Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Bil je res prečudovit občutek...
je velki že 1 cm in mu
že pridno bije. Sva dobila z dragim vsak svojo slikico
... drugače pa me je včeraj na pregledu G vprašal ali bom šla na NS ter mi tudi dal prospekte ko sem rekla, da se še odločam kam... pri nas vsi govorijo, da je najboljše v domžalah in postojni...a je res lahko taka razlika...?mislim, a nimajo vsi enake izobrazbe in naprav? ne vem... aja pa še to..... mi je reku G naj kar pokličem in se naročim... ti sam poveš PDP in te oni sami naročijo, pa še povedat moreš, da se plod ujema ali pa ne z tedni nosečnosti tak, da odsvetujem, da se naročite pred prvim pregledom...
pa
tudi.... bodite pridne....

Neprestano sm utrujena, skoz me špika po trebuhu..aja pa da ne omenjam mojega apetita
Sem pa res malo fouš vsem tistim, ki imate že prej pregled...tole do 15. junija se bo še vleklo
Aja pa še vprašanje: ko ste klicale svojega G ali vas je takoj poslal v laboratorij ali je bilo tako kot pri meni, ko mi je sestra kar po telefonu povedala, da domači testi držijo in da mi ni treba nič v laboratorij preverit če to drži in me takoj naročila za UZ in pregled junija? To je meni malo čudno
...
. glavoboli zadnjih par dni in to mejijo že na migrenske napade. nihanje v krvnem tlaku, vrtoglavica. in zadnje čase razbijanje srca,kot neka aritmija... groza.
in lena sem postala...nc se mi neda