Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 10:04:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da bom letos božično-novoletna darila kr sama doma naredla.Boma z Maksom ustvarjala,pa še nekaj drugačnega bo 1x za spremembo,pa še bolj bo poceni!Tak,da bi prosla tisto/ste,ki kuhate same čokoladni liker,da mi ena recept pove. Jaz tudi sama - kekse take in ovake, pa v lepo škatlico in čao bela. Jaz se že ene dve leti držim tega - letos še razmišljam kaj, verjetno bodo keksi, lani je bla kavna mešanica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 10:07:50
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj mi je padla med kosilom plomba ven, sem klicala svojo zobozdravnico in lahko pridem - če me boli seveda - v ponedeljek šele. Pa še to samo če me boli, drugače se moram naročit in čakat do decembra!!! Brez komentarja, ne vem za kirega boga plačujem zavarovanje, če lahko pridem samo če me boli ali pa čakaj kot norc. Eh brezveze...Drugi teden pa delam samo v ponedeljek in torek, v petek pa sem domaaaaaa Pa vsem bolančkom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:03:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da bom letos božično-novoletna darila kr sama doma naredla.Boma z Maksom ustvarjala,pa še nekaj drugačnega bo 1x za spremembo,pa še bolj bo poceni!Tak,da bi prosla tisto/ste,ki kuhate same čokoladni liker,da mi ena recept pove. Jaz tudi sama - kekse take in ovake, pa v lepo škatlico in čao bela. Jaz se že ene dve leti držim tega - letos še razmišljam kaj, verjetno bodo keksi, lani je bla kavna mešanica Jaz pa bom liker skuhala in v flaške lepo,pa kaki nakit bom izdelala,pa seveda bodo flaške obdelane lepotno Sem že gledala in sem našla eno steklarno v Trzinu,se bom v ponedeljek,ko grem iz LJ tam ustavla in pogledala in najbrž kr nabavla.Za nakit pa sem včeraj v vrtcu na delavnicah ful ideje dobila in grem okoli 15-ga v Art v EP v nabavo!Aja,pa po barve v A,ker so fullllll poceni!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:04:47
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da bom letos božično-novoletna darila kr sama doma naredla.Boma z Maksom ustvarjala,pa še nekaj drugačnega bo 1x za spremembo,pa še bolj bo poceni!Tak,da bi prosla tisto/ste,ki kuhate same čokoladni liker,da mi ena recept pove. Jaz tudi sama - kekse take in ovake, pa v lepo škatlico in čao bela. Jaz se že ene dve leti držim tega - letos še razmišljam kaj, verjetno bodo keksi, lani je bla kavna mešanica Jaz pa bom liker skuhala in v flaške lepo,pa kaki nakit bom izdelala,pa seveda bodo flaške obdelane lepotno Sem že gledala in sem našla eno steklarno v Trzinu,se bom v ponedeljek,ko grem iz LJ tam ustavla in pogledala in najbrž kr nabavla.Za nakit pa sem včeraj v vrtcu na delavnicah ful ideje dobila in grem okoli 15-ga v Art v EP v nabavo!Aja,pa po barve v A,ker so fullllll poceni! Jaz sem flaške kupla kar v Ikeii
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:05:11
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa že čuvam Lolo od Arwenko-kaka pikica je to lepa,cartljiva.Po kosilu pa jo mahnema z Maksom na sprehod z njo.Pa še potem proti večeru 1x.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:05:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da bom letos božično-novoletna darila kr sama doma naredla.Boma z Maksom ustvarjala,pa še nekaj drugačnega bo 1x za spremembo,pa še bolj bo poceni!Tak,da bi prosla tisto/ste,ki kuhate same čokoladni liker,da mi ena recept pove. Jaz tudi sama - kekse take in ovake, pa v lepo škatlico in čao bela. Jaz se že ene dve leti držim tega - letos še razmišljam kaj, verjetno bodo keksi, lani je bla kavna mešanica Jaz pa bom liker skuhala in v flaške lepo,pa kaki nakit bom izdelala,pa seveda bodo flaške obdelane lepotno Sem že gledala in sem našla eno steklarno v Trzinu,se bom v ponedeljek,ko grem iz LJ tam ustavla in pogledala in najbrž kr nabavla.Za nakit pa sem včeraj v vrtcu na delavnicah ful ideje dobila in grem okoli 15-ga v Art v EP v nabavo!Aja,pa po barve v A,ker so fullllll poceni! Jaz sem flaške kupla kar v Ikeii Kolko so pa stale?Se spomniš mogoče?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:06:51
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa Karmen,daj mi na ZS(lahko tudi na FB) tvojo številko še enkrat,mi je Saš vse ven zbrisal in mi pol št. manjka!
< Sporočilo je popravil matcar -- 26.10.2012 11:07:16 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:45:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da bom letos božično-novoletna darila kr sama doma naredla.Boma z Maksom ustvarjala,pa še nekaj drugačnega bo 1x za spremembo,pa še bolj bo poceni!Tak,da bi prosla tisto/ste,ki kuhate same čokoladni liker,da mi ena recept pove. Jaz tudi sama - kekse take in ovake, pa v lepo škatlico in čao bela. Jaz se že ene dve leti držim tega - letos še razmišljam kaj, verjetno bodo keksi, lani je bla kavna mešanica Jaz pa bom liker skuhala in v flaške lepo,pa kaki nakit bom izdelala,pa seveda bodo flaške obdelane lepotno Sem že gledala in sem našla eno steklarno v Trzinu,se bom v ponedeljek,ko grem iz LJ tam ustavla in pogledala in najbrž kr nabavla.Za nakit pa sem včeraj v vrtcu na delavnicah ful ideje dobila in grem okoli 15-ga v Art v EP v nabavo!Aja,pa po barve v A,ker so fullllll poceni! Jaz sem flaške kupla kar v Ikeii Kolko so pa stale?Se spomniš mogoče? Huh nimam pojma, vem pa da niso drage...pa tudi vse kozarce s temi pokrovčki kupujem tam. Letos jih bom spet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:47:02
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da bom letos božično-novoletna darila kr sama doma naredla.Boma z Maksom ustvarjala,pa še nekaj drugačnega bo 1x za spremembo,pa še bolj bo poceni!Tak,da bi prosla tisto/ste,ki kuhate same čokoladni liker,da mi ena recept pove. Jaz tudi sama - kekse take in ovake, pa v lepo škatlico in čao bela. Jaz se že ene dve leti držim tega - letos še razmišljam kaj, verjetno bodo keksi, lani je bla kavna mešanica Jaz pa bom liker skuhala in v flaške lepo,pa kaki nakit bom izdelala,pa seveda bodo flaške obdelane lepotno Sem že gledala in sem našla eno steklarno v Trzinu,se bom v ponedeljek,ko grem iz LJ tam ustavla in pogledala in najbrž kr nabavla.Za nakit pa sem včeraj v vrtcu na delavnicah ful ideje dobila in grem okoli 15-ga v Art v EP v nabavo!Aja,pa po barve v A,ker so fullllll poceni! Jaz sem flaške kupla kar v Ikeii Kolko so pa stale?Se spomniš mogoče? Nimam pojma, niso pa drage. Jaz vedno tam kupujem tudi letos bom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:47:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa Karmen,daj mi na ZS(lahko tudi na FB) tvojo številko še enkrat,mi je Saš vse ven zbrisal in mi pol št. manjka! FB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 11:58:53
|
|
|
|
majakla
|
Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 12:50:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Flaške lahko ful ugodno kupite v čebelarskem centru pri Betnavi, imajo svega i svašta, v vseh velikostih...sem že uporabljala za takšne stvari
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 12:55:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 12:56:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Flaške lahko ful ugodno kupite v čebelarskem centru pri Betnavi, imajo svega i svašta, v vseh velikostih...sem že uporabljala za takšne stvari Sem vidla na njihovi spletni strani.Bom tudi tja šla pogledat,mogoče še kako idejo zraven dobim. Pa pravkar smo iz sprehoda prišli.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 13:29:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem! Boš šla sama?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 13:31:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Podpis, sma se načvekale.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 13:49:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem! Boš šla sama? Najbrž bom sama šla,ja,ker bom šla dopoldan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 14:03:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem! Boš šla sama? Najbrž bom sama šla,ja,ker bom šla dopoldan! Bi me zraven vzela?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 14:39:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem! Boš šla sama? Najbrž bom sama šla,ja,ker bom šla dopoldan! Bi me zraven vzela? Pa še mene morda, če greš dopoldan in če bo pri nas (beri: Nik v vrtcu) vse kot mora bit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 14:49:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Podpis, sma se načvekale. Jap
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 15:37:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem! Boš šla sama? Najbrž bom sama šla,ja,ker bom šla dopoldan! Bi me zraven vzela? Pa še mene morda, če greš dopoldan in če bo pri nas (beri: Nik v vrtcu) vse kot mora bit? Ja,itak da lahko greta z mano.Bomo se še tak zmenle fiksno še.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 18:43:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem! Boš šla sama? Najbrž bom sama šla,ja,ker bom šla dopoldan! Bi me zraven vzela? Pa še mene morda, če greš dopoldan in če bo pri nas (beri: Nik v vrtcu) vse kot mora bit? Ja,itak da lahko greta z mano.Bomo se še tak zmenle fiksno še. Juhuuuhuuuu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 19:29:32
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Na kavi blo super, pričakujte dež ali še kaj več . Karmen pliiiis javi ko/predno greš v Ikejo . Aja, pa ideje, recepti, ... za darila, morda kaj kopiram. Tak zaj pa šibam po maleckega, da pride domov spat. Majakla-jaz bom šla ziher tam 14.-15-ga gor,da ti že v naprej povem! Boš šla sama? Najbrž bom sama šla,ja,ker bom šla dopoldan! Bi me zraven vzela? Pa še mene morda, če greš dopoldan in če bo pri nas (beri: Nik v vrtcu) vse kot mora bit? Ja,itak da lahko greta z mano.Bomo se še tak zmenle fiksno še. Vidim da ste se že zmenle...jaz verjetno pred decembrom ne bom skakala po Avstriji, dvomim no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 19:30:53
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Flaške lahko ful ugodno kupite v čebelarskem centru pri Betnavi, imajo svega i svašta, v vseh velikostih...sem že uporabljala za takšne stvari Sem vidla na njihovi spletni strani.Bom tudi tja šla pogledat,mogoče še kako idejo zraven dobim. Pa pravkar smo iz sprehoda prišli. Točno ja čebelarski center. Tam sem že tudi kupovala in sicer lani flaše za olivno olje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.10.2012 20:25:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,itak da lahko greta z mano.Bomo se še tak zmenle fiksno še. Super in itak.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
za mamiceveveričicaali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarileda včasih (
51%)

vedno (
2%)

nikoli (
13%)

pogosto (
4%)

se obvladam (
25%)

nevem kaj bi naredila (
5%)
Število vseh glasov: 556Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!