Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:23:32
|
|
|
|
enea
|
greš pa na petrol,... menda ne štrajkajo tudi oni??
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:23:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pošta je odprta. sem se pozanimala danes, ker čakam 1 paketek (nestrpno) in mi je usluzbenec prijazno povedal da oni delajo. pa na Petrol greš tudi lahko.
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:25:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Petrol in Pošta že delata, ja... ampak a sprejemajo vplačila za Loterijo?
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:26:37
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Petrol in Pošta že delata, ja... ampak a sprejemajo vplačila za Loterijo? kako da ne,.. sej že kar nekaj časa/let
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:27:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vem, da na splošno jih ... mene zanima, če jih jutri, ko bo štrajk?
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:29:28
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja ne vem. šibaj čez cesto. tri, stiri, zdaj! zihr je zihr!
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:29:46
|
|
|
|
enea
|
saj benzinarji ne štrajkajo,.. ali pač,.. . ne sledim toliko od drugih, ker sem sama v tem šmornu,..
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:30:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če bi se mi dalo iti ven, ne bi tukaj spraševala.
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:30:24
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pa tud valda ne bo Loto štrajkal.
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:31:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ni point v tem, ali Petrol dela ali ne... če Loterija blokira program za vplačila, potem je vseeno, četudi je Petrol odprt.
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 17:32:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pa tud valda ne bo Loto štrajkal. Ja ne vem. Loterija naj bi bila državna, na spletni strani pa nič ne piše.
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 18:03:12
|
|
|
|
enea
|
loterija je državna ja, vplačilna mesta so pa v lasti s.p. ali se motim,..
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 18:05:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če Loterija blokira program za vplačila (program imajo npr. Petroli), potem zaposleni na Petrolu ne more sprejeti mojega Loto listka.
|
|
|
|
RE: Loterija je menda državna... 17.4.2012 18:08:22
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če Loterija blokira program za vplačila (program imajo npr. Petroli), potem zaposleni na Petrolu ne more sprejeti mojega Loto listka. ja saj te razumem,... a si ti normalna, pa ja ne bodo blokirali programa,.. kdo jim bo pa potem prinesel € za plačo,.. če ne ti
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?