Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je spal od 18h do 7h. Jedel je ob 23.30 in 4.30
Pa tudi čaja ne.. Lačna tudi ne verjamem, da je, ker, če ne bi se še naprej jokala in ne bi mogla zaspat..
No, meni do moje idealne teže manjka samo še 3,5kg
. Se pa po moje res pozna dojenje - če račuate, da sem morala jaz sproducirat najprej Svita s 4 kilami, ko je na svet prišel, pa potem še od tam do danes, ko jih ima skoraj 9 kil... od nekod je to pač moralo prit. Je praktično, ker se lahko nažrem banana splita sredi noči, hehe. Ja, vem, cuker pa to... ampak zdaj ni noben od mene odvisen, pa tudi po moji hrani nisem mela nobenih težav, tak da se ne sekiram preveč (to itak slabo vpliva na cuker hehe;).
Snoči se je celo jokala med kakanjem, ker jo je zgleda bolela ritka, ker je to bilo že 3 kakanje v istem dnevu.. Bogicaaaa
če bi imela 60kg bi bil že nadluksus, se sicer sploh nimam za "debelo", samo kak cm manj tu pa tam pa tudi nebi škodoval
pa dojim še 100 na uro pa ne pomaga
Eh, ne maram julija in avgusta ... na morju mislim... Ampak letos se pač junij ni izšel zaradi nakupa nepremičnine...Sicer je najboljši ponedeljek- nikjer nikogar do 9 ih, ker so zmatrani od poti v nedeljo...