|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.10.2012 19:01:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Če punce... že par dni me sploh ne pusti odgovorit RR, berem pa vas. V glavnem, jaz sem tako žalostna trenutno ne. Sami problemi. Od tega, da enega psa nikakor ne moremo prodat, do tega, da smo eno psico 3 leta staro nazaj dobili z nekaj zdravstvenimi težavami in se za njo išče nov dom, do tega da je nekaj pozitivnega, da ima moj 30.i RD naslednji teden in nama moji častijo en podaljšan vikend dopusta in pazite zdaj, po spletu vseh groznih najbolj nemogočih naključij, mi odpovejo vsa "stalna" varstva in zdaj iščem varstvo za 4 pse trenutno. Imam sicer polno kolegic, ki se s tem ukvarjajo, ampak žal nimam financ, da plačam 15 eur na dan po psu za varstvo...v glavnem zdaj sva se še z mojim spičila...katastrofa vse skupaj. V glavnem jaz bom iz obupa kr direktno vprašala, a bi katera od vas lahko mi čuvala kakšnega psa od tega petka do naslednjega četrtka popoldne? Drugače pa nas zraven še neke viroze dajejo, jaz kašljam da mi bo pljuča ven vrglo, ampak se drugače vredu počutim, tamala malo smrka, in ima po novem ponedeljkove driske, v ponedeljek obvezno driska v vrtcu, da je lahko torek-sreda doma, kjer seveda ni več nič potem ne. Edino ta teden je še mene vrglo in sem v torek še jaz driskala za njo, pa tudi samo enodnevno, zdaj pa je moj včeraj in danes neki adijo in non-stop na wc leta. V glavnem, niso moji dnevi, res ne...rabim refill energije in volje nujno... Jaz ti z veseljem vzamem enega psa,samo mi povej,kako in kaj,da ne boš kaj jezna potem na mene.
|