|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
21.10.2012 8:31:02   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
21.10.2012 8:32:11   
matcar
Delovni dnevi pri nas doma,pucanje,pranje,ahtanje fročekov,kuhanje.....

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
21.10.2012 9:11:22   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
21.10.2012 10:20:44   
majakla
JuTrO!

Mi pa spet na Pohorje, juhu!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
21.10.2012 11:34:51   
arabela*
Mi pa spet v Zrlovcih, na pisti vozimo letala....fajn soncek, pase....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
21.10.2012 11:36:30   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

JuTrO!

Mi pa spet na Pohorje, juhu!

Super...jaz bi tud, pa mojemu ni do tega....grrr

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
21.10.2012 18:20:52   
Arwenko
Če punce...
že par dni me sploh ne pusti odgovorit RR, berem pa vas.

V glavnem, jaz sem tako žalostna trenutno ne. Sami problemi. Od tega, da enega psa nikakor ne moremo prodat, do tega, da smo eno psico 3 leta staro nazaj dobili z nekaj zdravstvenimi težavami in se za njo išče nov dom, do tega da je nekaj pozitivnega, da ima moj 30.i RD naslednji teden in nama moji častijo en podaljšan vikend dopusta in pazite zdaj, po spletu vseh groznih najbolj nemogočih naključij, mi odpovejo vsa "stalna" varstva in zdaj iščem varstvo za 4 pse trenutno. Imam sicer polno kolegic, ki se s tem ukvarjajo, ampak žal nimam financ, da plačam 15 eur na dan po psu za varstvo...v glavnem zdaj sva se še z mojim spičila...katastrofa vse skupaj.

V glavnem jaz bom iz obupa kr direktno vprašala, a bi katera od vas lahko mi čuvala kakšnega psa od tega petka do naslednjega četrtka popoldne?

Drugače pa nas zraven še neke viroze dajejo, jaz kašljam da mi bo pljuča ven vrglo, ampak se drugače vredu počutim, tamala malo smrka, in ima po novem ponedeljkove driske, v ponedeljek obvezno driska v vrtcu, da je lahko torek-sreda doma, kjer seveda ni več nič potem ne. Edino ta teden je še mene vrglo in sem v torek še jaz driskala za njo, pa tudi samo enodnevno, zdaj pa je moj včeraj in danes neki adijo in non-stop na wc leta. V glavnem, niso moji dnevi, res ne...rabim refill energije in volje nujno...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
21.10.2012 19:01:20   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Če punce...

V glavnem, jaz sem tako žalostna trenutno ne. Sami problemi. Od tega, da enega psa nikakor ne moremo prodat, do tega, da smo eno psico 3 leta staro nazaj dobili z nekaj zdravstvenimi težavami in se za njo išče nov dom, do tega da je nekaj pozitivnega, da ima moj 30.i RD naslednji teden in nama moji častijo en podaljšan vikend dopusta in pazite zdaj, po spletu vseh groznih najbolj nemogočih naključij, mi odpovejo vsa "stalna" varstva in zdaj iščem varstvo za 4 pse trenutno. Imam sicer polno kolegic, ki se s tem ukvarjajo, ampak žal nimam financ, da plačam 15 eur na dan po psu za varstvo...v glavnem zdaj sva se še z mojim spičila...katastrofa vse skupaj.

V glavnem jaz bom iz obupa kr direktno vprašala, a bi katera od vas lahko mi čuvala kakšnega psa od tega petka do naslednjega četrtka popoldne?

Drugače pa nas zraven še neke viroze dajejo, jaz kašljam da mi bo pljuča ven vrglo, ampak se drugače vredu počutim, tamala malo smrka, in ima po novem ponedeljkove driske, v ponedeljek obvezno driska v vrtcu, da je lahko torek-sreda doma, kjer seveda ni več nič potem ne. Edino ta teden je še mene vrglo in sem v torek še jaz driskala za njo, pa tudi samo enodnevno, zdaj pa je moj včeraj in danes neki adijo in non-stop na wc leta. V glavnem, niso moji dnevi, res ne...rabim refill energije in volje nujno...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ti z veseljem vzamem enega psa,samo mi povej,kako in kaj,da ne boš kaj jezna potem na mene.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
21.10.2012 19:01:47   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
21.10.2012 20:32:20   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Če punce...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ti z veseljem vzamem enega psa,samo mi povej,kako in kaj,da ne boš kaj jezna potem na mene.user posted image

Joj, zlata si....poglej na FB, imaš PM.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
21.10.2012 21:35:45   
arabela*

joj, jaz bi ti vse 4 čuvala, z veseljem...ampak gremo v petek na dopust...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
21.10.2012 22:44:01   
bambixxx
Arwenko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je žal vse kar lahko ponudim user posted image . Kužkov in ostalih domačih živali se moramo po novem izogibat, ker nam je alergologinja svetovala, da je možno, da ima T. alergijo na živalsko dlako. Od tod možni tako pogosti bronhitisi.

Upam, da ti uspe porihtat varstvo in da se malo spočiješ na dopustu. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.10.2012 9:09:22   
Arwenko
Hvala bambi....saj upam, da bomo nekako našli no, včeraj sem uspela še eno najt + matcar, tak da zdaj imam še 2 odprta, pa čakam odgovore dveh kolegic.

Drugače pa jutro. user posted image
Danes sem že malo boljše volje, prespala vse skupaj, pa bo že nekako...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.10.2012 18:24:50   
matcar
čer

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
22.10.2012 18:26:50   
matcar

Hvala bambi....saj upam, da bomo nekako našli no, včeraj sem uspela še eno najt + matcar, tak da zdaj imam še 2 odprta, pa čakam odgovore dveh kolegic.

jaz še ti rihtam enega,samo čakam na taščo,kaj bo rekla,upam,da se bo hitro zjasnila.Kaj vse so psičke,ne?Ker ima sama tudi psičko,pa da ne bi bilo kaj narobe pol.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.10.2012 18:29:37   
matcar
Tja bom padla danes,kak me noge bolijo,pa cela sem napsihirana.Z Maksom blo tak-tak,ni hotel sodelovat,ga je komaj pogledal,tak da grema naslednji ponedeljek spet v LJ zjutraj.HB,da so počitnice,da ne bo taki problem za v vrtec peljat otroke še,pa še pol po njih hodit,Lea pa lahko ima Lolo tačas.Prej sem pa še Leo na urgenco vozla,si je 2 prsta nabila,pa HB nima zlomljenih(tak je Z vsaj reko,glede na to,da ji niso roke slikali),zaj pa upam,da ne bo treba nazaj hodit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.10.2012 22:41:44   
Arwenko
Takole...se je le uredilo, imam vse pse pod streho. Hvala matcar, ni treba več, če boste vi lahko Lolo imeli bo super user posted image

Danes je za mano tudi naporen dan, predvsem popoldan/večer, se mi niti ne da tipkat vseh komplikacij in živcev, ki sem jih s tamalo zgubila. ampak zdaj spi, jaz relaksiram, grem še samo prevleko od avtosedeža obesit in ostale polulane/pokakane cote in potem spat.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
23.10.2012 7:44:07   
bambixxx
jutro! user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
23.10.2012 8:26:23   
ly117
Jutro! user posted image

user posted image . Mater kak paše. Bo treba zvečer prej v posteljo. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
23.10.2012 10:35:20   
majakla
Jutro!

Gremo jutri na kako kavo? user posted image

Al bomo raje počakale, da bo bolj mrzlo? user posted image

Ob 11h v SO? Če bo le sonček user posted image  .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
23.10.2012 11:16:01   
matcar

Takole...se je le uredilo, imam vse pse pod streho. Hvala matcar, ni treba več, če boste vi lahko Lolo imeli bo super user posted image

Ja,mi bomo vzeli Lolo,otroci že komaj čakajo petek.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
23.10.2012 12:14:22   
karmen7
Dan!

Mi še živi user posted image . Pa sej itak se ni zgodilo nič pomembnega in drastičnega. Delovno v službi, doma pa kaos, ker se kuhinja preureja in se delajo neke stvari, tak da že komaj čakam da bo konec. V nedeljo dobila obisk - taščo, ki se je že napovedala tudi da pride na božično večerjo user posted image - mi je že zdaj pokvarila praznike. Ostalo pa po starem.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
23.10.2012 13:08:40   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jutro!

Gremo jutri na kako kavo? user posted image

Al bomo raje počakale, da bo bolj mrzlo? user posted image

Ob 11h v SO? Če bo le sonček user posted image  .

mi2 z matcar sva že zmenjene jutri ob 10h na Železničarju (pride ena moja znanka po cunje za otroke), tak da lahko kar tja prideš/pridete user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
24.10.2012 7:27:11   
bambixxx
dobro jutro!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
24.10.2012 8:02:37   
oktober11
dan

mimo rojstni dan od malega, na koncu ga je prehlad dobil in smo bili skoraj celo noč pokonci user posted image niso za vse fešte user posted image

nocoj je pa še mene začelo grlo boleti user posted image

možno da prideva na kavo, odvisno kak se bova počutila pozneje.

lp

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?

Nina (23%)

Gaja (21%)

Neli (17%)

Maja (14%)

Pia (26%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!