|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 36 37 [38]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
27.2.2006 11:43:58   
neja
Jaz pa grem sedaj k svojemu G. Pa saj itak ne bo nič novegauser posted image . Sicer me sedaj že dva dni kar fajn šraufa ponoči po trebuhu, ampak se potem proti jutru vse umiri. Joj, bi bilo fajn rodit en teden prej. Bom pa upoštevala nasvete in grem takoj, ko pridem domov umivat okne in vesit zaveseuser posted image , mogoče pa le je kaj na tem.
Aja, pa še en recept vem, ki pa ga nekako ne upam preiskusit...namreč zvečer spiješ žličko ricinusovega olja in greš čez par ur v Rim. To je preizkusila moja kolegica po nasvetu G in je res šla čez par ur v porodnišnico. res pa je, da je bila 8 dni čez rok, tako da....user posted image .
Pa saj bi sprobala, pa me je strah, da bom potem non-stop na ¨hajzlu¨user posted image .


ČebelicamajaKar se tiče tega, da bi naj punčke bile raje dalj časa v trebuhu ne vem, vem pa, da sta obe moji kolegici rodile vsaka po dva fantka pred rokom, ena tadruga kolegica pa fantka 8 dni čez rok. Moja sestrična dve punčki pred rokom, pa tudi še dve poznam, ki sta punčke rodile pred rokom. Tudi jaz in moja sestra sma pred davnimi leti prišle ven skoraj 14 dni pred rokom. Jaz sama sem rodila mojo Nejo en dan po roku, pa še to z predrtjem mehurja in umetnimi popadki. Nikam se ji ni mudilo in bi še verjetno kar ostala par dni v trebuhu, če mi ne bi sprožili poroda.Tako, da to po moje nima popolnoma nobene veze z spolom.
Gothike se še nisem spravila gledat, ker me je premamil en film, ki je bil takrat na HTV in sem gledala tistega. Grem pa gledat Gothiko jutri, ko gre moj ˝hank˝spet v šotor v lajf. Joj, kak sem mu fauš.

Peli, lepo da ste doma in moram ti povedat, da imaš res lepegauser posted image . Glede mleka pa se ne sekiraj, saj sem jaz pri moji Neji bila na istem....malo dojenja malo dodajanja, ker pač ni bilo zadosti. Sicer pa ti vseeno želim čimveč mleka, saj je to res najboljše in najbolj komot za dojenčka. Upam, da bom tudi jaz zdaj drugič imela več sreče pri tem, če pa ne, pa pač flaškeuser posted image .

Jerneja, zate pa seveda tudi jaz držim pesti, da boš razturala na izpituuser posted image  in paruser posted image user posted image  za srečo in enegauser posted image .

Katjandraž....še vedno si moja favoritinjauser posted image , tako da upam, da boš res ti naslednja.

Evo, toliko od mene. Zdaj pa grem malo na ˝čekaut˝ k G.

LP

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Marčice
27.2.2006 14:37:24   
Ines.
Ojla!


Sori, ker se toliko časa nism javla. So me v petek klicali iz vrtca, da ima naš mali vročino in smo šli k zdravniku. Tam smo pa viseli do 18.30h. No, staknili smo rota virus...sem bla jezna kot user posted image , moj user posted image  pa itak zdej nima nobenga cajta, ker imam en kup dela okoli prireditev za pustovanje. Ne morte verjet, koliko je to enga dela: predpriprave, izvedba, pospravljanje, potem pa še poročila o realizaciji. No, tako, da sva bila z Žigom čez vikend kar sama in sva se crkljala, ter previjala in previjala, skratka, prav bogi je. Pa kljub pogostemu previjanju je staknil še rdečo ritko. Danes še vedno ni dober. 

Punce, jest sem pokidala celo dvorišče. Evo, nič,...user posted image  miga kot pri norcih, trebuh nč trd,...v glavnem, od čepa je 14 dni, pa nič,...ne vem, kdaj je zdaj to. Z Žigom sva bla takle cajt že iz porodnišnice.

Punce za user posted image , če bo Žiga do jutri zjutraj zdrav, potem se v CP vidimo. Držte pesti, da že enkrat izobčimo ta virus. Barba, najlepša hvala za povabilo za prevoz. Verjetno, če bo vse po sreči (odvisno od Žigovega zdravja), bom pa prišla kar s svojim avtom, ker bom šla še v Spar in na kosilo v restavracijo Spar.

Cebelicamaja, ja Žiga se je rodil 13 dni pred PDP, tokrat se pa našemu user posted image  nič še ne mudi. Bomo videli, koliko teorija drži. Namreč po Kitajski metodi (starost ob spočetju in tista hormonska po partnerjih) pri Žigu ni držalo, ker bi moral bit user posted image , in zdej bi mogla bit po tej metodi spet user posted image , pa se je na morfologiji naš user posted image  tako lepo razkazoval.

Peli, tvoj marčevski user posted image  št. 1 je pa pravi mali cukrček. Sploh ne zgleda drobčkan.

Upam, da kmalu vidimo tudi še marčevske user posted image . Me že fajn firbec matra.


Zdej grem pa še mal stare papirje po štengah nosit...


Lp,


Ines., 6.3.06






(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   RE: Marčice
27.2.2006 15:06:30   
beti 1
Hja, Ines, zgleda, da je bil, kar se zdravja tiče to bolj slab vikend za fantke po imenu Žigauser posted image .
Tvoj je slaba dva meseca starejši kot moj. Sem te hotla vprašat, koliko je star, pa sem potem videla trakec.
A mi izdaš, kakšno ime sta si zdaj izbrala, da bom mogoče imela malo manj izbire, če imate slučajno spet kakšno isto ime kot pri nas. Midva sva še zmeraj povsem neodločena med tremi imeni, Žiga pa noče nič rečt, kako naj bi bilo bratcu ime.

Kar se pa rotavirusa tiče se pogosto zgodi, da ima bolezen dva vrha oziroma poslabšanji. Začne se hudo, potem je kakšen dan boljše, si že oddahneš, potem pa spet ene dva dni štala in potem se počasi izboljša. Močno priporočam probiotične jogurte, al pa še bolje Linex tablete v hrano (v bistvu je to koncentrat bakterij, ki so v probiotičnih jogurtih). Pomaga pri hitrejšem vzpostavljanju normalne prebave, brez tega majo lahko tud še dva tedna precej tekoče blato. Pa čimprej se pozdravta. user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 928
   RE: Marčice
27.2.2006 17:20:28   
PiaM
Oba fanta - Žiga- ne znam sklanjat-user posted image   čimprej se pozdravita, SoncicaT, ti pa le lepo počivaj in naj te tvoj dragi lepo razvaja!user posted image   Jerneja, drži se na izpitu!
Jaz sem tudi že 2 dni čisto out, me tako šraufa kot pri hudem menzesu, da komaj stojim - v trebuhu in križu, pa še zatekam spet...user posted image  Danes sem se celo noč zbujala mokra kot da bi prišla izpod tuša in dežurala na WC-ju, zjutraj pa sem imela roke zatečene - sploh desno kot slon!! Prav bolela me je desna dlan in prsti celo dopoldan! Še malo bo treba potrpet, ni druge! user posted image  se giba kot ponavadi, sploh zvečer žura po trebuhu user posted image , čez dan pa malo manj. v sredo imam spet CTG in bomo videli ali se kaj dogaja, ko me tako šraufa. 

Punce, lepo kofetkajte jutri v CP, ostale pa čim lepše preživite ostanek nosečnosti!!Čao!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   RE: Marčice
27.2.2006 19:21:52   
soncicaT
Pozdravljene...iz postelje pisat gre malo lažje...user posted image ..še hvala bogu za tako tehnologijo.

Jaz sem šla kar danes na pregled, čeprav ga imam šele jutri, bila na ctg-ju in na pregledu...

Skratka sem 2 cm odprta, plodovnice dovolj, vse naj bi bilo še ok, le ti cm me mučijo..user posted image , rada bi še kak teden počakala..

Pa seveda to, ker ne vem zakaj sem se že začela odpirat in da sem imela rahle popadke že ter krvav izcedek...user posted image , G me je pregledala in se skoraj tudi čudila, nekako bi lahko vse skupaj bilo od vnetja...ni pa nujno, sem pa imela kar dosti belega toka zdaj ene 14 dni...tako da..

G me je pomirila, naslednji pregled (če bomo dočakali) naslednji teden.

Nič, uživajte, jaz vas bom kar vse skupaj pozdravila, pazite nase, počivajte čimbolj...!

LP

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 930
   RE: Marčice
27.2.2006 19:39:39   
Anuš
Hello! Še sem z vami... Jst bom rodila v sredo ali pa v petek. Boste vidleuser posted image . No mogoče tudi v ponedeljek ali naslednjo sredo... Ampak tale sreda mi je najbolj sumljiva. Ker grem h G in bom ziher kej več odprta glede na vsa špikanja tam doli. Jutri se moram zvečer spet spedenat z britvico, da bom od G tokrat lahko direkt zavila v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image . Čeprav zdaj tale luna jutriuser posted image . Ja nič, bom riskirala...
Jerneja srečno na izpitu. Tolk močno držim pesti, da mam že čisto trd trebuhuser posted image user posted image user posted image
Ob 11 se vidimo v CP- če ne bo kaj vmes prišlouser posted image



(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 931
   RE: Marčice
27.2.2006 19:59:39   
cebelicamaja
Punce, dajte mi povedat, kje približno je ta stvar Pod vodo v CP. Katera večja trgovina je tam zdraven. Da ne bom preveč lutala okrog.

No, se vidimo...

lp, maja


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 932
   RE: Marčice
27.2.2006 20:32:23   
spacey
Ojla buškoti! user posted image

Ja kar fajn vas je brat, da malo obujam spomine na lansko sezono. Ste pa sfulom pridne in veeeliiiko pišete. Ja zdej imate še čas, potem ga ne bo več toliko. user posted image Zato se le naspite kolikor morete, pa saj vem da ni lahko s temi bušmančki, ki brcajo. user posted image

Ja mi smo iz obale, ampak se lani nismo niti 1x odpravili k morju, saj je bilo večino poletja hladno vreme in nič kaj za na plažo. Pa po pravici povedano, jaz niti nisem tip za hodit na plažo. user posted image Bomo vidli letos kako bo...vsaj malo bomo pa le mogli it namočit nogice. user posted image

In seveda se bom kaj oglasila na drugem forumu, da vidim kako vam gre in kako se imate. user posted image Tiste, ki boste prvič mamice vam svetujem, da čim manj komplicirate in se prepustite občutkom in lastni intuiciji. Ne se preveč ozirat kaj piše v knjigah in kako je v teoriji, ker je praksa pri vsakem otročku drugačna. Le pogumno in z radostjo, pa bo vse šlo kot po maslu. user posted image

No, toliko za zdaj...grem še kam drugam kej pokukat.

Pobožajte bušije in se še tipkamo... user posted image






_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
   RE: Marčice
27.2.2006 21:06:14   
katjandraž
Čer!

Naše dete spi, možek lika user posted image user posted image user posted image  še zadnje cunjice za user posted image , jaz pa hitro na RR prečekirat kaj dogaja, potem pa zlagat oblekice in speča čakat luno, kaj bo danes naredila z mano.

Cebelicamaja, Pod vodo je zgoraj, tam k so restavracije, čisto ob kraju, kjer so WC-ji in njhovo igrišče.

Obema Žigcema in njunim staršem želim mirno noč, Jerneji veliko sreče na izpitu, SoncicaT in PiaM, vidve pa kar počasi. Peli, tvoj pikec je pa res srčkan.
Frizerka je pa tudi že domauser posted image , pa pri nedonošenčkih sem zasledila, da pride naša prva marčica Ula kmalu domov!user posted image

Lahko noč, grem še jaz zdej mal delat, da mi mož ne pregori!

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 934
   RE: Marčice
28.2.2006 7:32:59   
barba
Dobro jutro!

Se na kratko oglasim. Ste s pisanjem kar pridne.user posted image
Lepo se mejte na kavi. Mene žal ne bo (pa ni krivo vreme).user posted image  Se mal slabo počutim po neprespani noči. Uživajte!user posted image user posted image user posted image

Grem jutri na pregled, da vidim kaj se dogaja z našim/o user posted image .

Držim pesti, da se bosta Žiga pozdravla, Jerneja čim boljše naredila izpit, ostale se pa tud dobr držte, pa ne preveč prehitevat s porodi.
Anuš - jutri je sreda. Boš šla namesto na kavo v porodnišnico?

Se še kaj oglasim ...

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 935
   RE: Marčice
28.2.2006 8:35:09   
tananejka
Pozdravljene punce!

Danes je pa reslepo vreme, samo za ene 10 stopinj bi lahko bilo topleje.user posted image
Zdajle sem peljala v vrtec moji dve čebelici na Pustno rajanjeuser posted image .

Upam, da sta oba bolna fantiča danes že kaj bolje. Tale rota virus je pa res ena nadležna zadeva. Ines: čuvaj se, da se ne nalezeš.


Jaz sem danes spala do 4ih kot ubita, potem sem šla pa v roku 2 ur 3x na WC in je bilo konec s spanjemuser posted image .

SoncicaT: ti pa kar nekaj prehitevašuser posted image ...in praviš, da je že 14 dni od čepa? Sporoči, ko bo kaj novega.

Jerneja: vso srečo na izpitu pa enga user posted image  za srečo ti pošiljam!

Torej....se vidimo ob 11ihuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 28.2.2006 8:41:04 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 936
   RE: Marčice
28.2.2006 8:50:06   
beti 1
Pozdravljene!

Sem komaj prišla iz vrtca domov, me mali ni hotel spustit. Je danes prvič videl tolko maškar na kupu, pa se je ustrašil. Mi je blo tko hudo, ko ga je po ene pol ure ena vzgojiteljica vzela in nesla v igralnico, pa je tko jokal. Prvič, odkar ga jaz vozim. Je bil problem tud v tem, ker sta ble obe njegovi vzgojiteljici bolj pozni in so ble samo tiste v dežurni. Sicer še vedno kašlja in mu teče iz noska, ampak vročine pa nima.

Spacey res lepo da nas bereš. Se mi zdi, da je kar navada pri vas dol na obali, da ne hodite kaj dosti k morju. Vsaj tisti, ki jih jaz poznam ne.

Punce, ne bit hude, če bom malo zamudila na user posted image .
Si moram zdaj eno priporočilo spisat, da ga potem bivši mentor samo prebere in malo popravi, pa se zna zgodit, da bom rabila nekaj časa, da pridem do njega (mentorja), ker je bolj leteče vrste. Mi je pa res čist mimo, da se moram sama sebe hvalit, čeprav se bo potem on spodaj podpisau. Ampak potem mam pa menda vse te papirje, pa jih samo še v kuverto stlačim pa pošljem, potem bomo pa vidl, kaj porečejo, pa kakšna bo konkurenca.


(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 937
   RE: Marčice
28.2.2006 10:10:16   
cebelicamaja
Morda tudi jaz kakšno minuto zamudim. Sva se z user posted image malo uštela s časom. Ne bit hude.
Lp, maja


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 938
   RE: Marčice
28.2.2006 10:45:38   
Ines.
Jest pridem. Z zamudo...user posted image

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 939
   RE: Marčice
28.2.2006 12:29:32   
soncicaT
Ciao!user posted image

A veste da sem vam fovš malo, ker lahko še na kavice hodite.user posted image

tananejka: ni 14 dni od čepa, pač pa 14 dni nazaj se mi je izločat začela sluz (brez krvi), le kot močnejši beli tok. In zaradi tega izcedka in menstrualnih bolečin v križu sem se šla pokazat v bolnico, kjer so bili popadki vidni na ctg-ju, in sem počivala..pa se je umirilo.

Ta vikend (v soboto) pa sem zjutraj imela sluz s krvjo...čisto malo, zvečer pa spet po bolečinah kar več trdovratne sluzi - ne več kot beli tok in zraven je bila kri. In tako se mi je izločalo celo noč po malem. Predvidevam da je bil to čep, G je potrdila da sem že 2cm odprta, ampak da je plodovnice dovolj..zdaj moram spremljat gibe user posted image .

Danes zjutraj sem imela spet bolečine, ampak se je zdaj spet umirilo...ma kaj vem kaj se dogaja...zdaj skozi ležim.

Torej je od izločitve čepa 2-3dni..

PiaM..mogoče bomo celo skupaj v porodnišnici...user posted image , me ne bo motilo če bo kaj prej.

Edino me skrbi to, ker ne vem zakaj sem se začela tako hitro odpirat in zakaj vse to tako hitro...G je rekla da je možno vnetje..user posted image


Skratka, punce fajn bodite, se še kaj javim, če nas ne bo prazna luna kam poslalauser posted image

Lp


(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 940
   RE: Marčice
28.2.2006 19:11:06   
Anuš
Še malo pa bomo marčice na vrsti!user posted image Tudi, če se kateri (npr. meniuser posted image ) začne zdajle kaj dogajat, bo verjetno že 1.3., ko bo zajokal/a. Drugače se mi ne dogaja še nič. Razen, da mi trebuh otrdeva- brez posebnih bolečin. Luna očitno ne deluje user posted image .

A ste se mele fino v CP? Žal se mi ni izšlo s serviserjem- je reku, da pride dopoldan pa ga še zdej niuser posted image . In tko me nateguje že skor cel mesec. Ko bo pršu, bo že slišal par krepkih user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 941
   RE: Marčice
1.3.2006 9:07:58   
beti 1
Dobro jutro!
Punce, glede na to, da se je začel naš mesec bi jaz kar novo temo odprla, recimo "Odštevanje", pa se tam naprej tipkamo, če ste za.
Tiste, ki mate danes preglede dobro opravte, pa hitro sporočte kakšno lepo novičko.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 942
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 36 37 [38]
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 36 37 [38]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?