Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 18:26:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, ste kaj poslušale... baje, da je dvoetažni most že zaprt aja, pred pol ure je bil odprt, sem bila tam, je pa vse polno gasilcem pri dvoetažnem, nekaj z vode vlačijo, na Lentu pri tržnici pa je že Drava malo prestopila...upamo da se umiri
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 18:27:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika V sredo bi meni tudi odgovarjalo za kafe.. po možnosti železničar, ne rabim daleč hodit. Uro samo povejte kdaj vam paše? za sredo se menimo, da gremo na pohod okoli treh ribnikov, tako da vabljena. Najprej delo, pol pa kafe! kaj to sprehod...tak malo....?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 18:28:10
|
|
|
|
arabela*
|
Me doma, smo bile malo naokoli, na obisku, zdaj pa se že pridno igrata
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 19:21:02
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika V sredo bi meni tudi odgovarjalo za kafe.. po možnosti železničar, ne rabim daleč hodit. Uro samo povejte kdaj vam paše? za sredo se menimo, da gremo na pohod okoli treh ribnikov, tako da vabljena. Najprej delo, pol pa kafe! kaj to sprehod...tak malo....?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 19:57:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika V sredo bi meni tudi odgovarjalo za kafe.. po možnosti železničar, ne rabim daleč hodit. Uro samo povejte kdaj vam paše? za sredo se menimo, da gremo na pohod okoli treh ribnikov, tako da vabljena. Najprej delo, pol pa kafe! kaj to sprehod...tak malo....? hm... hiter sprehod recimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 20:08:17
|
|
|
|
ly117
|
Z Lukcom sma bila spet celo popoldan sama. Je moj spet moral dalje delat. So imeli defekt na Pohorju.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 21:48:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Z Lukcom sma bila spet celo popoldan sama. Je moj spet moral dalje delat. So imeli defekt na Pohorju. te je vsaj poklical?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 22:34:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Z Lukcom sma bila spet celo popoldan sama. Je moj spet moral dalje delat. So imeli defekt na Pohorju. te je vsaj poklical? moram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.11.2012 22:36:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, ste kaj poslušale... baje, da je dvoetažni most že zaprt aja, pred pol ure je bil odprt, sem bila tam, je pa vse polno gasilcem pri dvoetažnem, nekaj z vode vlačijo, na Lentu pri tržnici pa je že Drava malo prestopila...upamo da se umiri Ja, vem, smo šli vse prečekirat, imam 2 radovedneža doma. Grozno! Bogi ljudje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 7:51:57
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 8:09:35
|
|
|
|
oktober11
|
jutro mi še tudi živimo tu malo višje na bregu, v malečniku pa je katastrofalno za ob kolkih se ju3 menite in kje bi bila izhodiščna točka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 8:18:37
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 8:19:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Z Lukcom sma bila spet celo popoldan sama. Je moj spet moral dalje delat. So imeli defekt na Pohorju. te je vsaj poklical? Ja.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 10:05:45
|
|
|
|
majakla
|
Heeej. Kar jočem, noooo. Groza, sploh si ne morem predstavljat. Punce, zbiram stvari za družine iz Dupleka in jim bova s sestro direkt dostavljale. Pomoči - rok imajo dovolj, dostop do njih je itak še skoraj nemogoč, ampak zalilo jim je hiše, stanovanja, torej so ostali brez vsega. To so sošolci mojih nečakov, prijatelji mojih staršev in seveda njihovi sosedi, ... Če ste pripravljene pomagati oz. če imate doma kakšne stvari, ki jih pač več ne rabite - se priporočam. Jutri bom vedela več, saj še vseh nismo uspeli poklicati. Je pa tako, da kar jočejo in ne morejo verjet in še ne vejo kaj sploh najbolj potrebujejo... prvo vsi, sploh mamice rečejo, da stvari za otroke. No, toliko ... --- Ob kolikih bi jutri štartale, ker moja mami nekaj razmišlja, da bi jo naj dopoldne pobarvala ... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 11:56:08
|
|
|
|
majakla
|
Ej, Nika še zdaj niso "povabili" na sistematskega, je to normalno ali naj jih sami spomnimo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 11:57:33
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Nika še zdaj niso "povabili" na sistematskega, je to normalno ali naj jih sami spomnimo? Pomoje da malo pokliči ja...saj ti bodo povedali ali imajo dejansko takšno "zamudo" ali so ga res mogoče pozabili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 13:52:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ob kolikih bi jutri štartale, ker moja mami nekaj razmišlja, da bi jo naj dopoldne pobarvala ... ? po moje čim prej zjutraj, takoj ko otroke oddamo v vrtec, 8.30-9h. pa da lahko gremo še pol na kavo nekam. se dobimo pri Ly, pri Mitnici ali kar pri ribnikih?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 14:00:02
|
|
|
|
tjaShiika
|
meni bi ob 9ih pasalo, ob 8ih nekje se zara zbudi pa da se nahranima pa pridema gor ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 14:26:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika meni bi ob 9ih pasalo, ob 8ih nekje se zara zbudi pa da se nahranima pa pridema gor ... pa ti bi z vozičkom zraven šla ali bi pol samo na kavo prišla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 14:43:48
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika meni bi ob 9ih pasalo, ob 8ih nekje se zara zbudi pa da se nahranima pa pridema gor ... pa ti bi z vozičkom zraven šla ali bi pol samo na kavo prišla? ja z vozičkom, no lahko pa se tudi tak zmenimo, če bi vi šle prej, pridem za vami na kafe.. samo kdaj pa kje mi napišite :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 15:01:13
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika meni bi ob 9ih pasalo, ob 8ih nekje se zara zbudi pa da se nahranima pa pridema gor ... pa ti bi z vozičkom zraven šla ali bi pol samo na kavo prišla? ja z vozičkom, no lahko pa se tudi tak zmenimo, če bi vi šle prej, pridem za vami na kafe.. samo kdaj pa kje mi napišite :) eno informativno vprašanje.... mate traso tak zastavljeno da ni najbolj primerno za vozičke? ker mi2 se rada sprehajava
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 15:48:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika meni bi ob 9ih pasalo, ob 8ih nekje se zara zbudi pa da se nahranima pa pridema gor ... pa ti bi z vozičkom zraven šla ali bi pol samo na kavo prišla? ja z vozičkom, no lahko pa se tudi tak zmenimo, če bi vi šle prej, pridem za vami na kafe.. samo kdaj pa kje mi napišite :) eno informativno vprašanje.... mate traso tak zastavljeno da ni najbolj primerno za vozičke? ker mi2 se rada sprehajava čuj nimam pojma kaka trasa bo. na treh ribnikih nisem bila že 10 let po moje. se bomo že prilagodile, če bi vi2 s tjashiko prišle z vozički, ne .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 17:37:14
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika meni bi ob 9ih pasalo, ob 8ih nekje se zara zbudi pa da se nahranima pa pridema gor ... pa ti bi z vozičkom zraven šla ali bi pol samo na kavo prišla? ja z vozičkom, no lahko pa se tudi tak zmenimo, če bi vi šle prej, pridem za vami na kafe.. samo kdaj pa kje mi napišite :) eno informativno vprašanje.... mate traso tak zastavljeno da ni najbolj primerno za vozičke? ker mi2 se rada sprehajava čuj nimam pojma kaka trasa bo. na treh ribnikih nisem bila že 10 let po moje. se bomo že prilagodile, če bi vi2 s tjashiko prišle z vozički, ne . kolko sem jaz letos tam vozičkala je brez problema šlo tam pri ly je kaki brezplačni parkplac?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 18:44:00
|
|
|
|
bambixxx
|
te pa se dobimo ob 9h pri Mitnici, tam bo sigurno kaj parkplacov fraj. Ly je pa tak čez cesto doma . tjashika vaju poberem z avtom, ali imaš sama prevoz ali prideta peš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.11.2012 18:52:24
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx te pa se dobimo ob 9h pri Mitnici, tam bo sigurno kaj parkplacov fraj. Ly je pa tak čez cesto doma . mitnica.... to je tista gostilna ko par metrov naprej desno proti bivši kmetijski ter proti stopnicam na kalvarijo zaviješ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Koliko krat na teden menjate brisače?endrinavsaki dan (
24%)

vsaki 2. dan (
21%)

vsaki 3. dan (
24%)

enkrat na teden (
24%)

enkrat na 14.dni (
3%)

po vsakem umivanju (
4%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!