Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa še tole - si zdaj že kaj bolj zadovoljna z vozičkom? Jaz sem zgrožena ugotovila, da je našega po dolžini že cel sedež, ko zaspi notri in mu nogice visijo čez zaobljeno naslonjalo za noge. Prej se mi je pa zdel taaaako ogromen voz.
še prelahek za testiranje. Lupinica postaja "kratka", ampak predvidevam, da bo zdržala do oktobra.

Ima še veliko, do tega da z rameni preraste sedež (paske). Samo to se gleda. Pri prvem smo šli ven okoli 12 ali 13 mes. Nato smo šli spet v Romerja. Enega imamo z izofiksom , enega pa na paske (R. duo), a ta bo sedaj šel k babi, da bomo zamenjali njen sedež in kupili še enega z izofixom. Ker ona jih mora iti iskat v vrtec vsaj 2 x tedensko.
.
malo me že ima če bi ju dala skupaj v sobo, pa bratec pravi da ne, da naj spi kar pri mamici
....upam, da so buške že zginle in da ni bilo resnejših posledic
.
Valda panika...Sem mju na mesto udarca namazala margarino in upam, da ne bo imel dosti plavega čela. Sem pa tudi klicala v ZD P in mi je rekla, da naj ga opazujem in naj bom pozorna na simptome : DA postane full zaspan v času ko ni njegova ura za spanje, če bruha, če ne odpira obeh oči hkrati.
. VEM, da ni lačen, samo ne vem zakaj se tako pogosto zbuja. Sva rekla z mojim da bova sedaj, ko bo moj imel več časa(da se tudi on ponoči zbuja) probala najprej z vodo. Pa da mu bo on dal piti. Ker baje mali voha mleko, se pravi da mene ne sme biti zraven. Samo ker vem da bo tak jok
. Moja mami bo pa malega mela.