Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Čeprav me je ob prebiranju prejšnjih objav kar malo zaskrbelo! No upamo na najboljše! Vsem ki pa tokrat ni uspelo, pa želim da se nam ponovno in to čimprej pridružijo!
. Upanje umira zadnje! Vzamita si s partnerjem čas zase in počakajta par mesecev, potem pa v nove boje
.

Včasih se v življenju dogajajo nerazumljive stvari... nobena od nas sen nebi smela soočat z takimi izgubami,... Izkriči, izjokaj bolečino... da ti bo vsaj malo lažje.. potem pa draga moja glavo pokonci in pozitivno naprej, v nove boje, da boš močna in polna optimizma ko boš spet zagledala
v mislih sem s tabo
Bruham.. nič mi ne paše, bruham po 8-10X na dan... tako da sem na bolniški, ker tud stojim komaj. Prav prisilit se moram da sploh kaj naredim. Shujšala sem že 5 kg... se sploh ne čudim, ker tako nič v men ne ostane. nič grem zdaj tamalo zrihtat za v vrtec, potem pa počivat.
doma in lahko počivam, počivam, počivam......
...in upam, na boljše in lepše dni...
..pa menda pravijo da je to normalno...sicer, ce nebi bila nosecka, bi morala pravkar imeti
Komaj čakam, da zaključim v službi in odletim domov. Sicer še ne vem kako bom speljala kakšno urico spanja, ker sva danes z Brinom sama... hmm... pomoje bova Smrkce zalaufala
Al bom koga požrla al pa sigurno vsaj čeljust izpahnila!
noro!! tkole sploh ne bo šlo dolgo... od mene ni nič!!