|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 9:32:37   
Jessy
Dobro jutro!

Za nas je bila ta noč kar naporna, ker takega "spanja" nismo vajeni. Ob 2.30 je začela jokat, pa ji niti mleko ni pomagalo. Sem jo mogla uspavat na rokah. 2x mi je zaspala in vsakič je nazaj začela jokat, ko sem jo položila v posteljo. Potem sem jo imela poln kufr, ker sem več kot pol ure hodila sem pa tja in sem šla spat, njo pa pustila, da se je drla. Po 20-ih minutah je še z isto vnemo kričala, kot ko sem jo polegla, zato sem se spet omehčala in jo uspavala na rokah, tokrat z večjim uspehom. Spat sem šla ob 4.15, potem sem pa še 1 uro na uro gledala, ker sem se popolnoma predramila. Ne vem, kaj ji je bilo to noč!? Kaj takega še nismo imeli!

Tia, Demi je pa res dobra, ko tako hodi! Naša zaenkrat kar pusti imeti čeveljčke gor, ker ji jih za ven vedno nataknemo, je pa veliko tudi bosa. V obeh primerih hodi enako, ampak se mi zdi, da obe nogici obrača v desno stran. Upam, da ko bo hodila, da bo hodila naravnost.
Pri nas je tisto varovalo pri trip-trapu zelo fiksno pritrjeno in se ga trenutno sploh ne da odstraniti. Bomo verjentno mogli malce vijake odviti, da dobimo kaj "lufta", da bo šlo varovalo ven. Bomo probali!

Seven, tudi Ema bo kmalu šla na nogice! Koliko ji pa še manjka?

Jaz sem pa včeraj prvič oprala voziček, oz. prevleke. Sem kar v stroju oprala, pa se je zelo lepo opralo in zdaj je voziček, kot pred 1 letom, ko smo imeli še nedotaknjenega! user posted image

A se spomnete, ko sem že pred časom pravila, da Neja ne mara Frutkov in Hipp-ov? No, na morju smo doživeli preobrat v tej smeri. Moj je rekel, da naj ji še enkrat poskusim dat Hipp, da če ne bo jedla, da ga bo pa on pojedel (on je zelo upal na to, da ga dobi on user posted image ). Ko sem ji ga dala prvo žličko mi ga je pljunila ven in odkimavala, da ne bo več. Potem je pa moj vzel kašico (hruška) in žličko in veselo hvalil, kako je dobra kašica! Takoj zatem da probati kašico Neji in ta mala user posted image  je potem pojedla celo kašico!!! Čez par dni pa še ta drugo in to brez ugovarjanja! user posted image  To sem itak vedela, da je pri atiju vsaka hrana boljša, sam da je tolk dobra, da jo potem kar naenkrat obožuje, si pa nisem mislila! user posted image



(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 9:43:03   
tina104
Zdaj sem pisala, pa me je ven vrglo, pa sploh nisem veliko napisalauser posted image

Maja, super avatar!user posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 9:49:36   
tina104
No, še 1x:
Naš se tudi ne vozi v avtsedežu rad, ponavadi je 20 minut še fajn, potem se naveliča. Včeraj pa je bila spet ena taka kritična vožnja, ko že od začetka ni bilo fajn, bili pa smo kakih 45 km od doma, cesta pa taka bolj ovinkasta. No, v glavnem že v avtosedež smo ga težko spravili, sva oba z mojim mogla kar fajn prijet, da sma ga dala noter. Po 5 minutah joka smo ustavili, dala sem mu za pit in zizo, da smo izključili žejo in lakoto. Seveda je bilo izven avtosedeža super, ko sem ga dala noter, pa spet gozen jok. Bil je čist rdeči, vroč v glavo, roke je stegoval proti meni. Zaspat ni mogel, ker je bil tako razburjen, pa čeprav že 7 ur ni spal. No, sma ga pustila jokat, ker nekako smo mogli priti domov, kakih 25 min je jokal, potem pa 5 min pred domom zaspal, seveda se je potem spet zbudil in spet v jok, pa še prvi del noči je kar naprej nekaj jamral, zgleda ga je to toliko razburilo. Joj, kako bo le izgledala vožnja na morjeuser posted image  

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 10:19:15   
nanka
Dobro jutro,

v album sem dodala nekaj slikic, vendar sem ugotovila, da smo zelo malo slikali. Smo več snemali s kamero, pa še to ne veliko. Sem ugotovila, da vedno manj slikamo.

Mi smo spali dobro, drugače pa nič novega.

Uslužbenke, lepo preživite dan in naj vam čimprej mine.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 13:43:15   
Jessy
Tia, enkraten pps! Demi je prav posebna! Prav občudujem jo! Pa kako lepo držo ima! user posted image user posted image user posted image
Nanka, tudi Zoja je očitno zelo uživala! Se ji pa že vidi, da ni več tako zelo suhcena, kot je bila! user posted image user posted image user posted image
Ahh, prav obema full zavidam, da ste si izbrale tako fajn kraje za dopustovanje, da obstaja lepa senčka! Pri nas ni bilo prav nobene sence, zato smo bili primorani hoditi na plažo šele okrog 17h, ker je bilo prej neznosno, pa čeprav smo postavili tudi tist polšotor, ki je prav za na plaže. Resnično sem razočarana nad našo nastanitvijo. Bo drugič treba v preverjene kraje!!!

Sem pa danes že kontaktirala z agencijo zaradi app, pa so rekli, da jim je žal, da je do tega prišlo in da naj dam še pisno pritožbo. So tudi preverili v agencijo na Rabu, kam so nas dali, pa so rekli, da so nas dali v ta prav app in ne v studio. Joj, kako sem jezna! Še sreča, da sem poslikala tisti list, kjer je očitno razvidno, da v hiši, kjer smo bili, niso imeli drugih app, kot studio app in dvoposteljne sobe!
Drgač je pa že meni bluzila tista agentka na Rabu, da sploh ni razlike med studio app in app 1/2+1, tako da sem ji mogla sama razlagat v čem je razlika....in ona meni nazaj, da je za obe vrsti app ista cena! Pa briga mene cena, saj smo že vse plačali! Mi smo hoteli VEČJI app! Uffffff, kar piham od jeze!
Tia, a ti si se kaj pritožila?

Tina, jaz nikoli nisem razumela ljudi, ko so govorili, da se otroci nočejo voziti v avtu, vse dokler nismo šli na dopust. Za razdaljo, za katero bi normalno potrebovali cca 3-4 ure vožnje, smo mi porabili 5 ur, za nazaj pa še več! Še dobro, da nismo rinili kam bolj daleč! Ko bi tako vedela, bi šli še bližje!
No, ja, morda vas pa ravno za na morje preseneti in bo celo pot priden! Še najbolj fajn je, če vmes kaj zaspijo! Midva sva v času spanja prav uživala in skušala priti čimdlje, ne da bi se zbudila, ker pol je bil spet hudič. Še dobro, da so nam na HR meji dali en kup prospektov ob vstopu v državo, tako da sem ji dajala tiste prospekte, da jih je mečkala in trgala, pa cukrčke od kave, da jih je trgala in stresala cukr po avtu, tako da smo ob prihodu domov mogli še fino avto sesalcat, pa kak grisinček je tudi prišel za prav, da se je zamotila z grizljanjem...pa prazne plastenke....v glavnem vse drugo je prišlo za prav, razen njenih igrač ne...Še ščipalke za perilo so bile enkraten pripomoček, samo so na žalost tudi malce nevarne, da se štokne v oko....ampak v skrajni sili se tudi tako uporabi, samo da je malo miru! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 14:14:34   
natasaxy
Dan. Ja za nekaj dni sem se oddaljila, pa vidim da ste mi dale veliko dela.

Vsem dopustnicam user posted image , da ste prišle vesele nazaj, pa da ste uživali. Tia dobre slikice. Veš da sem bila jaz tudi v Banjolah na morju? A je bla ful gužva? V katerih apartmajih pa si bila, ker moja teta jih tudi dol oddaja, samo mislim po slikah sodeč da ste bili drugje?

Glede apartmaja Tia, pa plaže in podobnih zadev pa sem že slišala pripombe. Mi smo dol spoznali eno družinico, ki so tudi imeli sicer rezervirano v kampu in jim je bilo tudi rečeno, da je prodnata plaža, pa ne tako velikih kamnov ip. Ko pa so prišli tja, pa so bili okrog prikolice za okras tako ostri kamni, da je blo za tamalega, ki še ni imel dve letu ful nevarno, plaža pa tudi ne taka kot so sami pričakovali.

Meni bi pasalo tudi še kaj morja. Mogoče nam uspe v avgustu za kak dan, ko bo imel ati dopust.

Naš se zaenkrat še ful rad v avtu vozi, se nikoli ne pritožuje kaj dosti. Tudi ko smo se na morje peljali, se nam ni bilo potrebno ustavljati.

Drugače imamo malo trmastega obdobja, če mu kaj ni všeč se ful meče, tako da imamo te dni kar pestro, ga moramo malo pustit da se strma:(

Demi je pa res tak zamorček, ji kar malo zavidamuser posted image

Ostale slikice bom še pogledala.

Naš je sedaj začel malo bolj odločno hodit, samo ga moram kar trdo držat, da bi pa sam stal to pa še ne gre.

Se še kasneje oglasim,...pozdravček




(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 15:25:48   
tina104
Tia, jaz sem že spet prazen mail dobilauser posted image . Lahko prosim še 1x pošlješ, bi res res res rada videla te slikice.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
   RE: Avgustovke, kje ste
24.7.2006 21:23:44   
petri85
Čer!

Pri nas je zdajle tako soparno, da mi kar dol teče in ne vem kam naj se dam!

Tia, jaz bi te tud prosila za pps - sem imela mejl čist zabasan!

Nanka, mene tud veseli, da je Zoja postala na morju bolj ješča - na slikicah je pa prav luštna!

Mi smo tudi včeraj pristali na pikniku - moram povedat, da se že vrstijo rojstni dnevi Davidovih sovrstnikov, katerih mamice (3) so imele PDP iste dni kot jaz!!! Prva punčka je praznovala že v soboto, našemu pa se ni nikamor mudilo, tako, da sta sedaj skoraj mesec razlike!

Se nam je pa včeraj prvič zgodilo, da smo odšli od doma z Davidovim ruzakom v katerega smo pozabili rezervno pleničko! Seveda se je ravno tam pokakal, v bližini pa ni bilo nobenih primernih plenic, tako, da nam ni ostalo drugega, kot da se gremo domov previt!

Se še kaj tipkamo!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 7:29:24   
zoya24
Dobro jutro,

evo jaz že veselo na delu, kavico sem že spila, zdaj se bom pa zares lotila dela user posted image . No ja še tu bom prej nekaj spesnila.

Vidim, da niste bile včeraj tako zgovorno, sem pa pogledala od Zoje slikice, prava lepotička je, pa fuuulll ima že dolge laske, idealne za špangice.

Tia jaz tudi nisem dobila pps., če boš imela čas, ga pošlji, bi ga še jaz pogledala.

Pri nas je bilo včeraj tudi ful soparno, čeprav se mi ni zdelo tako vroče popoldne, zvečer je pa tudi iz mene kar lilo. No zdaj se pa že kaže sonček skozi meglo, tako, da bo verjetno danes spet vroče.

Pri nas drugače nič kaj novega, mali je končno zdrav (že trkam), v vrtecu je OK, samo men se zdi, da nič kaj veliko ne je tam (čeprav vzgojiteljica pravi drugače), se mi zdi, da ko prideva domov, ga komaj uspem hranit, tako hitro je.
Hodi samostojno še ne, lepo pa hodi, če ga držimo za eno rokico, spustiti si pa ne upa. Večraj je prvič rekel mami, seveda v kontekstu svojega člubodranja, ampak je bilo vseeno fuulll lepo slišat, sem se kar topila zraven.


(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 7:49:16   
Tiamo
Jutro, zoya pošlji mi tvoj e naslov, se mi je nekam skriv in ga ne najdem user posted image Petri pps poslan!!! Zdaj si pa že skoraj na polovici user posted image ? Blagor tebi, sploh nevem zakaj imam spet tako močno željo po še enemuser posted image  Petri a že veš kaj bo user posted image  ali user posted image ?  Nanka, Zoji se vidi jedača na morju in res ima dolge laske, a so ji potemnele? Balkon je bil pa res nevaren, pri nas na morju je bil cel zidan, samo je bila fasada groba, če bi padla bi se lepo pošmerglala...ampak to se ni zgodilo. Jessy jaz bom danes agenciji napisala naše nezadovoljstvo v zvezi s apartmajem, sej kaj pa lahko storijo? Nam je lastnica apartmaja povedala tudi, da naj bi bil ta ampartma namenjen za družino z 2 otrokoma, ne pa za 4 odrasle in otroka. Kaj čmo user posted image  Jaz imam v sredo pregled pri zdravniko in grem zaključit bolniško, v petek pa k pediatrinji, da mi še 2 tedna bolniške za Demi, groza kok mutim. Pa še tole, nevem če sem povedala, Demi je začela zdaj v enem tednu oponašati vse kar se pogovarjamo...njabolj imena, pa hvala, pa pit, pa ham ham-jest. Kdaj se tok razgovori, da jo je tok luštno poslušat, kar nekaj žlobudra, zavija z ustmi in opleta z jezikom, škoda, da ne morem kakšnega filmčka pripet, da bi videle.  Čez vikend gremo k prijatelju na Štajersk, danes grem pa verjetno kar k nam tukaj na bazen. Aja pa še to 1 avg imave spet razvojno, upam ,da zadnjič. JAz pa ne smem pozabit se vpisat na faks.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 25.7.2006 7:53:07 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 8:04:45   
Tiamo
Petri še vedno imaš pol mail? mi vrača
<-------@email.si>: host mailstore.email.si[81.24.97.4] said: 552 5.2.2 Over
quota (in reply to RCPT TO command)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 10:09:20   
Jessy
Petri, pri nas je podobno s temi roj. dnevi. Se mi zdi, da so vsi na kupu. Od najboljše prijateljice je bil to nedeljo, čez vikend sta na vrsti Neja in Tim (moj nečak - sta le 2 dni narazen in seveda 2 leti), čez 8 dni pa še moj user posted image . Potem bo pa nekaj časa mir.
Kako pa kaj mali user posted image ? A fino brca? Kako pa se na user posted image  pripravlja David?

O, Zoya, ti pa kar na delu?!?! No, ja, vse pridemo enkrat tja! Meni se tudi fajn bliža dan, ko bom šla v službo. user posted image

Tia, a pri vas pa kar tako, na komot, dajejo bolniško? Jaz še pomislim ne, da bi šla k Nejini os. zdravnici po bolniško zanjo, če ni nič bolna, ker vem, da mi je ne bi dala kar tako! user posted image
Drugače pa lahko filmček pripneš v mail!!! user posted image user posted image user posted image
Midve imava posvetovalnico 8.8. in bomo cepljeni. A katera kaj ve, kako pogosto se po 1. letu hodi v posvetovalnice, oz. razvojne (ne vem, kakšna je sploh razlika)?

Naj samo še povem, da je bila današnja noč spet vredu in smo spali celo noč. Upam, da smo že na starih tirih.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 12:19:46   
tina104
Ojla!

Pri nas nič kaj ekstra novega.

Zoja, se meni tudi zdi, ni več taka suhica!user posted image

Jessy, posvetovalnica je pri enem letu, pa potem pri 18 mesecih, potem je naslednji pregled komaj pri 3 letih. Razvojna je čisto nekaj drugega. Ponavadi v razvojno hodijo kaki nedonošenčki, dojenčki, ki so imeli težave po rojstvu, npr. možganske krvavitve. Nekako tako. Lahko me katera dopolni oz. popravi.

Tia, kam na Štajersko pa prideš? Če prideš kam v okolico MB in to v soboto, se lahko kaj oglasite.
Filmčke se da pripet na mail. Jaz še pps nisem dobila, spet je prazno sporočilo. Ne vem, zakaj moj mail ne dela tako kot bi najuser posted image

Mi smo se odločili, da bomo šli na morje v soboto ponoči, tako da pridemo vCrikvenico v nedeljo zgodaj zjutraj. Ponavadi so v soboto ful gužve, pa v sobo lahko gremo šele po 14., tako bomo pač zamudili eno popoldne, ampak nič hudega, samo da se ne bi dolgo vozili.



_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 12:54:57   
violinski
Živjo!

Je že več za brat, zdaj ko ste se vrnile! Vidim, da ste uživali kljub neresnosti s strani agencij, Jessy je imela še težave z vožnjo - ma bo že boljše. Je treba očitno vse sprobat. Naši do ene ure, ure pa pol komot zdržijo, več pa je že kriza, še posebej, če je sončno zunaj - nekako nam uspe, da se vozimo vedno tako, da sonce direkt na Aljošo pribija not v avto, senčnike imamo, ampak jih je že snel dol. Res je najbolje, če v avtu spijo - pred dvema letoma, ko smo šli tako, poleti v Bruselj, smo štartali ob osmih zvečer, uro kasneje je Lana (takrat 8m stara) zaspala in prespala vso vožnjo do Belgijske meje, takrat se je že začelo daniti, jaz sem se pa presedla k njej, zadaj, da sem ji delala malo družbe in malo senčke, pa za pit sem ji dajala. Zato se letos nismo odpravili nikamor, ker dvomim, da bi uspeli brzdati oba na dolgi vožnji. Si pa z možem že dajeva pogum, da bi drugo leto odleteli v Grčijo.

Jaz imam toliko dela, da v tem času, ko Aljoša spi, nikoli ne vem, česa bi se najprej lotila. No, sej večinoma ni nič posebnega, ampak imam nekatere računovodske stvari za urediti moji sestri, ker je zaprla status in odpira d.o.o., pol pa mi zmanjka časa za vse tisto drugo, kar bi še rada naredila. Snoči sem naprimer brala knjigo do pol dveh, zato za danes zjutraj nimam blage veze, kdaj sta se moja druga dva člana spokala v svoje službice.

Tia, dobro da si me spomnila. Aljoša tudi že žlobudra, ves čas ponavlja besede za nami. Ta vikend smo preživeli pri moji sestri na Vrhniki in se je v tem času naučil izgovoriti ime od moje sestre (seveda, po svoje) - vsakokrat ko je šla ven iz prostora, kjer smo bili, je klical za njo. Poleg tega zna že reči "tam", če ga vprašaš 'kje je...?' Meni že reče 'mami' (včeraj popoldne me je klical iz posteljice, ko se je zbudil), za hrano in pijačo itak že dolgo govori am-am.... In tako dalje. Med vikendom je precej divjal, tudi z Lano, ker je pri moji sestri veliko prostora in si je dal duška, poskusil je že en parkrat naredit pol koraka (se je držal za svoj lonček user posted image ), ampak si je potem premislil in raje šel po štirih.

Drugače sem jaz danes in včeraj bila na dveh razgovorih za službo in vas prosim, da mi držite pesti, da mi vsaj pri enem uspe. Še raje pri tistem, kjer sem bila danes. Pa danes bom razposlala še en par prošenj. Ni kaj, je treba kar hitet.

Zoya, sem zelo vesela, da gre Žigatu lepo v vrtcu, sama si samo želim, da bi se tudi Aljoša tako vpeljal, ko bo čas za to. Bolezni bodo, seveda, to tudi pričakujem, ampak to je treba vzeti v zakup.

Kaj pravite, če bi se eno soboto v septembru spet poskušale dobiti, magari z našimi možmi, da se še enkrat vidimo, preden gremo vse nazaj delat - kasneje bomo sigurno imele manj časa. Tia, misliš, da bi se dalo spet priti do brunarice? Pa da vidimo, če se je še katera odločila za novega otroka (na vsakem srečanju mora katera imeti to novico!! user posted image )...

No, se beremo!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 14:50:27   
tea01
Evo mene. Že cel teden pridno delam. Vmes sem bila na bolniški, ker me je križ zagrabil in zraven naredila še en izpit, tako da sedaj mi ostane
ta še dva pa diploma. Enega imam avgusta pa se mi nikakor ne da učit. Šiiiit.

Violinski, moja vrata za obisk so ti odprta. Ti kar pridi!! Upam, da si se pozdravila od angine?
V peteke grem domov, če ne bomo šli čez vikend kam na morje se lahko v ponedeljek slišiva za kakšen koffie???? Pa ne pozabiva na Tio! Grem v ponedeljek zvečer nazaj. Bom samo vikend.

Jure in možek sta na počitnicah. Jst ju pa ful pogrešamuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da ju vidim. Jure je tudi dobil nekaj bušk, zato ker ko sestopi iz stopnic ali praga pade na glavco. Ima dva spodnja zobka, zdaj je malo siten kar je verjetno posledica tega, da mu rasteta zgornja zobka. Ga je težko ujeti, ker sedaj kar laufa. Obupen je. Je pa pravi  cigan. H vsakemu gre, nikogar se ne boji, in to ni dobro! Neki moramo narediti v tej smeri.

Na dopust gremo zadnja dva tedna v avgustu. Verjetno v Grčijo.

Violinski če kaj rabiš mi povej do petka!


Uživajte!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 20:54:47   
nanka
Pozdravček,

ja, Zoja je pridobila par gramov in sicer zdaj tehta 6700. Laske ima temnejše, špangic pa sploh ne prenese, jih takoj ostrani.

O, Tina vi greste tudi v Crikvenico, lepo. Mi smo do tja rabili manj kot 3 ure.

Pri nas so rojstnodnevni pikniki kar pogosto, ravno smo se vrnili z enega.

Danes sem dobil povabilo na Zojino cepljenje in sicer 9.8.

Violinski, držimo pesti, vsi za službo.

Ne vem kamo so se skrili Zojini zobki, še vedno ima samo dva in nič ne kaže, da je kje še kakšen. Najbrž je edina, ki ima šele spodnje enke.

Tia, jaz sploh ne morem odpreti pps-ja, s katerim programom ga naj odprem?

Tea, bravo za izpite, še malo pa bo.

Petri, ja zaupaj nam kaj čakate, če že veš.

Dobila sem že dohodnino nazaj in jo danes zapravila za šolske potrebščine, groza. Pa še nimamo vsega.

Lahko nočko

< Sporočilo je popravil nanka -- 25.7.2006 20:57:16 >

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 21:25:40   
petri85
Ojla!

Uf, Tia, se ti opravičujem - ti že pišem na Z.S.!

No, vidim, da ste kar pridne s pisanjem!

Vam moram povedat, da če nam bo le uspelo, ne bomo poizvedovali, ali bo David dec dobil bratca ali sestrico! Komaj čakam na morfologijo, ki jo imam 7.8., da spet malo vidim razgrajača, ki mi vse dni močno brca v trebuhu. Davida sva že naučila, da pride do trebuščka, ga odkrije, da lupčka in poboža, čeprav vem, da ne ve zakaj to dela. Se pa to spomni kar v momentu - zadnjič smo bili nekje ne obisku in se je igral, kar naenkrat pa pride do mene, pa mojo majico potegne dol s trebuha in prične z ritualom - so ga vsi samo gledali, tako je bil posrečen. No, sem pa tja se zmoti in to stori tudi na atijevem trebuhu:)
Drugače sem pa spet slabokrvna, kot že v 1. nosečnosti in sem na železovih tabletah, ki so grozno ogabne!

Mi imamo cepljenje v začetku septembra.

Zoya, torej start s službo ni bil zahteven! Tudi Žiga pohvaljen, da je tako lepo sprejel vrtec!

Violinski, tud jaz držim pesti, da ti rata dobit tisto, ki si jo najbolj želiš! Sem pa tud jaz za piknik! Novice, takšne, kot sem jo imela jaz pa so zares dobrodošle!

Aja, Nanka, jaz že nekaj časa za Tiine pps uporabljam winmail decoder, ki sem ga potegnila dol z neta, ker drugače jih tudi jaz nisem mogla pogledati.

Takole, sem ravno pri sadni solati, potem pa se grem malo razvajat k možku!

Čau!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 25.7.2006 21:29:00 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 21:27:40   
Tiamo
samo tok na štajersk gremo tja nekam blizu Rogaških toplic... nanka odpri z powerpointom tea lih ta vikend prideš k grem na štajersk ? zdaj greeeeeeeeeeeem spat, ker sva bile od 11 pa do 6 na bazenu Vevče, sem jo lovila k nora, tok je uživala, jaz pa zmatana....ma k gremo mamice z majhnimi otroki, pa potem ne moremo ena drugi pomagati... violinski took držim pesti, da te bom čist sigurno sanjala ponoči  piknik velja sem že klicala datum sobota 9 september važi? 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 25.7.2006 21:30:29 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
   RE: Avgustovke, kje ste
25.7.2006 22:17:49   
violinski
Tia, da le ne bodo nočne more!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
   RE: Avgustovke, kje ste
26.7.2006 7:00:53   
zoya24
Dobro jutro,

danes sem pa čist user posted image user posted image , tole jutranje vstajanje me pa prav sesuje, sploh ne vem, kdaj sem se nazadnje vstajala okoli 6 zjutraj. Bom morala začeti prej hodit spat, ker če ne me okoli 11 dopodlne ful zvije, bi se najrajši kar tu ulegla. No je pa res, da je pri nas trenutno tudi počitniško vzdušje in ni fuulll dela, jaz pa normalno funkcioniram, samo če imam gužvo user posted image .

Violinski držim pesti, če se prav spomnim, ti menjaš službe, a ne?

Tia dobila pps, mala je krasna.

Žiga je OK, samo zdaj je ugotovil, kako pa on brez mamice ne more (beri: skoz bi bil pri meni, sploh če kam gremo). Včeraj smo šli v šoping zvečer, pa tudi ati ni bil dober, prav jaz sem ga morala okrog nositi, v vozičku pa sploh ni bilo dobro. Pa sem ga imela v naročju, ko sem nabirala cote, pa zraven je bil v kabinah.....pestro. Drugič grem sama nakupovat!!!!! Drugače v vrtecu je OK, včeraj sem prišla okoli 15 ure po njega in je še spal user posted image  in to od pol dvanajstih. Z njim torej nimajo kej veliko dela, ker pol časa, ki ga preživi v vrtecu, prespi user posted image .

Nič grem si en caffe skuhat, pol pa delat...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
   RE: Avgustovke, kje ste
26.7.2006 8:37:41   
tina104
Violinski, tudi jaz močno držim pesti!

Zoya, ko bi tudi naše uvajanje v vrtec bilo podobno, ampak mene je ravno zaradi spanja najbolj strah. Se mi zdi, da se kar zamoti, ko vidi druge otroke, pa se igra, ampak zaspat pa še vedno ne zna brez zize. No, poskušam se čim manj sekirat, mogoče bom pa pozitivno presenečenauser posted image , ko gre v vrtec.

Nanka, po kateri poti ste šli in čez kateri mejni prehod, da ste bili tako hitro tam? Plaža je bila za plačat? Imajo kake gugalnice v Crikvenici? Naš je čisto navdušen nad guganjem. Vsak dan se guga kako uro.

Nisem vam še povedala, kako je bilo, ko je bil Aljaž tretjič pri frizerju. Sestra ga je tokrat ostrigla kar z mašinco. Rekla je, da še take grozne stranke ni imelauser posted image . Jaz sem ga držala, on pa se je zvijal, stran tiščal mene in sestro. Potem je prišla še moja mama, da ga je pomagala animirat. Vse to ni nič pomagalo, je prišel še nečak (tri leta) in mu kazal neke igrače, ker je bilo tako drenje, je prišel še ata pogledat, kaj se dogaja. Smo mu peli in ga zabavali na vse možne načine, da je setri po hudih mukah ga končno uspelo ostričt.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
   RE: Avgustovke, kje ste
26.7.2006 10:36:57   
nanka
Dobro jutro,

midve sva postali pravi zaspanki, vstajama ob 9. Kako je fino.

Tina, mi smo šli čez Kočevje in Ribnico, mejni prehod j pa Brod na Kolpi. Sami mi smo doma v Višnji Gori in smo kar hitro na meji. Vi imate skoraj dve uri samo do Ljubljane, tako da bo vaša pot malo daljša. Drugače pa je ena velika plaža za plačat, drugje je pa zastonj. Imajo pa na tej plaži veliko igral za otroke. Drugače pa sem videla gugalnico tudi v enem lokali blizu plaže, tako da lahko vidva pijeta kavo, Aljaž se bo pa guncal. Kam pa greste v Crikvenico? Mi smo bili v penzionu Tamaris, ki je 500 m naprej od plaže, ki se plača.

Tia, za piknik drži, upam, da ne bo prišlo kaj vmes.

Zoya, jutranjega vstajanja, je tudi mene groza, ker za službo moram vstati ob 5.15, ker ob 6 začnem že delati. Seveda, če hočem ob 14 domov, drugače lahko začnem pa tudi kasneje.

Mi bomo avgusta tudi še skočili na morje za kakšne 3 dni, kar s šotorom. Samo nas je kar malo strah iti od doma, da se nebi tatovi vrnili. Saj vzet nimajo kaj, ampak kako razmečejo stanovanje, o groza.

Jessy, Nejin rojstni dan se pa tudi že bliža s svetlobno hitrostjo. A ji boš torto sama naredila?

Petri, hvala za nasvet, bom probala, ker mi s Power pointom noče odpreti.

Imejte se lepo

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
   RE: Avgustovke, kje ste
26.7.2006 10:57:05   
Jessy
Pozdravček tudi od mene!

Violinski, mene pesti že malce bolijo, tako močno jih stiskam za tvojo službo!!! Da bi ti le uspelo!!!

Zoya, me veseli, da se je Žiga pozdravil! Očitno mu v vrtcu ni hudega! Je že prav tako!

Joj, Tina, si kar predstavljam, kaj je počel pri striženju! Ufff, to je moglo bit naporno! Ampak frizurca je pa nova, kajne? user posted image

Tia, mene kar štej za piknik, čeprav je datum še daleč! Če hočem, da prideva oba z možem, potem bomo spet pozn prišli, saj dela ob sobotah do 13h. Če pa pridem brez njega, pol bom pa lahko prej prišla, ker zdaj imam pa svoj avto.

Ja, nanka, naš roj. dan se bliža. Praznovanje smo prestavili na nedeljo, ker bosta z nečakom skupaj praznovala, saj imata le 2 dni razlike in nekaterim bolj ustreza v nedeljo. Ja, torto bom sama delala, oz. jih bom sama delala. Bom naredila vsakemu enega ježa (čokoladnega), potem pa še nekaj malih ježkov, pa še eno klasično okroglo torto, ki pa bo jadgodna. Za vsakega se bo nekaj našlo. Bo pa kar precej ljudi, tako da torte ne sme manjkati, pa še sami sladkosnedi smo, tako da me sploh ne skrbi, da bi kaj ostalo. Vse ostalo imamo že pripravljeno. Upam, da bo tudi vreme vredu!

Grem zdaj pogledat, če mi je Neja zaspala, ker se je nekaj kregala, ko sem jo dala ležat, sam je bila že tolk tečna, da ni bilo druge!

pa pa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
   RE: Avgustovke, kje ste
26.7.2006 13:36:34   
natasaxy
Oj.

Midva s tamalim sva pa danes prav uživala. Sva šla na bazen se kopat. Bila sva skoraj prva tam, odprejo ob devetih, midva sva bila malo čez devet že tam. Voda je bila pa kar hladna, verjetno čakajo da se potem čez dan segreje. Tako da sem dala Gašperja v šlauf in tudi malo ni premikal nogic, samo ležal je na šlaufu, malo prehladna je bila zanj. Pa sem šla v čisti otroški bazenček, pa je bila očitno še pregoboka voda zanj, v banji je navajen, da leze po trebuhu in ima glavo zunaj - tukaj pa ni šlo - se je pošteno potunkaluser posted image user posted image Vlgavnem sva uživala. Ob 12-ih sva prišla nazaj, mi je komaj uspelo, da je vsaj malo kosila pojedel - tako je bil utrujen.

Za piknik sem tudi jaz za, seveda če kaj vmes pride, pa še ne vemo - bomo pa računali.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
   RE: Avgustovke, kje ste
26.7.2006 13:46:49   
natasaxy
Sploh še nisem vse napisala pa mi je že izpisalo.

Zoya to sem jaz zadnjič spraševala - kaj naredit, ker jaz tudi samo rit obrnem pa je jok - pa sem ga sedaj že malo navadila, da če kaj moram it stran, ga dam v stajico pa prej ga ful interesiram z kakšno igračo, potem pa grem - najprej jok, potem se pa že kar zamoti - očitno se mu ne da več:), sem ga ene parkrat pustila malo pojokcat.

Dobro da imate vsi prej RD, da bom lahko kakšno idejo pobralauser posted image user posted image

Tina dobro da ste ga sploh ustrigli. Meni ne vem če bi uspelo, ker kar se tiče glave, obraza, naš nič ne mara da mu delamo, se tako obrača in dere. Ga bom pa mogla tudi jaz počasi vsaj spredaj ostrič, ker mu že kar malo na učke lezejo.

Nič grem še kaj naredit danes,...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica



da (47%)

ne (33%)

delno (20%)


Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!