Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 15:43:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Majakla in bambi Danes sem doma, počasi grem z malim k zdravniku, ker kašlja dobesedno kot slon, ponoči nič spali ker se je kar davil zraven. Pa seveda prste tišči spet v ušesa, tak da ne vem če ni pohapsal spet kakšnega vnetja ušes. Bomo videli, upam da ne no. hvala za pike poke in jih vračam za J. Je "samo" prehlajen, drugega zaenkrat vse ok... Super, samo da ni kaj hujšega.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 15:47:19
|
|
|
|
oktober11
|
tote brezvezne viroze in prehladi, samo skrbi povzročajo danes se mi taaaaaaaaak hudo vleče dan, da se mi bolj ne bi mogel. vse sem že naredila kar sem planirala (oz. še več), pa je še komaj 15:45 ura. čakam da se mali zbudi da ga začnem s kosilom utrujati, potem pa menda počasi moj pride in že gremo v mesto malo hrano nabavljat. tak da upam da bo pozneje malo bolj pestro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 16:15:18
|
|
|
|
ly117
|
Kljub temu da nismo šle na pohod,, sem se pošteno namigala. Sem si kuhinjo generalno ščistla. Bravo zame.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 17:55:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kljub temu da nismo šle na pohod,, sem se pošteno namigala. Sem si kuhinjo generalno ščistla. Bravo zame. v enem dnevu??? jaz sem rabla 3 tedne... drugače pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 18:45:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kljub temu da nismo šle na pohod,, sem se pošteno namigala. Sem si kuhinjo generalno ščistla. Bravo zame. v enem dnevu??? jaz sem rabla 3 tedne... drugače pa Ja, začela sem hitro po 9-ih. Je pa res da ni velika huhinja in da nimam dosti posode in loncev.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 19:03:00
|
|
|
|
bambixxx
|
T. je brez vročine tako, da zaenkrat gre jutri v vrtec, čeprav malo kašlja. se torej dobimo jutri ob 9h pred Tušem na Streliški?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 19:58:11
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je brez vročine tako, da zaenkrat gre jutri v vrtec, čeprav malo kašlja. se torej dobimo jutri ob 9h pred Tušem na Streliški? za T. ja, ob 9h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 19:59:51
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kljub temu da nismo šle na pohod,, sem se pošteno namigala. Sem si kuhinjo generalno ščistla. Bravo zame. tak se dela prideš še k meni? dobiš kafe meni nikak ne uspe po 1 predalu se mi ustavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.11.2012 22:02:12
|
|
|
|
majakla
|
Čer, bla prej pri dr., dobla AB, pol pa sem skočla v dežurno lekarno, da sem 1. tabletko že vzela in upam, da čimprej prime. Včeraj in ponoči sem kurila do 39, danes pa že cel dan pod 38. Do petka bi naj bila vredi. Tak da hodit pa pridem nasl. teden. Jutri pa imam Nika le do 12. v vrtcu, ker jim bodo okna menjavali. Še kaj? Aja, pikapoke za J. in za T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 7:24:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer, bla prej pri dr., dobla AB, pol pa sem skočla v dežurno lekarno, da sem 1. tabletko že vzela in upam, da čimprej prime. Včeraj in ponoči sem kurila do 39, danes pa že cel dan pod 38. Do petka bi naj bila vredi. Tak da hodit pa pridem nasl. teden. Jutri pa imam Nika le do 12. v vrtcu, ker jim bodo okna menjavali. Še kaj? Aja, pikapoke za J. in za T. kaj pa imaš sploh? angino? pri T. v vrtcu tudi okna menjujejo od danes do petka in tudi moram po kosilu po njega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 7:27:02
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro! pri kavi. T. je spet nekaj rogovilil ponoči, pa zvečer ni hotel zaspat, tak da sem mogla it z njim spat ob 21.30h . upam, da se malo razmigam potem. se vidimo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 7:44:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro! pri kavi. T. je spet nekaj rogovilil ponoči, pa zvečer ni hotel zaspat, tak da sem mogla it z njim spat ob 21.30h . upam, da se malo razmigam potem. se vidimo! Jutro. Lunina mena je danes.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 7:48:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer, bla prej pri dr., dobla AB, pol pa sem skočla v dežurno lekarno, da sem 1. tabletko že vzela in upam, da čimprej prime. Včeraj in ponoči sem kurila do 39, danes pa že cel dan pod 38. Do petka bi naj bila vredi. Tak da hodit pa pridem nasl. teden. Jutri pa imam Nika le do 12. v vrtcu, ker jim bodo okna menjavali. Še kaj? Aja, pikapoke za J. in za T. kaj pa imaš sploh? angino? pri T. v vrtcu tudi okna menjujejo od danes do petka in tudi moram po kosilu po njega. Angino ja. Pa na/v ušesih ni nič kaj videla, mene pa ful bolijo. Jaz sicer ne bi rabila ponj, ampak res ne vem kako bi spal na hodniku, ziher boljše da je doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 8:36:35
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Naspana. Smo včeraj šli skupinsko spat pred pol9 zvečer. In L je še ob 7h zjutraj spal ko hrček. danes pridem. verjetno bom zamudila kakih 5 minut. počakajta me.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 10:40:32
|
|
|
|
majakla
|
Ej babe, kam ste sončka pregnale? Ne kličite dežja! Hihihi Hecam se. Upam, da ste še za mene kak korak naredile. --- Sem danes cel vrtec pregledala, šla skozi kuhinjo not, če pa nisem našla vhoda. Otroci so kar na hodniku, Niku ni bilo nič jasno. Še dobro, da je doma zajtrkoval, ker tam mu ni bilo za nič. No, saj pol ga je njegova vzg. prevzela. So pa AJMjevci že zgodaj morali začet ali pa so bili res pridni, ker so zunanji okvirji že bili vgrajeni. In začeli so v "naši" igralnici, tako da mislim, da bodo jutri naši Igralčki že na svojem in z novimi okni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 11:35:32
|
|
|
|
bambixxx
|
danes je bil malo krajši sprehod, ker je bilo kar mrzlo pod Pohorjem. smo pa se malo nadihale svežega zraka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 11:37:58
|
|
|
|
oktober11
|
mali spi krajši, ampak fini sprehod. ly in bambi sta veliko novega izvedele zaj pa razmišljat kam na naslednji pohod ter kdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 13:09:06
|
|
|
|
ly117
|
Omara prestavljena, v kuhinji že tudi vse pripravljeno da samo še sviniširam. Sem se pa po prstu vdarla ko sem prestavljala sliko. In to samo zato ker imamo deformirano kladivo in sem žebelj zabijala z ključem št. 41.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 14:40:43
|
|
|
|
oktober11
|
ly si ti neka majstrica bambi oni rjavi lak je od firme CATRICE COSMETICS, odtenek 710 dulce & havanna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 15:08:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 bambi oni rjavi lak je od firme CATRICE COSMETICS, odtenek 710 dulce & havanna thnx
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 15:12:30
|
|
|
|
tjaShiika
|
heila, no pa se še jaz malo javim... jutri se spet nebom mogla javit, mam nemščino popoldan pa še treba zjutraj dosti pripravit, pa po nemšćini v trgovino. V soboto namreč malo praznujemo, danes piham 24 svečko :P prvič kot mamica :)))) upam da bo naslednji teden lepo vreme da se vam lahko pridružim na kafeju :))))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 15:34:12
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, no pa se še jaz malo javim... jutri se spet nebom mogla javit, mam nemščino popoldan pa še treba zjutraj dosti pripravit, pa po nemšćini v trgovino. V soboto namreč malo praznujemo, danes piham 24 svečko :P prvič kot mamica :)))) upam da bo naslednji teden lepo vreme da se vam lahko pridružim na kafeju :)))) vse najboljše! in naj ti Zara čimbolj pomaga pri pihanju svečk. lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 15:40:33
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, no pa se še jaz malo javim... jutri se spet nebom mogla javit, mam nemščino popoldan pa še treba zjutraj dosti pripravit, pa po nemšćini v trgovino. V soboto namreč malo praznujemo, danes piham 24 svečko :P prvič kot mamica :)))) upam da bo naslednji teden lepo vreme da se vam lahko pridružim na kafeju :)))) vse najboljše! in naj ti Zara čimbolj pomaga pri pihanju svečk. lepo praznuj hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 15:50:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, no pa se še jaz malo javim... jutri se spet nebom mogla javit, mam nemščino popoldan pa še treba zjutraj dosti pripravit, pa po nemšćini v trgovino. V soboto namreč malo praznujemo, danes piham 24 svečko :P prvič kot mamica :)))) upam da bo naslednji teden lepo vreme da se vam lahko pridružim na kafeju :)))) vse najboljše! in naj ti Zara čimbolj pomaga pri pihanju svečk. lepo praznuj Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.11.2012 18:09:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika heila, no pa se še jaz malo javim... jutri se spet nebom mogla javit, mam nemščino popoldan pa še treba zjutraj dosti pripravit, pa po nemšćini v trgovino. V soboto namreč malo praznujemo, danes piham 24 svečko :P prvič kot mamica :)))) upam da bo naslednji teden lepo vreme da se vam lahko pridružim na kafeju :)))) vse najboljše! in naj ti Zara čimbolj pomaga pri pihanju svečk. lepo praznuj Podpis. vse najboljše in lepo praznujte!
|
|
|
Prehranski dodatkiMichonne RRAli dajete otrokom prehranska dopolnila?Da (
63%)

Ne (
16%)

Občasno (
21%)
Število vseh glasov: 19Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!