|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
11.11.2012 16:16:42   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dan

Sem prišla malo pojamrat...
Grlo, ušesa, nos, oči - vse to me boli. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
11.11.2012 20:40:19   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Dan

Sem prišla malo pojamrat...
Grlo, ušesa, nos, oči - vse to me boli. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Podpis. user posted image user posted image
user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
12.11.2012 7:26:33   
bambixxx
jutro!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
12.11.2012 8:08:56   
oktober11
jutro...

majakla get well user posted image user posted image user posted image

novi teden se začenja. juhej user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
12.11.2012 9:07:58   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
12.11.2012 9:08:25   
majakla
Jutrooo

Hvala vam, nič še ne gre na bolje,
ponoči sem se nonstop zbujala oz.
me je moj nos in moji sinusi, bo že.

Vsekakor pa jutri ne morem na pohod. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3681
12.11.2012 9:33:52   
bambixxx

Vsekakor pa jutri ne morem na pohod. user posted image

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
12.11.2012 10:47:32   
majakla
Pod odejo, v debelem flisu, pokrita s koco, pa me trese. Da se o požiranju, brisanju nosa in oči, bolečih ušesih in koži sploh ne menim.
- ¤ - ¤ -

Lije pa še vedno.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
12.11.2012 12:09:05   
bambixxx
dan,

ja grdo je zunaj user posted image .
sem pa šla vseeno v Leclerc po nakup, ker pač imam čas. plačala tudi nekaj položnic user posted image .
kuhat danes ni treba, ker je še od včeraj ostalo. tak da imam zdaj čas zase do 15h user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
12.11.2012 12:54:02   
ly117

Pod odejo, v debelem flisu, pokrita s koco, pa me trese. Da se o požiranju, brisanju nosa in oči, bolečih ušesih in koži sploh ne menim.
- ¤ - ¤ -

Revica.
Pošiljam ti roj user posted image , da se čim prej pozdraaviš.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
12.11.2012 14:57:14   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

- ¤ - ¤ -

Revica.
Pošiljam ti roj user posted image , da se čim prej pozdraaviš.

hvala
39 imam vročine, v glavo mi je vroče, po telesu pa me zebe. Pa banane se mi luštajo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
12.11.2012 16:04:26   
oktober11
majakla sem bla 2 tedna nazaj na istem, tak da si mislim kak se počutiš user posted image user posted image user posted image

pohod/sprehod mislim da ne bo preveč lepo vreme user posted image tak da držat pesti da se izboljša napoved user posted image

jaz pa bla danes v europarku... se vidi da je november, srečanje vozičkov po celem ep user posted image

eni bejbiji so še taaaaaaaak mickeni user posted image da naš "mali" pravi velikan poleg njih zgleda user posted image

zaj pa kosilo - že trdi dni delam rdečo zelje, sem ga preveč kupila user posted image v soboto mi je v nulo uspelo, blo TOP... sedaj pa gre samo navzdol.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
12.11.2012 18:53:02   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

pohod/sprehod mislim da ne bo preveč lepo vreme user posted image tak da držat pesti da se izboljša napoved user posted image

zaj pa kosilo - že trdi dni delam rdečo zelje, sem ga preveč kupila user posted image v soboto mi je v nulo uspelo, blo TOP... sedaj pa gre samo navzdol.

napoved je oblačno brez deža. bomo vidli zjutraj kako bo.

kaj ti si čist v Gostilno padla? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
12.11.2012 19:53:20   
oktober11

kaj ti si čist v Gostilno padla? user posted image

če pa blo res TOP, nooooooo user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
13.11.2012 7:19:23   
bambixxx
dobro jutro,

tudi jaz se moram žal odpovedat današnjemu sprehodu, ker komaj hodim. ponoči me je krč zagrabil ali kaj in me cela leva noga boli. prestavimo na jutri, ko bo več sončka?

Neposredna povezava do sporočila: 3690
13.11.2012 7:25:51   
oktober11

dobro jutro,

tudi jaz se moram žal odpovedat današnjemu sprehodu, ker komaj hodim. ponoči me je krč zagrabil ali kaj in me cela leva noga boli. prestavimo na jutri, ko bo več sončka?

sem ravno htela napisati da mi zgleda kot da bo dež. te pa športamo ju3 user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
13.11.2012 8:02:46   
karmen7
Jutro!

Majakla in bambi user posted image user posted image user posted image

Danes sem doma, počasi grem z malim k zdravniku, ker kašlja dobesedno kot slon, ponoči nič spali ker se je kar davil zraven. Pa seveda prste tišči spet v ušesa, tak da ne vem če ni pohapsal spet kakšnega vnetja ušes. Bomo videli, upam da ne no.

Drugače pa eno vprašanje: meni se jutri izteče aneks k pogodbi za skrajšani delovni čas. In sem to seveda omenila mojemu šefu, ki je takoj začel jamrati kako smo mi bogi, da ne ve kaj in kako sploh bo ter da je treba naredit kao neko novo pogodbo. Čakam na jutrišnji dan, ampak tako kot mi je jamral včeraj sem razumela, da mi bo dal pogodbo s skrajšanim delovnim časom naprej. Kaj pa če se jaz s tem ne strinjam in tega ne podpišem? Ker sedaj bi res šla na polni delovni čas, ker bom drugače dobesedno bankrotirala...

Neposredna povezava do sporočila: 3692
13.11.2012 8:35:36   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
13.11.2012 8:49:15   
bambixxx
evo sprehod bi v vsakem primeru odpadel zame danes, ker se je T. zbudil z vročino in je doma user posted image . upam da bo ta vročina do jutri čudežno izginila, ker imava vsak dan neke preglede do konca tedna, pa še v LJ moramo v petek na test sluha. in če jih zdaj skenslam, bog ve kdaj bomo spet na vrsti user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
13.11.2012 8:58:55   
ly117

evo sprehod bi v vsakem primeru odpadel zame danes, ker se je T. zbudil z vročino in je doma user posted image . upam da bo ta vročina do jutri čudežno izginila, ker imava vsak dan neke preglede do konca tedna, pa še v LJ moramo v petek na test sluha. in če jih zdaj skenslam, bog ve kdaj bomo spet na vrsti user posted image

Ojej. Upam da bo ta vročina res samo enodnevna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
13.11.2012 9:08:31   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Drugače pa eno vprašanje: meni se jutri izteče aneks k pogodbi za skrajšani delovni čas. In sem to seveda omenila mojemu šefu, ki je takoj začel jamrati kako smo mi bogi, da ne ve kaj in kako sploh bo ter da je treba naredit kao neko novo pogodbo. Čakam na jutrišnji dan, ampak tako kot mi je jamral včeraj sem razumela, da mi bo dal pogodbo s skrajšanim delovnim časom naprej. Kaj pa če se jaz s tem ne strinjam in tega ne podpišem? Ker sedaj bi res šla na polni delovni čas, ker bom drugače dobesedno bankrotirala...

seveda ne rabiš podpisat nove pogodbe, če se z njo ne strinjaš. ampak, če ti delodajalec ne more zagotavljati dela pod pogoji iz pogodbe, ti lahko da odpoved iz poslovnega razloga. v tem primeru ti mora ponuditi drugo primerno delovno mesto (če ga seveda ima) za nedoločen čas. če ga zavrneš, nimaš pravice do odpravnine.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
13.11.2012 9:10:15   
bambixxx

Danes sem doma, počasi grem z malim k zdravniku, ker kašlja dobesedno kot slon, ponoči nič spali ker se je kar davil zraven. Pa seveda prste tišči spet v ušesa, tak da ne vem če ni pohapsal spet kakšnega vnetja ušes. Bomo videli, upam da ne no.

hvala za pike poke in jih vračam za J. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
13.11.2012 9:28:09   
oktober11
user posted image user posted image user posted image za vse bolnike.

zaj bi že skoraj pod pohorjem ble user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
13.11.2012 14:22:18   
karmen7

hvala za pike poke in jih vračam za J. user posted image user posted image user posted image

Je "samo" prehlajen, drugega zaenkrat vse ok...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
13.11.2012 14:24:21   
karmen7

seveda ne rabiš podpisat nove pogodbe, če se z njo ne strinjaš. ampak, če ti delodajalec ne more zagotavljati dela pod pogoji iz pogodbe, ti lahko da odpoved iz poslovnega razloga. v tem primeru ti mora ponuditi drugo primerno delovno mesto (če ga seveda ima) za nedoločen čas. če ga zavrneš, nimaš pravice do odpravnine.

Super, torej sem odvisna od njegove "milosti". Ker strinjam se valda da ne, drugega delovnega mesta pa tudi nima - glede na to, da sma zaposleni samo dve. Jupijej user posted image  In še vedno aktivno iščem novo službo user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!