dr. K - a pri 12t je že 9 cm? Po novičkah sem mislila da je tam max. 7 cm. Pol je tut moj nekje tok,
no sej točno bom že v torek zvedla, ne morš verjet kok to raste user posted image

myshm - pomoje stavka za nuhalno ne bo problem, ker je samoplačniško, sej veš, za dnar vse user posted image

Bloocek - čestitke za fantka, jaz tut upam na user posted image

en velik user posted image vsem z glavoboli in slabostmi, upam da boste kmalu bolje user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.4.2012 20:34:56   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,user posted image
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,user posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,user posted image
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,user posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,user posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,
??
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,user posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,user posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,??
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,??
18.10.
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??
Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,??
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,1 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,? let,?user posted image , ? , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :

60

user posted image user posted image  7    user posted image user posted image : 0

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

5.4.
Aninchy
mamica^2
10.4.
kris555
11.4.
Spela23
12.4.
sonček85
13.4.
Srčekgirll
GreTEJ
16.4.
cebelica81
surdi
17.4.
darchy82
balonchek
GregUr
18.4.
lulu_la
myshm
23.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

24.4.
mmojka

25.4.
princess13

archie
7.5.
Bloocek
9.5.
tehtanka
17.5.
suzy85

NS:

5.4.
lelyka

darckr
pikaro
Spela23
6.4.
KM

7.4.
mmojka

10.4.
odavoda

nelikaa
princess13
balonchek
racka8
GreTEJ
Jasminca 84
12.4.
sonček85

13.4.
pikica010

archie

tehtanka

17.4.
curkica

18.4.
myshm
19.4.
suzy85

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.4.2012 20:37:04   
Srčekgirll
Bloocek - user posted image za pregled in za user posted image .
No, kje so pa kej user posted image ?...da ne bo na zadnje kateri kaj pr user posted image "odpadlo" in bojo pol sam user posted image user posted image user posted image al pa tud zrastlouser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.4.2012 20:38:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: balonchek
Dr. K - a pri 12t je že 9 cm? Po novičkah sem mislila da je tam max. 7 cm. Pol je tut moj nekje tok,
no sej točno bom že v torek zvedla, ne morš verjet kok to raste user posted image

Ja G mi je rekla, da je od temena do trtice 5,9cm veliko, če daš pa še nogice zraven, je pa sigurno še kake 3cm zraven, ker niso bile ravno kratke za videt - po mamici, itak user posted image

dr. K.

(odgovor članu balonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.4.2012 7:18:53   
Abrakadabra

IZVIRNO SPOROČILO: Bloocek

Evooo,pa je za mano NS.
Sirčekgirl na seznamček bomo dodali še enega fantka! user posted image
(sej jaz sem to že prej vedla,ampak sem rabla potrditev user posted image )
In pa naslednji pregled imam 7.5.

Drugač pa vse super duper brez problemov. Rezultati odlični... sicer pa tiste,ki ste pri Levakovi tak vete kak čudovito in fajn je. user posted image
Je pa pravi akrobat. Kak se je premetaval notri,hihihi. Je moj kr mal solzne očke dobil. Se mi zdi da šele zdej čist dojema vse skup.

Aja,edino kar je,za toxo morem še dvakrat dat kri,ker je še nisem prebolela in bo pač bolj pogosto kontrolirala. To je to. ž
Vesela ZELOOOOO! user posted image

Jupi za pregled in zauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.4.2012 7:19:48   
Abrakadabra
In VSE NAJBOLJŠE vsem, ki ste praznovale v teh dnehuser posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.4.2012 7:25:57   
Abrakadabra
Jutro vsem!

Je en tak zaspan dan....

No, ja, drugače pa, jaz sem 15.teden, pa ni še nič kaj boljšeuser posted image Dva dni spet glava boli in spet slabo-sicer je bilo vmes bolje, ampak zdaj pa spet....

Ja, otroči že vse sorte sprašujejo, sploh če so mičken starej. Moj še nič kaj takega-bo konec maja star 3 leta, pa v bistvu še ne sprašuje kakšnih takih "šokantnih" stvariuser posted image

Jaz bom pa spol povedala po naslednjem Uz-seveda če se bo videl dobro. Zdaj so mi 2x že namignili, ampak ni za ziher-sicer so obakrat isto rekli, no pa da vidimo, kaj bodo rekli zdaj....čeprav za spol mi je pa čisto vseeno, četudi bi imela 4 fante/4punce, samo da bi bili vsi živi in zdraviuser posted image Po slabi izkušnji je samo to še pomembno...

Pa nekaj novih je prišlo med nas-dobrodošle vse nove!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1933
5.4.2012 8:22:31   
sonček85
ojjlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Saj vem grozna sem ,samo delamo na polno v službi ,potem pa domov in dan preživim z otorčkom.Prehitro gre čas.

Smo ok ,čakamo na NS ki jo imamo 12.4.

Kako ste mi ve?

iMAM PA ŠE ENO PROŠNJO .pROSILA BI ČE GRESTE NA TO STRAN IN KLIKNETE POD MOJIM NICKOM like;)) hvALA ŽE V NAPREJ .

http://www.ringaraja.net/Darilni_paketi/Glasovanje_nosecka?page=1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.4.2012 8:31:18   
cebelica81
Dobro jutro user posted image !

Nov delovni dan. Sicer zaspan, ampak glede na to da dež nujno potrebujemo, upam da ga danes kaj pade. Jaz že komaj čakam na paradižnik z domačega vrta user posted image - če bo suša ne bo nič. Samo paradižnikovo solato bi še jedla, pa je čisto zanič tale paradižnik. Če katera vse kje za kakšnega dobrega, se priporočam.

Bloocek, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image in user posted image seveda user posted image .

Spela23, srečno in veselo na nuhalni.

Nič, grem delat, danes me čaka zelo, zelo dol delovni dan, tako da se še zagotovo vmes kaj oglasim, da kakšno pavo naredim.

Neposredna povezava do sporočila: 1935
5.4.2012 9:49:35   
Aninchy
čebelica - jaaa, paradaaaaaajz!user posted image user posted image jst tud že umiram za njim! sem si jih kupla enih par, pa niso tok slabi, ampak domačim pa itak niso kos! Jst bi tud kr paradižnikovo solato jedla, njamsi hamsi, že nasplošno imam poleti to najraje! Pa fine čevape zravenuser posted image

Evo, sicer pa danes tudi jaz iz pregleda. Dete zdravo - ja, še vedno je dete, G ni hotla izdat spolauser posted image Neki se je smejala in vprašala, če so mi na nuhalni napovedali spol, pa sem rekla da je blo še prezgodaj, pol sm pa rekla a vi vidte?? Pa je rekla neeeeee, je še prezgodajuser posted image Ampak mam tak filing, da je vidla. Sicer pa že od prejšnje user posted image vem, da pred morfologijo ne pove spola. Mah, sej boljš to, kot da je narobeuser posted image Drugače pa vse vredu, srček bije, mali miga, jst sm tud okejuser posted image
Pa še datum naslednjega pregleda: 10.5.

Aja! Pa včeri sem zvedla, da bom postala teta!user posted image Sicer totalno nepričakovano, ampak okej, sm vesela, da bosta Martin in user posted image imela sestriča/sestrično, ker jst tega nikol nisem mela, ker sta oba starša edincauser posted image Tak da komi čakamuser posted image user posted image Bo pa šlo za las, ne vem če bo še letos.

No, zaenkrat bo to to, se še javim kaj kasneje.user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
5.4.2012 10:15:59   
sonček85
Aninchy:oooooooooo kako lepo ,čestitke.Jaz tudi upam ,da bom kdaj tetka ,čeeprav je malo verjetno ;(

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
5.4.2012 11:44:57   
kris555
Pozdravljene souser posted image .

Se že dolgo nisem oglasila, z vsemi opravki pa dopustom čas kar beži.
Še vedno zbiram pogum, da preberem vse kar ste načvekale. Ajoj ste pridne.user posted image

NS sem imela 2.4. bilo je vse super. Veliki smo 5,7 cm. T21 imam pa 1:11275.
Sva izredno vesela za rezultat. Moj user posted image je bil neprestano v gibanju in ni hotel pokazati
spola. Bova morala še počakati. V torek sem dala kri pa vodo in 10.4. imam pregled.

Punce kako ste svojim partnerjem razložile, da user posted image ne škodi otroku.
Moj je trmast in noče slišat, da lahko, tudi če G pravi da ja. Obup

Ali ste že govorile o kremah proti oz omilitvi strij?
A ima katera dobro kremo, Oba G sta mi rekla, da nič ne pomaga ker je odvisno kakšno kožo imaš.
Jaz imam strije na prsih, pa ful mažem??!user posted image user posted image

Kljub vremenu vam želim lep dan-teden.

Aha, dobrodošle vse nove in čestitke za preglede.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.4.2012 13:04:35   
jakobinka
pozdravljene

Zelo me veseli da ste oktobrke take čveke, komaj folgam spremljati kaj se dogaja.

jutri imam NS pri dr. Pelkičevi v mb in komaj čakam da izvem rezultate. Ne vem zakaj me tako skrbi ta DS...

Jaz tudi še nisem zrela za nosečniške hlače, imam pa te podaljške http://www.da-da.si/node/22 še iz prve nosečnosti, ki mi pridejo zelo prav.

Glede prebave bom res morala paziti na zdravo prehrano, pa tudi borovničev štrudelj mi očitno nebi škodil  user posted image pomaga pa mi Donat.

Nizek pritisk imam tudi sama. G mi je rekla da je zadeva sicer moteča za mamico, ampak popolnoma neškodljiva in veliko boljša kot v obratnem primeru ko je pritisk previsok. tako da bo treba potrpeti. Jaz nekoliko reguliram s kavo, drugega recepta pa nimam.

Bloocek, čestitam za rezultat in fantka .!

Kako prepričati moškega da user posted image ne škodi? Počakaj še malo pa mislim da ne bo treba nič več prepričevati user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj v službah? planirate delati do konca, so razumevajoči do nosečk?

uživajte.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.4.2012 13:08:33   
jakobinka
strije v prvi nosečnosti zmetala ogromno denarja za te kreme in spreje, ki niso prav nič pomagali.  Čisto na koncu nosečnosti sem imela že taaaak trebuh, da je bilo samo vprašanje trenutkov kdaj bo koža popokala. Otroček je tudi zamujal 14 dni, se lepo redil do konca in imel porodno težo 4.020g.

Sedaj ne bom kupovala nič posebnega, se bom pa intenzivno mazala z mastnimi in negovalnimi kremami.

lp

(odgovor članu jakobinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
5.4.2012 13:29:54   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: jakobinka

strije v prvi nosečnosti zmetala ogromno denarja za te kreme in spreje, ki niso prav nič pomagali.  Čisto na koncu nosečnosti sem imela že taaaak trebuh, da je bilo samo vprašanje trenutkov kdaj bo koža popokala. Otroček je tudi zamujal 14 dni, se lepo redil do konca in imel porodno težo 4.020g.

Sedaj ne bom kupovala nič posebnega, se bom pa intenzivno mazala z mastnimi in negovalnimi kremami.

lp

se lahko kr podpišem, sem si mazala od 3. meseca taprvič, pa skos do konca in mi je trebuh 3 tedne pred PDPjem ČIST POPOKALuser posted image še vedno so vidne, so pa mal zbledele...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1941
5.4.2012 13:30:15   
cebelica81
En kratek odmor po kosilu user posted image .

strije - jaz sem se v prejšnji nosečnosti res redno mazala, pa ni nič pomagalo. Oziroma se prepričujem da je, da bi bilo drugače še slabše. Tudi sedaj se že pridno mažem. Dostikrat me trebuh prav srbi in se grem tudi takrat takoj namazat - če nisem ravno v službi. Drugače imam pa neko Muler olje, ki sem ga ravno porabila, sedaj pa neko bio maslo, ki mi sploh ni všeč, ker se zelo težko razmaže. Ampak ga bom porabila, ker je bilo zelo drago.

služba - jaz planiram delati do konca, so pa pri nas zelo prijazni do nosečk (tudi nasplošno do vseh). V 1. nosečnosti sem šla 2 tedna prej, ker sem imela kar močan išijas, pa ni blo nobenih težav. Niti bolniške nisem rabila koristiti - so mi kar pisali kot bi delala. Res sem kaj naredila od doma, ampak zelo malo. Tako da, če bo vse vredu in se bom dobro počutila delam do septembra. Bom pa koristila ves dopust tako po kosih. Mi ful paše če sem lahko kak dan fraj ko se mi zazdi.

kris555, čestitke za NS.

Aninchy, čestitke za tetko. Jaz bom letos 3ič tetka - če štejem samo po moji strani. Pa se še vedno zelo veselim. Brat nameč dobi prvega otročka in to 2 meseca pred mano. To bo luštno. Je luštno z nečaki ja. Pa ful je fajn, ko imajo otročki družbo in se skupaj igrajo.

Zdaj pa naprej delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1942
5.4.2012 13:48:19   
darchy82
strije - jst sem se v prejšnji user posted image od 3. meseca mazala z oljem proti strijam pa sem jih po trebuhu dobila šele kakšna 2 tedna pred koncem, pa še to čist mal, sem jih imela pa precej po prsih. Zdej se pa tud mažem z eno kremo proti strijam pa bomo videli če kaj pomaga.

Jst sem pa teta postala lani maja, ko je svakinja rodila punčko in sta z našo Lano samo 4 mesece razlike. Moram rečt da je ful fino ker je taka mala razlika, sploh ker skupaj živimo, in se tamali dve lahko skupaj igrata.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
5.4.2012 14:22:43   
dalečoddoma
sem nova, pa sem opazila, da se nisem nič predstavila. drugič noseča, aprila bom 32 let, živim v Škofji Loki. Mogoče kakšna v bližini :-) ?

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
5.4.2012 15:14:53   
darchy82
Punce, mene pa nekaj zanima. Kako pripraviti otroka na prihod novorojenčka? Zadnje dneve mal o tem razmišljam in berem, pa je precej različnih teorij. Pri nas bo razlike okoli 20 mesecev, mala je pa trenutno stara 14 mesecev in ji ni še jasno da bo postala starejša sestrica. Kdaj se s tem sploh začet ukvarjat? Že zdaj ali raje kak mesec ali dva pred porodom? Sej verjetno malo prehitevam, pa vseeno... Očitno imam v službi premalo dela user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu dalečoddoma)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
5.4.2012 15:39:37   
GreTEJ
Darchy82, pri vas boste imeli isto razliko, ko je med mojima prvima dvema. Takrat hčerke do zadnjega sploh nisem pripravljala na to, da bo dobila bratca. Šele proti koncu sem ji razlagala, da bo dobila bratca, ampak da je ne bom zato nič manj imela rada in da bom zelo ponosna na njo, ko mi bo pomagal, ker bo pač starejša sestrica. Tudi ko smo kaj kupovali zanj, je niti ni zanimalo. Ko se je rodil, ji je "prinesel" otroško kuhinjo, ki si jo je želela. Od začetka ko se je rodil, je bila še vsa v zanimanju, pomagala ga je previjat, mu nosila dudiko, ga držala pod glavico pri dojenju, na slikah je vsa ponosna sestrica. Ko pa je začel dlje bedet, pa ni več kazala takšnega navdušenja. Je bila potem kar precej ljubosumna nanj. Zdaj sta oba že "velika" in za prihod novega člana jima bomo povedali po nuhalni, to je v torek. Tisti vikend nameravava povedat še staršem in tudi če otrokoma ne bi povedali, bi razumela. Enkrat me je celo sin vprašal, ko sva cartala sosedovega dojenčka, kdaj ga bomo šli že mi kupit v trgovino. user posted image Hčerka je takšna nežna dušica in sploh ne dvomim v to, da bo zelo ponosna starejša sestrica, sinček je bolj živahen, zelo navezan name. Zanj me je malo bolj strah, ampak nameravam govoriti na isti način. Nič manj ga ne bom imela rada, kar je itak res. No, evo, mal sem zašla, upam da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
5.4.2012 16:18:43   
Abrakadabra
dalečoddoma,jaz sem doma nekje blizuuser posted image

Jaz mojemu mišku že dolgo nisem omenjala dojenčka, se mi tudi zdi da mu ni čisto preveč jasno, kaj se dogaja, sicer je stalno govoril, da imam v trebuščku dojenčka, zdaj ga niti ne gnjavim s tem, da mu karkoli o tem govorim, se mi zdi da so fantki(ne vsi) drugačni, čeprav je moj zelo čustven in navezan name, ampak nima takega zanimanja za to, kaj se skriva v trebuhu. Ve pa, da ne sme nič skakat okrog mene, ali kaj podobnega, da nebi po nesreči v trebuh kaj.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.4.2012 16:24:45   
Anonimen
Čau bejbe!

Midva sva tamali že po prvem pregledu povedala in je čisto navdušena in se sem in tja kar sama spomni pa vpraša kolko je dojenček pa zdaj že velik itd. Se bo pa z večanjem trebuha definitivno povečevalo tudi število pogovorov v tej smeri. Bo pa tudi naša od dojenčka dobila eno darilo, samo še ne vem kakšno ... je precej nezahtevna glede tovrstnih želja. Bomo imeli pa pri nas slabe 4 leta razlike.

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.4.2012 16:46:47   
archie
Midva bova imela 25 mesecev razlike. Trenutno je še nič ne pripravljam na dojenčka, ker se itak še ne zaveda. Ful jih obrajta na televiziji ali v živo, samo meni je malo čudno, da bi ji že sedaj začela razlagat, da je v mojem trebuščku user posted image , ker ga niti ne vidi pa trebušček ni še nič velik.

Zadnjič je ena spraševala, če bi vzela prvega otroka (cca. 18m ) na NS? Kakšna je sedaj odločitev? Bo šla zraven?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.4.2012 16:49:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: archie
Zadnjič je ena spraševala, če bi vzela prvega otroka (cca. 18m ) na NS? Kakšna je sedaj odločitev? Bo šla zraven?

Naša je šla zraven in je kar cvilila od navdušenja, ko je gledala ko se premika po ekranu user posted image

dr. K.

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?