beti 1
|
Evo nas z mini počitnic pri dedkih in babicah. Smo meli srečo, da smo ušli iz Ljubljane, tam je bilo le do 25°C. Mi smo našo v nedeljo dopoldan meli samo v bodiju s kratkimi rokavi, ker je bilo v stanovanju tako toplo. Sem morala v zadnjem tednu cel kup poletnih cunjic oprat, ker jih nisem imela pripravljenih od prej. Je pa mela te dni "alergijo" na taščo. Jo je ta parkrat hotela pestovat, ko ji ravno ni pasalo in se je obakrat drla ko sraka, pa se sicer praktično ne joče. Prvič je mela še to smolo, da jo je zvijalo, ker se je mela za pokakat in je potem še pri meni kakih 15 min tulila, ker jo je tako iztirilo, bogica. Kokosh: vaš bo pa kak obrtnik ali umetnik, ko je že zdaj tako spreten z rokami. Naša se sicer prijemlje za rokici, a stvari tlači v usta le z eno, še nič ne preklada. Je pa ratala prava ljubiteljica pleničk. Danes sem jo 3x našla, kako na vso moč cuza palček ovit v pleničko. Ji pa od naših malih počitnic ni več všeč most z igračkami, danes je bila zadovoljna samo na trebuhu. Se z rokicami že stegne za igračo. Do sedaj se je na drseči podlagi uspešno potiskala nazaj, danes pa ji je na malo manj drseči uspelo se potisniti naprej za par cm. Ma pa smešno tehniko, glavo da v blazino, pa se s prstki nog upre in potisne naprej. Zgleda kot kak krt, hi, hi,... Auri: upam, da ste se pozdravli brez obiska pri pediatru. Glede strahu, zanimiv preskok misli , kajne? Se vidi po aktivnosti debate, da nas je lepo vreme vse ven zvabilo.
|