Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 9:12:18
|
|
|
|
majakla
|
Joooj! Pa sem študirala na vas, napisat pa pozabila. L. VSE NAjBOLjŠE ZA 1. SVEČKO! Pa tudi mamici čestitam, da je že eno leto še ekstra pridna. In DOBRO jUTRO vsem Sevidjamo verjetno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 9:25:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj! Pa sem študirala na vas, napisat pa pozabila. L. VSE NAjBOLjŠE ZA 1. SVEČKO! Pa tudi mamici čestitam, da je že eno leto še ekstra pridna. pa res, jaz sem tudi pozabla vse najboljše mali škrat za 1. rojstni dan, pa mamico ubogaj, ona najboljše ve!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 9:43:41
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj! Pa sem študirala na vas, napisat pa pozabila. L. VSE NAjBOLjŠE ZA 1. SVEČKO! Pa tudi mamici čestitam, da je že eno leto še ekstra pridna. pa res, jaz sem tudi pozabla vse najboljše mali škrat za 1. rojstni dan, pa mamico ubogaj, ona najboljše ve! Ja mali velik fant vse najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 10:39:11
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj! Pa sem študirala na vas, napisat pa pozabila. L. VSE NAjBOLjŠE ZA 1. SVEČKO! Pa tudi mamici čestitam, da je že eno leto še ekstra pridna. pa res, jaz sem tudi pozabla vse najboljše mali škrat za 1. rojstni dan, pa mamico ubogaj, ona najboljše ve! Ja mali velik fant vse najboljše vse naj naj naj :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 11:14:11
|
|
|
|
oktober11
|
hvala naju ni na kavi, sem mogla malega spat dati. celi neki bogi je, včeraj je boljše bil upam da se s cepljenjem stanje ni poslabšalo, hjoooooj. poleg grla mi je zaj začel še nos puščati, tak da me čakajo super dnevi. čeprav se mi ne da, morem pod mus iti v trgovino. jaz pa bi najraje spat šla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:04:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hvala naju ni na kavi, sem mogla malega spat dati. celi neki bogi je, včeraj je boljše bil upam da se s cepljenjem stanje ni poslabšalo, hjoooooj. poleg grla mi je zaj začel še nos puščati, tak da me čakajo super dnevi. čeprav se mi ne da, morem pod mus iti v trgovino. jaz pa bi najraje spat šla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:27:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj! Pa sem študirala na vas, napisat pa pozabila. L. VSE NAjBOLjŠE ZA 1. SVEČKO! Pa tudi mamici čestitam, da je že eno leto še ekstra pridna. pa res, jaz sem tudi pozabla vse najboljše mali škrat za 1. rojstni dan, pa mamico ubogaj, ona najboljše ve! Ja mali velik fant vse najboljše vse naj naj naj :) vse najboljše še od nas
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:27:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hvala naju ni na kavi, sem mogla malega spat dati. celi neki bogi je, včeraj je boljše bil upam da se s cepljenjem stanje ni poslabšalo, hjoooooj. poleg grla mi je zaj začel še nos puščati, tak da me čakajo super dnevi. čeprav se mi ne da, morem pod mus iti v trgovino. jaz pa bi najraje spat šla
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:28:05
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:31:00
|
|
|
|
matcar
|
Katastrofalen dopoldan za mano.Od 8-h sma z Leo bile v B,sem jo nazaj peljala in ima zlomljeno dlančnico in seveda longeto.In za to sma čakale 4 ure tam,itak da sem kavo in vse zamudila!!!! Čez 2 tedna pa na kontrolo in bom spet čakala tam,ko tele.Aja,pa 6 ojrov sem plačala parkiranje.Brezvezni so,pa kao bi naj otroci prednost imeli pa še nujno na napotnici napisano!Eh!!!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:33:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj! Pa sem študirala na vas, napisat pa pozabila. L. VSE NAjBOLjŠE ZA 1. SVEČKO! Pa tudi mamici čestitam, da je že eno leto še ekstra pridna. pa res, jaz sem tudi pozabla vse najboljše mali škrat za 1. rojstni dan, pa mamico ubogaj, ona najboljše ve! Ja mali velik fant vse najboljše vse naj naj naj :) vse najboljše še od nas Tudi od nas vse naj,naj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:42:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 hvala naju ni na kavi, sem mogla malega spat dati. celi neki bogi je, včeraj je boljše bil upam da se s cepljenjem stanje ni poslabšalo, hjoooooj. poleg grla mi je zaj začel še nos puščati, tak da me čakajo super dnevi. čeprav se mi ne da, morem pod mus iti v trgovino. jaz pa bi najraje spat šla
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 13:45:52
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Dopoldan imela opravke v mestu. Zdaj sem malo pospravljala, pa kosilo je 3/4 skuhano. Zdaj se pa tak počasi preobleč in po Lukeca.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 15:47:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katastrofalen dopoldan za mano.Od 8-h sma z Leo bile v B,sem jo nazaj peljala in ima zlomljeno dlančnico in seveda longeto.In za to sma čakale 4 ure tam,itak da sem kavo in vse zamudila!!!! Čez 2 tedna pa na kontrolo in bom spet čakala tam,ko tele.Aja,pa 6 ojrov sem plačala parkiranje.Brezvezni so,pa kao bi naj otroci prednost imeli pa še nujno na napotnici napisano!Eh!!! groza . za Leo. me pa cele premražene, ko smo vaju čakale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.10.2012 19:03:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katastrofalen dopoldan za mano.Od 8-h sma z Leo bile v B,sem jo nazaj peljala in ima zlomljeno dlančnico in seveda longeto.In za to sma čakale 4 ure tam,itak da sem kavo in vse zamudila!!!! Čez 2 tedna pa na kontrolo in bom spet čakala tam,ko tele.Aja,pa 6 ojrov sem plačala parkiranje.Brezvezni so,pa kao bi naj otroci prednost imeli pa še nujno na napotnici napisano!Eh!!! groza . za Leo. me pa cele premražene, ko smo vaju čakale Verjamem,da ste ble.Mene je tam noter zeblo ko cucka.Se še enkrat opravičujem.Bi pa se blo fajn še ta teden dobit,ker pol bo še bolj mrzlo.Lahko se tudi v SO-ju!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 7:20:58
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 7:22:07
|
|
|
|
matcar
|
Otroke porihtam,pa v vrtec peljem,pol pa grem ob 10-h po Maksa in na razstavo na Pedagoško.Popoldan pa na delavnice v Saš-ev vrtec!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 7:27:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katastrofalen dopoldan za mano.Od 8-h sma z Leo bile v B,sem jo nazaj peljala in ima zlomljeno dlančnico in seveda longeto.In za to sma čakale 4 ure tam,itak da sem kavo in vse zamudila!!!! Čez 2 tedna pa na kontrolo in bom spet čakala tam,ko tele.Aja,pa 6 ojrov sem plačala parkiranje.Brezvezni so,pa kao bi naj otroci prednost imeli pa še nujno na napotnici napisano!Eh!!! groza . za Leo. me pa cele premražene, ko smo vaju čakale Verjamem,da ste ble.Mene je tam noter zeblo ko cucka.Se še enkrat opravičujem.Bi pa se blo fajn še ta teden dobit,ker pol bo še bolj mrzlo.Lahko se tudi v SO-ju! eh, saj nisi ti kriva, da sta čakali tak dolgo. žal jaz ta teden ne morem več. danes polno zaseden dan, jutri pa z malim na FT. lahko pa drug teden, ko so počitnice, bo bolj mirno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 10:31:11
|
|
|
|
majakla
|
Jutrooooo Bi morala sesat in prah brisat, pa raje po rač. štrklam. Kava jutri ob 9h?, 10h? ali 11h? v SO - udeležba obvezna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 10:33:34
|
|
|
|
oktober11
|
dan cela familija bolana naj gre vse skup nekam - več kot leto dni nisem bila bolana, pa me zaj dobi ko bomo otrokov rd praznovali valda moj tudi more zboleti, tak da smo familija kaput
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 10:50:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan cela familija bolana naj gre vse skup nekam - več kot leto dni nisem bila bolana, pa me zaj dobi ko bomo otrokov rd praznovali valda moj tudi more zboleti, tak da smo familija kaput Cartanje pomaga. Pikapokeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 10:53:25
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan cela familija bolana naj gre vse skup nekam - več kot leto dni nisem bila bolana, pa me zaj dobi ko bomo otrokov rd praznovali valda moj tudi more zboleti, tak da smo familija kaput Cartanje pomaga. Pikapokeee noben ni kaj preveč navdušen nad cartanjem trenutno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 10:54:49
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Malo da se javim Nekak ni časa za net, nonstop nekje naokoli, zvečer pa mi ni al pa me rr jezi Nič novega, malo prehlajena, pa grlo spet boli, se zdravim oziroma nalivam s čajem in ogromno limone....bo počasi. popoldne spakiram, potem pa gasa na "zaslužen" dopust, samo da se spokam malo iz tega MB-ja ...vreme bo kot naročeno, zhladno, sneženo, pohcano, ravno prav za namakanje , pa glede na to da gremo proti Kamniku, se bomo morda še sankali V vrtcu pa spet virusi in bolezni rok, nog ust, upam in molim samo da kaj ne stakne zdaj Kavica, sto let vas nisem vidla, upam, da se drug teden kaj pridružim
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 10:56:30
|
|
|
|
arabela*
|
Aja vsem bolančkom
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.10.2012 10:57:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj! Pa sem študirala na vas, napisat pa pozabila. L. VSE NAjBOLjŠE ZA 1. SVEČKO! Pa tudi mamici čestitam, da je že eno leto še ekstra pridna. pa res, jaz sem tudi pozabla vse najboljše mali škrat za 1. rojstni dan, pa mamico ubogaj, ona najboljše ve! Ja mali velik fant vse najboljše podpis
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
nosecnostbybyka_1987koliko ste bile stare ko ste povile prvega otrocka?manj kot 18 (
4%)

19-25 (
41%)

26-30 (
39%)

vec kot 30 (
16%)
Število vseh glasov: 1168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!