|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
20.2.2006 20:57:20   
katjandraž
Oj!

Jaz se samo na hitro javljam. Najprej čestitke, Anuš!!!user posted image

Fiona, ti se pa hitro pozdravi. Tudi jaz se trudim moje sinuse premagati s čajčki ipd, pa na žalost ne gre. Upam, da bom do prihoda user posted image  ok, da je kaj ne okužim.

Punce, hvala za kometar ob mojem avatarju. Ta moj pikec je res eno zlato srce, samo je pa hudo naporno v tem stanju ga imeti 24h/dan sama. Danes je šele prvi dan, ko sva sama in sem fertik. Slabo mi je k ..., otekla do maximuma, pa vendar, je treba pospravit vsaj po vrhu, posodo pomit ipd. Dopoldne je non stop telefon zvonil, potem je prišla soseda s sinkom na obisk. Sta se ful lepo igrala, potem sem pa malo igrače pomagala pospravit in železnico na novo naredit, ker sta jo razsula, mi je pa tko slabo ratalo. No, pa je ravno mami takrat klicala in vprašala, kako sem in kdaj lahko pride pomagat, tako da je bila v dobre pol ure tukaj za kar 2 urciuser posted image . Je pasalo, sem v miru pojedla, pa za pol ure zaspala in je blo bolš. Proti večeru je pa tašča prišla in spet ista pesem kot dopoldne. Zdejle se še zrihtam, pa posodo pomijem in grem spat!

Ljubljančanke, tudi mene jutri na žalost ne bo, k sem preveč zmatrana, če preveč okoli bluzim. Moram jutri še v trgovino in pa malega k telovadbi peljat, če ga ne bo moja mami.

Lahko noč in se beremo!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: Marčice
20.2.2006 21:08:43   
tananejka
Katjandraž: ...vem kako ti je. Jaz sem vsa srečna, ker bo moj od naslednjega tedna malo več doma (beri: ne bo delal cele dneve). Ta teden še zdržim...potem pa bo lažje. Jaz sem pred kratkim pisala sem gor (ko sem bila ful prehlajena) kako sem tečna in utrujena. Vse kar ti lahko rečem je, da sprejmi vsako pomoč in se takrat malo spočij.

Veliko energije in dobre volje ti želim:))

user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: Marčice
21.2.2006 9:25:16   
beti 1
Hja, zima je, ni kaj.

Fiona upam, da se tvoji kmalu pozdravijo, ti se jih pa le izogibaj. Moja sestrična je imela sprožen porod zarad hude viroze, pa ni nič kaj fino, čeprav ti dajo cel kup flaš, si še vseeno fejst utrujen.

Katjandraž ti pa le glej, da boš počivala, kolikor se da. Tud če kakšna igrača kje ostane, al pa posoda v koritu čez noč, se ne bo svet podrl. Zdaj sta bolj pomembni ti in user posted image , kot pa urejenost gospodinjstva. Midva sva k sreči zraven kuhinje dobila tudi pomivalca, pa če me kaj matra in težko stojim pri koritu kar notri naložim, čeprav rabim dan in pol, da ga napolnim tolko, da se ga splača zagnat.

No, sej od kofetkaric ostane samo še Anuš, ki je pa zgleda tako vesela po odlično opravljeni diplomi, da nas nima časa brat user posted image user posted image user posted image . Bova z Barbo še za vas user posted image .

Me je Žiga prijetno presenetil zjutraj. Se je sicer predramil verjetno okoli pol šestih, pa mu je potem uspelo zaspat nazaj tako trdno, da ga še budilka ni zbudila, no potem se je zbudu ob sedmih. Sem user posted image  poslala v službo s kolesom, da bom jaz mela avto za malega peljat. Ko sva se končno uštimala za v vrtec sem ga pa ene štirkrat vprašala, ali greva z avtom, pa je vedno rekel ne peš. In sva šla user posted image , ponavadi hodiva domov vsaj pol ure, raje celo uro, danes sva pa tja rabila samo petnajst minut. Noro priden ta moj dečkouser posted image user posted image user posted image . Upam, da ne bo popoldan te pridnosti z nagajivostjo not prnesu, sem user posted image  ponudila, da gre lahko na nočno smuko, dokler je približno lepo vreme in jaz še v enem okroglem kosu.


(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: Marčice
21.2.2006 12:10:48   
Anuš
barba in beti1 nisem šla nič na RR od včeraj zjutraj, tako da nisem mogla sporočit, da me ne bo. Ker sem mogla računčke plačat in uredit zavarovanje- zdej sem s.p. (socialni problemuser posted image user posted image user posted image ).
Včeraj sem šla popoldne za 2 uri spat! Očitno sem malo v minusu zaradi diplomce. Ampak je pa res super občutek, ker mi nič več ne mori, vse je urejeno in sem se končno lahko sprostila in oddahnila.
Mojuser posted image pridno brca. Zdajle jeva suhe češpljeuser posted image .


(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: Marčice
21.2.2006 13:20:12   
neja
Joj, Anuš...si me pa res nasmejala s tvojim s.p.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj se še zdaj jaz malo pohvalim in povem, da je danes moja pupsi prvič spala s svoji sobici. prej je nikakor nismo mogli dobit in je non-stop imela neke izgovore (da bo spala noter, ko pride Janauser posted image ) in da potem ona več ne bo v majhni postelci oz. kinderpetu. Kako rečete ve otroški posteljci? Pri nas rečemo petlek ali pa kinderpetuser posted image .

Katjandraž ti kar počivaj, Fiona ti pa se čuvajuser posted image .

LP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: Marčice
21.2.2006 17:53:50   
katjandraž
Pozdravljene!

Najlepša hvala za vzpodbudne besede. Danes sem kar nekako boljše, čeprav sem morala v šoping (naš oči bo dobil presenečenje, ko pride s terena, novo latex blazino, ker mu je njegovo Andraž zaplenil, je res kvalitetna!). Zgleda, da mi je bolj pasalo kot biti ves dan doma. Jutri imam pa pregled in CTG, me prav zanima, kaj bo rekel G. Najbrž ne bo nič novega. Pri Andražu se je tak čas hudo dogajalo (9 dni pred PDP), ob tej uri je že kar nekaj časa user posted image  bolelo. No, ženske smo pa malo bolj zahtevne, se pa ne damo tako hitro iz varnega zavetja pregnat. Je sicer že 2. dan naša user posted image  bolj mirna, ampak pred 10 dnevi je bilo tako 3 dni zapored, potem ga pa je spet žurat začela.

Neja in Beti 1, sem vesela za vaju, da sta vajina srčka tako pridna. Moj je zdajle z babico na telovadbi, vendar bosta čez pol ure že doma, tako da se grem hitro malo na kavč uležt in spit malinov čajček.

Neja, jaz rečem kar otroška posteljica, samo bi pa rekla prej kinderbet, ne pet, ker je v nemščini  der, die ali das user posted image Bett postelja, kolikor se spomnim. A, joj, moja nemščina.user posted image

Se jutri kaj oglasim z novicami od G!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: Marčice
21.2.2006 18:19:13   
soncicaT
Pozdravljene!

Malo da se oglasim..vsem mamicam iskrene čestitke tudi z moje strani.user posted image

Mene je prejšnji teden malce črvičilo, pa minilo, pa črvičilo in minilo, no v petek pa me je črvičilo in NI minilo...pa sem se šla pokazat v porodnišnico in seveda ostala tam celih 5 dni. V soboto sem imela rahle popadke zjutraj na ctg-ju, no zdaj se je zadeva umirila. In danes sem že doma. Hvala bogu.

Imam pa že zmehčan maternični vrat, 1,5cm dolg, skratka moram počivat....

Drugače je zaenkrat vse ok, le na ture se ne morem več odpravljat..:-)

Vam pa moram povedat da ni bilo prijetno bit v bolnici in v sosednji sobi poslušat eno kako jo mučjio oreng popadkiuser posted image .

Nič, uživajte, jaz bom zdaj malo manj na netu, ker sem več pred tv-jem in v postelji, ter se cartava z user posted image .

Naslednji pregled imam 28.2. pri G, pa da vidimo..

Punce, namesto malinovega čaja vam za mehčanje materničnega vratu priporočam hojo po stopnicah gor in dol...user posted image

Bodite lepo, ne se preveč naprezat (jaz sem se), čimveč počivajte, božajte bušije in se beremo.

Bye

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: Marčice
21.2.2006 19:03:34   
cebelicamaja
No, jaz sem danes opravila zadnji pregled. G mi je rekla, da zgleda vse ok in da naj grem v porodnišnico 8.3., če do takrat ne bo nič. Me je pa samo čez trebuh pogledala, pa rekla, da je dete dokaj težko (3700g). Moram pa v petek vseeno sestri prinesti urin in si it tlak zmerit, ker je bil malo visok.

Sedaj torej samo še čakamo...

Sva pa v zadnjih dveh dneh izbrala spalnico in kauč. user posted image user posted image user posted image

Anuš, brabvo. user posted image user posted image user posted image Razturaš.
Dekleta, ki vas matrajo bolezen in otroci, poskušajte se res prišparat, kolikor se da.
Barb in Beti1, sem prav razmišljala, če bi prišla tudi jaz na kavico, no potem sem pa itak imela G.
Glede diplome, pa mi zagovarjat najbrž res ne bo uspelo. Samo sfiniširano bom pa imela. Pa za diplomski izpit tudi že kar znam, tako da bo potem res samo od tega odvisno, kako se bom počutila. Če bom kmalu ok, bo tudi zagovor kmalu.

No punce. Uživajte,

maja



_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   RE: Marčice
21.2.2006 20:29:56   
beti 1
Katjandraž, kar tako naprejuser posted image . Do petka zdržiš, pa bo, a ne? Jutri nas bo pa spet vse firbec matral, kaj maš za povedat.

Sončica T ti pa kar pridno počivat.
Mene na srečo v petek ni vaginalno pregledala, tako da ne vem kakšno je stanje spodaj. Sem pa imela včeraj en hudo slab dan, sem bla praw depresivna, ampak popoldan se mi je uspelo spravit skupaj in sem se odločila, da se z vsemi znaki, ki nakazujejo, da lahko kmalu rodim ne bom več obremenjevala in bom šla kar na rok, al pa še kasneje rodit. In je bilo danes že boljše, sem pa že zjutraj, ko je bla še gosta, gosta megla vedela, da bo danes sonček in ko se je res pokazal sem ga bla neskončno vesela. Trebuh me pa danes sploh ni nič matral, razen tistih par neprijetnih brc. Se mi zdi, da me od vsega najbolj moti, ker se ta user posted image  čisto drugače giblje, kot se je Žiga. On je brcal, pa komolčil, tale se pa bolj vrti in preteguje in to tako da je res zelo težko ločit med lažnim popadkom in njegovim pretegovanjem, ker mam obakrat čist cel trebuh trd.

Čebelicamaja če bi blo po željah moje G, bi jaz zdaj imela preglede na 1 teden, pa sem sfehtala na 14 dni, tebe bo pa zadnja 2 tedna kar pri miru pustila, al kako? Kar se pa teže tiče bi pa jaz kar zaupala tej oceni čez trebuh. Meni so tud babice v porodnišnici povedale med porodom, da bo kar velik dojenček in so mele bolj prav kot UZ. Nekateri so menda pri tem prav neverjetno natančni.

Kar se mene tiče, se komot zmenimo še za kakšno user posted image , samo naslednji teden.
 
Vsem želim eno mirno nočko, če se katera slučajno odloči it rodit pa da bi šlo vse po njenih željah.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   RE: Marčice
22.2.2006 12:22:57   
katjandraž
Evo mene s pregleda! Glavica je delno že v kanalu, ne pa še čisto, je že fiksirana. Na CTGju ne dogaja nič, vendar je to pri baje drugorodkah normalno, da ko se enkrat začne, se začne zares. Pri prvorodkah pa se lahko popadki kažejo že ves mesec prej.  V sredo imam spet pregled, en dan pred rokom, če do takrat ne bo nič, me bo tudi spodaj pogledal. Rekel je, da tudi to sproži dogodke, vendar mi danes ni hotel tega delat. Mislim, da bom v petek napadla user posted image , k pride domov s terena, da bo on malo sprožil zadeve, vsaj upam.

Čebelicamaja, malo sem bila zmedena te dni in sem ti pozabila za kavč napisat. Vidim, da si ga že zbrala, za vsak slučaj ti vseeno pošiljam link:
http://www.pohistvo-zakelj.si/

Tolko za zdaj, lepo se mejte v tem turobnem vremenu!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   RE: Marčice
22.2.2006 12:45:16   
barba
Ojla user posted image !
Odštevam dneve do začetka "porodniške" - še 2 dni.user posted image  

Zadnje dni me napada eno čudno stanje. Vse me živcira, vse majice mi gor lezejo, nosim lahko samo ene čevlje, pa še te me občasno tiščijo, skoz ene in iste hlače vlačim, lasje so takoj mastni, ... Ma vse me moti, tišči, ...!user posted image  Pa še samo slabih 5t je do PDP. Pa vreme mi gre na živce! Za znoret! Kar neki!

Rajš nisem nč na forum pisala in vas morila s svojimi izpadi.user posted image  

No, lohk pa povem, kaj sem včeraj zvedla. Moja teta bo pri 41 letih junija četrtič mamica. Kar korajžno, ane? Se pravi, da bo moja sestrična/bratranec 3 mesece mlajša/i od mojega user posted image . Kar veliko presenečenje.

Punce, držte se!user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: Marčice
22.2.2006 14:12:21   
tananejka
Živjo punce!

Tudi jaz sem bila zdajle na pregledu: nobenega popadka, glavica nizko. Teža user posted image  nekje med 2980 in 3100g. Naslednji pregled imam 1.3., potem pa 8.3 - če bom takrat zaprta in ne bo nič kazalo na porod, grem direkt v porodnišnico po datum za carski rez.
Upam, da bom do takrat že rodilauser posted image .

Včerja sem pa mislila, da mi bodo noge odpadle....prvič sem imela močno zatečene. Pa še ponoči sem se z migreno zbudila in glava me še zdaj boliuser posted image .

Katjandraž: ti pa v petek kar v akcijo, pravijo da res pomaga....se pravi te v soboto že pogrešamo?user posted image

Barba: tale obdobja tečnobe nas pa vse napadajo, tko da se ne obremenjuj....zdrži še dva dni, potem boš pa uživala in počivalauser posted image ....in novička o teti je user posted image .
Beti1: jaz sem tudi za še eno kavico in čvek naslednji tedenuser posted image .
 
Se slišimo...
 
 
 

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: Marčice
22.2.2006 17:10:12   
cebelicamaja
IZVIRNO SPOROČILO: soncicaT

Punce, namesto malinovega čaja vam za mehčanje materničnega vratu priporočam hojo po stopnicah gor in dol...user posted image



Me ni je moj dragi prepovedal da pri hoji po stopnicah spustim kakšno. Lepo na vsako posebej morma stopiti, pa na vrhu me potem posluša, kako globoko diham user posted image user posted image user posted image .

Midva bi rada, da mali prijoka na svet čim kasneje. Sedaj veva, da 10. marca dobiva kluče od stanovanja. Takrat nama tudi spalnico namontirajo in potem se lahko vselivauser posted image user posted image user posted image . Če mali morda malo počaka, potem nama ne bo treba za vmesni čas k babici.

Drugače pa SončicaT, lepo da si spet doma. Verjamem, da v bolnici ni ravno najlepše čakat na porod.

beti1 in barb tudi meni se dogaja, da imam zadnje čase depresivna obdobja. Največkrat se to zgodi dopoldne, ko se navadno tudi počutim hudičevo slabo. Ma saj bo kmalu bolje. Drugače pa zgleda, da me bo moja G res zadnje 14 dni kar primeru pustila. Jaz sem bila najprej tudi malo presenečena, potem sem si pa rekla, da je to najbrž dober znak, ker če ne bi bilo vse ok, bi najbrž morala večkrat priti do nje.

Katjandraž hvala za link. Ne se sekirat, da si pozna. Res sva kauč že izbrala, ma naju čaka še računalniška miza. Pa ležišče. To bo najtrši oreh. Rada bi imela res kvalitetno. Pa nekaj proti pršicam, ker ima moj user posted image astmo, ki jo preh in pršice povzročajo. Izbire pa toliko, da na zadnje sploh ne veva, kaj vzet user posted image user posted image user posted image . Ma kakšna kakšen predlog, kakšno pozitivno ali pa morda negativno izkušnjo?

Tananejka jaz tudi otekam v noge. Mi je G rekla, da nič soli pa dva Magnesola na dan. Se mi to sicer dosti zdi. Potem bo pa treba rodit, popadkov pa od nikjer user posted image
Jaz vzamem enega, pa še nekaj donata spijem.

Jaz bi tudi predlagala, da se naslednji teden dobimo. Bi tudi jaz z veseljem prišla. Pa po mojem bi bilo skoraj najpametneje v ponedeljek. V torek je namreč mlaj, ki zna povzročiti drugi val dojenčkov pri marčicah.

No punce, lepo se imejte.
Pozdrav,

maja






_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: Marčice
22.2.2006 22:20:17   
Ines.
Ojla, punce!

SoncicaT, me je res skrbelo zate. Sem sumila, da se nekaj dogaja, ko si tako skrivnostno izginila z RR-ja. No, važn je, da počivaš in se preveč ne naprezaš.

Barba, ne boš verjela, ampak prejšnji četrtek ravno dr. Virantove ni bilo in jo je nadomeščal dr. Urh. Očitno imajo v KR porodnišnici takšna navodila. Prejšnjo nosečnost sem imela G v LJ in sem bila navajena drugačnega "tretmaja". Sicer je pa res, če se otročka dobr čuti, potem CTG ne bo nič več pokazal.

Neja, pri nas pa rečemo otroški posteljici špampek.



Jest sem tut zoprna kot user posted image . Sama sebi sem v napoto, pa takoj zadihana, premikam se kot stara mama z berglo,..., ja to mač...user posted image grrr...no še mal, odštevam dneve...še 12 dni do PDP-ja.

Sva se dons z mami pogovarjale, da so spomladanski otroci bolj načrtovani kot jesenski. A je blo pri vas tako, da ste ful načrtovali? Nekje sem prebrala, da so spermiji pozimi res bolj živi in da je jesenčkov zaradi tega več kot pomladančkov. No naš user posted image  se je sam odločil, da bo pomladanček, ker takrat, ko je nastajal, niti niso bili nevarni dnevi niti nismo šli do konca,...,razen če je od sv. duha. user posted image  


Zdej grem pa še mal zoprnijo k mojemu zganjat...he, he,...


Lp,


Ines., 6.3.06



(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: Marčice
23.2.2006 9:12:54   
beti 1
Pozdravljene punce!
 
Ne pravijo zastonj, da se morajo nosečnice pazit. Me je sonček v torek tako razveselil, da sem bla večji del dneva zunaj in prehodila vsaj 3x več kot običajno, pa še neko robo sem po kleti prestavljala, da sem dobila ven tricikel od tamalega in glej ga zlomka že zvečer me je malo bolela simfiza, potem sem pa še včeraj malo za trolo laufala in se komaj primajala domov. Sem že pozabila, kako user posted image  lahko ta stvar boli. Na srečo je danes že malo bolje, bom pa bolj počivala, saj mi ob tem vremenu kaj drugega niti ne preostane.
Vsaj kar se Ljubljane tiče bo zgleda res spet zima, prej je že poleg dežja padalo še nekaj belega, kot zmrznjen dež.

A se zmenimo za kavico v torek? Jaz imam v ponedeljek dekompresijo ob 12.30., pred tem pa še cel kup laufanja zarad papirjev za razpis. Mi že prav teži to fehtanje bivših mentorjev za priporočila. Pa vse kopije moram overit, za pouser posted image .
 
Drugače je pa moj trebuh v zadnjih dneh prav čudežno zlezel spet nekam gor čist pod rebra.
 
Katjandraž, ti kar veselo v akcijo z user posted image , midva sva user posted image dala na hladno do naslednjega vikenda, ker je bil začetek mojih težav  s to zadevo sumljivo povezan. Prvič sem pa porod za tri dni odložila z akcijo. Zgleda da v drugo to bolj sprožilno deluje.user posted image  
Bomo nestrpno čakale na vsele novičke iz Rima.
 
Čebelicamaja ti se pa tud pazi, selitev ni ravno nekaj kar bi pomagalo preložiti porod za kakšen dan čez rok.  Ne vem, kolko mata še za uredit, ampak jaz na vajinem mestu ne bi preveč hitela z vselitvijo. Mi smo se preselili takoj ko je bilo mogoče, pa še zdaj po mesecu in pol vsaj enkrat na teden nekaj vrtamo ali zabijamo ali sestavljamo,... Komaj čakam, da bo konec tega, si pa težko predstavljam, da bi ob vsem tem ropotu in prekladanju mela dojenčka zraven. Žigi je vse zelo zanimivo in rad pomaga oziroma gleda, pa kar nekako gre.
 
Se tipkamo
 

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: Marčice
23.2.2006 15:12:20   
beti 1
Hej punce, kje ste vse danes? Men se tko klepeta, ker je tako user posted image  vreme, pa nobenme nikjer.
Februarčice so se resno lotile rojevanja, nam bodo spraznile porodne sobe pred mlajem v torek in našim mesecem.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: Marčice
23.2.2006 15:31:28   
barba
Dons ste res vse zaspale. user posted image   Ste po vremenu? user posted image  

Mene dons na desni strani spodaj ful boli, tko da bolj težko sedim, hodim pa še težje. Mala žabica je ful poskočna in nč noče mami upoštevat. user posted image  Sem še predzadnji dan v službi, pa kar naprej hodim sem in tja. Sploh nimam obstanka.

Mogoče pridem tud jaz na kavico v LJ naslednji teden, da spoznam še ostale user posted image .

Ines. - kdaj imaš zdaj pregled? Jaz se grem 1.3. pokazat.

Lp, barba

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: Marčice
23.2.2006 15:34:26   
Ines.
Beti1, jest sem glih domov priletela. Sem imela avto na rednem servisu, pol sem se pa še 3h po City parku potikala. Zdej pa po našega Žiga v vrtec šibam, pol pa naprej v Kranj, ker v City-ju nisem našla, kar iščem. Tako, da je danes bolj aktiven dan. No, zdej moram pa šibat.


Lp,


Ines.


(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: Marčice
23.2.2006 16:11:52   
cebelicamaja
beti1. Najino stanovanje bo ob predaji ključa takorekoč nared za vselitev. Je komplet prenovljeno, tako da ne bo treba niti pobelit. Noter bodo prejšnji lastniki pustili vse razen spalnice in dnevne. Pa še čistilni servis bodo nabavili, da bo vse res dobro spucano. Potem nama pa spalnico namontirajo, pa je. Moj dragi bo stvari preselil, pa popucal spalnico in to bo to. Pričakujem, da ne bo dosti vrtanja in urejanja potem, glede na to, da je res že vse noter. Ne bova pa šla z glavo skozi zid. Sigurno bo treba prej dobro namestit stvari, preden dete pride v stanovanje.

V torek se bom pa res potrudila, da pridem. Če le ne bom dol na primorskem. Prav rada bi vas videla.

Lep, čeprav malo zaspan pozdrav,

maja


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: Marčice
23.2.2006 16:46:59   
katjandraž
Oj!

Ja, jst sem se zgubila ne po svoji želji, ampak spet ta user posted image  T2. Sej je lepo, k vidiš, da imaš manjši račun kot prej, ampak ko pa vse crkne (sem bila do pred pol ure brez neta, TV in telefona), se kar vprašam, če je vredno. Sva z mami ene 5x telefonarili na T2, malo manj kot grozili, da je potem nekdo prišel. Pred tem sem se po mizo plazila, kjer so vse te naprave, jih resetirala in ne vem kaj vse počela, da mi je bilo potem 1h tolk slabo za crknit. Potem smo pa v telefonskem imeniku našli en mobitel pisan na T2 in ravno tehnično službo dobiliuser posted image ! No, in je bil tipček v 1 uri tukaj, se namatral 100/h, potem pa ugotovil, kolikor sem razumela iz njegovega pogovora s sodelavcem, da so se mogli tehniki, ki te stvari štimajo na daljavo, potrudit in nekaj narest, da se je on brez veze trudil. Svašta!

Naša user posted image  je že 4. dan ful mirna, skoraj nič ne brca, čeprav je bil CTG včeraj ful lep. Tko da srčece bije živahno, za brcike ji pa zgleda res prostora zmanjkuje. Nič se ne dogaja v smeri navzdol, kjub temu, da sem kar nekaj živcev na telefonu s T2 pustila.
Zdaj mi je mami malega na telovadbo odpeljala, potem pa gre do sobote k njej. Predvidoma; če ne bo hotel tam ostati, bo pa domov prišel. Čeprav mislim, da ne bi smelo biti problema, gleda na to, da jaz sploh ne bom šla tja in mi ne bo treba oditi.

Na kavico v torek bi jaz tudi šla, če bom še v enem kosu in kolikor toliko mobilna. Zadnji teden vozim samo še, če me res nujno. Me je kar malo strah.

Lepo se mejte, moram še prečekirat, kolko jih je danes rodilo, potem pa na kavč. Jupi!user posted image

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: Marčice
24.2.2006 8:53:21   
barba
Ojla user posted image !

Mi se že sladkamo za moj zadnji dan v službi! Mamo piškote in krofe.user posted image

V torek pridem na kavo, če bo le vse OK. Bomo maškare na kavi?user posted image user posted image user posted image  
Ines. lahko se pelješ z mano-sem vidla, da si iz Mavčič.

cebelicamaja - super, da boste imeli novo stanovanje
katjandraž - tele operaterji so tko tko, vse gre preko Telekoma (omogoča priklop), T2 je njihova konkurenca in pol je to tko. Ni se pa vredno sekirat, ker samo žice zgubljaš, oni se pa zgovarjajo eden na drugega.user posted image

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil barba -- 24.2.2006 8:54:41 >


_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: Marčice
24.2.2006 10:48:42   
fionaP
Živjo, marčice!

Iz tiste moje vročine se je razvil bronhitis in zdaj jem antibiotike. Milo tudi prosim našo user posted image naj le ostane v trebuščku do 8. marca, potem pa upam, da se bom tudi jaz počutila bolje. Trenutno sem tako slabotna, da si ne predstavljam kako bi rodila...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   RE: Marčice
24.2.2006 12:14:52   
beti 1
Fiona P ti samo veliko počivaj in pridne jej antibiotike, pa bo. Bomo držal pesti, da te bo user posted image  poslušal.

Katjandraž ti pa res nimaš sreče s tem T2-jem, al pa mava midva krompir. Meni je do zdaj ene dvakrat crknil, pa še to le za max. dve uri skupaj. Sem pa govorila s sosedo, ki je bla ena prvih prkloplenih in sta si z možem po njihovih navodilih vse sama montirala, ker jih je Telekom odklopil en teden preden so imel oblubljen priklop od T2. Ona pa dela doma in nujno rabi internetno povezavo. Če maš še zapisano njihovo mobi številko te lepo prosim, da mi jo sporočiš, če jih bom slučajno kaj rabila, ker so na njihov telefon in preko interneta pravzaprav nedosegljivi.

Meni se pa danes kar iz glave kadi. Ta mali je zadnjih par dni spet v tistem svojem razpoloženju, ko samo gleda, kako bo kje kaj narobe naredil in se potem še smeje, ko ga oštejem. Pa še doma ga imam, ker je tako prehlajen, da je zjutraj med kašljanjem bruhal.  Potem sem pa še jaz, ko sem morala vsebino kahlice v školjko vrečt. Ja zjutraj mam še zmeraj zelo občutljiv želodec, nos pa še bolj.

Barba zdaj pa samo še uživat in počivat dokler user posted image  ne potrka na vrata.

Za v torek jaz predlagam kar City park, lahko kavarno Rustika, ali Pod vodo, recimo okol 11.00, da bomo lahko potem še kosilo skuhale user posted image .
 
Pa to ni za verjet, sem ravno vidla, kako je Majdičeva na tekmi padla zarad enga idiota, ki je bil preblizu progi na spustu. Jaz bi ga kar user posted image .
 
Moram nehat, Žiga spet neki kašlja, dnevnega počitka bo verjetno kmalu konec. user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: Marčice
24.2.2006 13:03:13   
katjandraž
Barba, čestitke za konec službe za eno leto!!!! Paše, ne?

FionaP, upam, da se boš kmalu pozdravila in da te dete počaka, da ozdraviš.

Beti 1, Žigcu pošiljam malo zdravja, tebi pa veliko energije, da zmoreš še te zadnje tedne oz. dni nosečnosti ob bolnem in hkrati zelo živahnem otročku. Za torek bi bil pa zame CP super, ker imam blizu. Če ne bo kaj prej, seveda?user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: Marčice
24.2.2006 13:12:31   
alekseja
drage marčevke prenašam vam lepe pozdrave od frizerke in Karin. Žal sta še vedno v porodnišnici, ker je mamica dobila vnetje po carskem rezu...........ampak zdaj se ji je stanje že izboljšalo tako da bosta kmalu tudi doma. Kaj več vam bo tako sama napisala ko se ustalita v domačem okolju.


_____________________________

Alekseja

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?