|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 17:28:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Heeej! Tako zabavno kot danes, pa že dolgo ni bilo. (cela mokra sem bla) Pa da se ne menimo o adrenalinski vožnji. Na Twingotu so brisalci delali ko nori, ampak jaz nič nisem ven vidla, še dobro, da sem šla po znani cesti. In valda, že prva fora - pred vrtcem sem parkirala ob verjetno največji in najglobji možni luži in potem seveda stala not dokler se moj princ ni ven prikobacal, pa nahrbtnik gor dal, pa malo marelo vzel, pa ... Fajn je blo, še boljše pa je doma. Jupi,fino fajn.Kaj če bi si ti še enga omislila,pol bi Nik tudi malo drugače bolj bil brzinski. (sodeč po mojih). misliš resno al se hecaš ... ? res ne vem, kaj bi totega mojega trmeka premaknilo. Vprašaj Bambix, j ga je zadnjič doživela, napad trme. Aja, pa še vgriznil me je, skozi bundo, bom slikala kako se mi še danes vidi ... Mene je včeraj vgriznila, je tak bačn priletel, kr avtomatično, da ni več probala...saj mi je bilo pol žžal, ampak avtomatično je bil focn. Arwenko-ne se sekirat.Jaz sem Saš-u danes eno prisolila okoli uh,tudi avtomatsko,ker me je z glavo nazaj rukno direkt v nos,še dobro,da mam trde kosti,drugače ne vem,če mi ga ne bi zlomo.
|