tallla
|
no, dobrodošla Tinca :) o zdravilih jaz ne vem nič.. evo ena zgodbica : danes me je lekarnar presenetil, ker sem hotela kupiti VISINE za rdeče oči in ker sem zraven kupila še folno, Dabroston in Magnesol je seveda vedel, da sem noseča (pa itak sem bila tam pred 10 dnevi zaradi CB) in je rekel, da NITI VIZINKE NISO priporočjive za nosečnice.. pol se je sicer fuul potrudil in pogledal po njihovih arhivih in bazah o kakšnih študijah in rekel, da teh sicer ni bilo, ampak na ljudeh (na živalih ja) da mogoče vseeno on ne bi riskiral... (mogoče se me je zapomnil, ker sem vsak mesec kupovala CB pri njem že zadnje leto in ve, da tale :) ni bila glih čez noč ) ... mah, pol sem mu pa zumbika povedala uno najino teorijo o babicah (da kako sploh človeštvo še obstaja na tem svetu glede na to, da naši predniki niso imeli 0,01% tega kar imamo mi danes ) pa se je sam zasmejal češ iz katerega alter/hipi sveta pa prihajam, da ne sprejemam medicinskih znanstvenih ved :).. no, Visinke sem vseeno vzela... sem mu pa obljubila, da bom zmanjšala porabo :) no, to je bilo samo za intermezzo... špica, zumbika! si pa dobila kakšno idejo, ne? in hvala za odgovore glede krčev... sej nekako po teoriji je to dober znak... ampak (črne misli).. lahko so krči in bolečine tudi znak kakšnega razpadanja ploda... ampak neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! valda se to ne dogaja, ane?? juhuuuu! uživajmo na sončku, ker zgleda, da bo ta teden omejen s tole srčno energijo!! zdej pa šibam mojemu lososa spečt... upam, da mi tokrat rata, ker nazadnje sem iz kotleta od lososa naredila žagovino... danes imam popravni izpit (sama pred sabo, da se razumemo ) papapaaaaaaaaaaaaaa