trnuljčica
|
Mi smo v pon. imeli posvetovalnico. Še naprej raste po svoji krivulji (, ta malih, ) in enakomerno napreduje. Menda naj bi pri 6 mes bil upad pri teži, kar naj bi bilo normalno, a naša tega naslednji mesec očitno ne bo imela... Vsaj tako je p rekla, ko je gledala tiste krivulje, ker sem jo vprašala kako nujno ji je začeti dajati gh (če je prelahka...)... Skratka ni panike. Po reglcih. Naj bi začeli s 5 meseci, kar vse, sadje in zelenjavo... Smernice gor al dol, tako al tako, sem tudi sama tudi tako začela. Kot pri prvem. Včeraj je pojedla celo za malo žličko jabolka, danes pa krompir ni in ni šel. Mogoče bo jutri boljše. Proti vašim pa poje bistveno manj- povprečno za en mandelj, če ima dober dan... Je pa požela pohvale glede motorike. Oz so jo označili za še enega , ki nima miru. Sem odgovorila, da ne vedo kaj pomeni biti brez miru in navedla primerjavo. Malega sem v tem sarostnem obdobju klicala Živko, njo pa Zlatka. No, priznam motorično sta oba napredna. So potrdili, da ji malo fali do sedenja in plazenja. Zadnje naj bi začelo pri njej v pravem pomenu lahko že naslednji mesec. Sedaj se le vrti v krogu (že dolgo) in plazi nazaj... Bomo videli. Mogoče pa ne. Hranjenje- kot je Beti rekla dokler ne sedijo samostojno naj bi jih hranili tako, da ti sedi v naročju. Tako jaz delam. Sicer pa pri naši ne gre drugače, ker se v ležalniku obrne ( tudi če je pripeta, vsaj napol, včasih se nagne čez rob , danes je uspela celo nogo izvleči ven izpod paščkov, če pa ni pripeta je pa takoj na trebuhu in leze dol ...). Skratka, ležalnik jo motorično grozno omejuje in ga ne mara... Večinoma je na tleh na blazini. V naročju med hranjenjem pa je pridna- samo, da ona vleče prt in grabi stvari in je vse tipi topi . Moram iti- je že huda...
|