Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...
pridejo tudi lepi dnevi in kaj kmalu bos srecka nosecka...verjemi mi na besedo... jaz sem vzela malenkost casa za partnerja in zase in ko res sploh nisva nacrtovala
se je pojavila
VELIKO srece ti zelim in verjemi da naslednja pomlad ali poletje bo prineslo svoj
. Ja, tolažim se s tem da bolše da se je to zgodilo zdaj, ko je še na začetku kot pa kasneje oz. boljše da je zdaj "šel" kot pa da se rodi s kakšnimi okvarami. Je pa vseeno tak hudo, ker je bila prva nosečnost, pa sem se res veselila
) ker sta bila pri mojem doma na obisku, manj kot dva tedna nazaj in je Y cela navdušena govorila kolk punc pozna ko so zdaj noseče (za sebe pa ni povedala).
. da bi ga tolk pritisnila... Sej pol so me tak solze zadušile in sem sam mojemu dala telefon pa rekla "Y je noseča"...
.
, je pa res, da sem zelo težko dvigovala). Potem čez mesec dni pa ponovno zagledla
moj PDP je po izračunih 23.1., prvi pregled pa imam 11.6, ... mi je pa že kr slabo čez dan... zjutraj niti ne...zaspana sem pa tolko, da bolj da sploh ne govorim....