|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
20.5.2012 20:29:59   
mamica deklicam
Čestitke vsem, ki pričakujete januarja.user posted image

Pri nas smo upali zaman. Sem mislila, da se vam pridružim, a je prišla user posted image

mogoče pa rata naslednji mesec, kdo ve?



(odgovor članu katjaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 8:37:17   
Samsam
hej :). Da se vam še jaz malo spet javim... Trenutno sem noseča nekje 6 tednov, včeraj pa sem začela popoldne krvaveti, čez kako uro se je umirilo, ampak se je zvečer okrog 8h ponovilo in je v majhnih količinah trajalo še vsaj pol ure. Že popoldne sem klicala na urgenco pa je teta na drugi strani telefona rekla da v tako zgodnji nosečnosti pravzaprav ne morejo nič naredit, če se pa stopnjuje ali pa so močnejši krči pa naj pridem, da pa naj počivam, nič težkega dvigovanja ipd. Čez kako uro po klicuse je vse umirilo, ampak kot sem že rekla se je zvečer ponovilo. Ni mi dalo miru, zato sva šla z mojim na urgenco.

Dežurna ginekologinja me je pogledala, rekla da se vidi v nožnici zmerna krvavitev iz CK (kaj je to?), da je GV velika 6mm in da se ploda še ne vidi (sem jo vprašala če je to normalno pa je rekla da verjetno je, da mogoče sem manj noseča al se pa trenutno pal ne vidi). Na koncu mi je predpisala Buscopan proti krčem in rekla da vrjetno bom še krvavela, da če pa ne neham krvavet al pa če bo močnejša krvavitev pa bo vrjetno vodilo v splav user posted image user posted image user posted image .

Jst sam upam da bo vse v redu. Je mela katera podobno izkušnjo pa je blo kasneje vse uredu? Sem na nekem forumu sicer brala da so vsaj 4 krvavele pa so donosile zdrave user posted image , ampak mene vseeno daje rahla panika, ker se krvavitev še ni ustavila. Je možno da imam user posted image kljub nosečnosti?

Ufff... mogla sem se izpovedat user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 8:38:36   
Inigo
Živjo!

Evo, med vami še ena nova nosečka. user posted image

Glede na zadnjo M, imam rok 27.1. Pregled imam 26.6. Bodoči ati je presrečen, jst pa še bolj.

Doma imamo skoraj 4 letnega Brina, ki bo dojenčka neizmerno vesel. Se že kakšno leto igra s svojim medvedom, da je to njegov dojenček in ga previja in carta in take fore...

Nam je pa ratalo u prvo user posted image Enako kot pri Brinu. Sem pa takoj vedla, da se je primlo... prav vedla sem!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 8:45:22   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image
kako ste kaj punce? men je slabo za znoret.... bruhanje bruhanje pa še enkrat bruhanje
pa še prehladila sem se,  tako da je počutje na vrhuncu

folno jemljete? jaz sem si kupila Elevvit, pa se mi zdi, da mi je po njem samo še bolj slabouser posted image




zaenkrat še nič slabosti. ti pa povem, da je tudi meni bilo po elevitu takoooooooo slabo.... grozno! sem potem jemala centramed mami. pa je blo vse ok. takratna G v MB mi je rekla, da je v elevitu največ folne, kar je sicer super za otročka, vendar je pa tabletka zelo težka za organizem in je marsikateri zelo slabo po njej. poskusi menjat. jst si sigurn ne kupim elevita več. bom vzela nekaj drugega.

še moji podatki za evidenco: inigo, 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 26.6.2012, Velenje

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 9:06:10   
Sunshine 1
Hey hey user posted image moje! Kako ste preživele vikend? Jaz se počutim mnogo bolje, slabosti skoraj ni več, je pa toooolk težko jezik za zobmi držat, da ne raztrobim vsem naokrog... user posted image . Sva rekla z mojim da vsaj do 1. pregleda počakava da vidiva če je vse ok.
Oska, žal mi je, da se ni obdržalo. user posted image En velik user posted image objem zate pa upam da bo kmalu spet +!!!
Mamica deklicam, moja someščanka user posted image , tudi tebi želim, da se čimprej spet prime! user posted image
Samsam, držim pesti, da se krvavitev umiri in da bo vse v redu!
Anonimni, ki kritizira punce, ki grejo na bolniško pa povem sledeče..... Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti pametna, pa kakšna bolniška (kljub temu da me je moja ginekologinja spravljala tja), jaz lahko delam, saj nimam težkega dela (delam v pisarni), pa to res ni bolezen, jaz bom do konca delala, še doma sva ravno preurejala stanovanje in sem stene farbala, čistila, itd.... dokler nisem v 28. tednu dobila prve popadke, odluščil se mi je čep, prejela injekcijo za razvoj otrokovih pljučk in preostanek nosečnosti sem preživela v porodnišnici v ležečem položaju. Samo ležanje je pripomoglo da sem prišla vsaj do 33. tedna, ko sem rodila. Ko pa vidiš svojega otročička na intenzivni, priklopljenega na razne cevke, respirator, kateter, hranjenje po cevki,.... pa sam sebe prekolneš miljonkrat, zakaj nisem ubogala G. in ostala doma ter počivala. Če mi sedaj reče da moram v bolniško, grem takoj, brez razmišljanja!!!
Pa lep dan vsem, brez slabosti upam! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 10:06:34   
Anonimen
da še jaz pripomnem nekaj glede bolniške... tudi jaz sem bila vsa pametna, da bom delala (delam v vrtcu), sicer sem se izogibala dvigovanju otrok, me je pa prijelo nekaj drugega - od njih velikokrat poberem raznorazne viruse in tako sem ravno takrat pokasirala eno virozico, ki je bil kriva za ss. tako da moj nasvet je: dejte se pazit... če bi takrat ostala doma, bi imela sedaj verjetno že prav lep trebušček...

(odgovor članu Sunshine 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 10:48:11   
Canina
Pozdravljene,

še ena januarka :).
Podatki: 16.1.2013, Canina, 30, 1.user posted image , 0 user posted image , 1.pregled 24.5., Vrhnika

Slabosti nič, počutje ok - razen bolečih prsi in lakote...trenutno ugotavljam kaj lahko jem in česa naj ne bi.

Z možem nisva povedala še nikomur in tudi ne nameravava (tudi staršem ne) dokler se ne bo poznalo - imamo pač specifičen odnos (žal).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 11:10:25   
Anonimen
SamSam, lahko ti zaupam mojo izkušnjo. Pred enim letom sem zanosila in začela krvaveti ravno za vikend, na žalost nisem šla takoj nikamor, šele v ponedeljek sem šla na pregled in zgledalo je še vse Ok, ginekologinja mi ni dala nobenih tablet, pravi kar bo bo. Naslednji dan sem šla normalno v službo in še bolj zakrvavela, sledil je splav v 8 tednu ter za tem čiščenje.

Nato sem čez pol leta spet zanosila in v 6 tednu spet za vikend začela krvaveti, takoj sem odšla k dežurni, kjer je zgledalo vse ok, za vsak slučaj sem dobila tako kot ti Boscupan, ter počitek, navodila sem upoštevala, počivala sem dober mesec (krvavela sem 4 tedne), nič nisem dvigovala, le kaj sem skuhala pa se je vse srečno končalouser posted image . Sedaj sem noseča 5 mesecev in se počutim odlično. Ne skrbi preveč, krvavitve se dogajajo pogosto v nosečnosti, počivaj in misli pozitivno pa se bo srečno končalo. Držim pesti zate.

(odgovor članu Canina)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 12:52:53   
Anonimen
hej souser posted image
joj kar nekaj slabih novic ne tej strani... naj se vse dobro konča!! jest sm v privi nosečnosti rahlo krvavela nekje 15 teden, vendar ne močno, vseeno sem šla k ginekologu in mi je povedal da je vse ok in na svojem mestu, pravi pa da po spolnem odnosu je rahla krvavitev normalna... no potem se je vse srečno končalo, le moj mož je to tako resno vzel, da preostalih 25 tednov skoraj da ni hotel nič user posted image user posted image

ta teden sem pa na dopustu user posted image user posted image še lanski za porabit user posted image sem pa mela v soboto rahlo neprijetno situacijo v službi. namreč delam na blagajni in glej ga zlomka tako močno mi je slabelo in bruhala, da me je poslovodkinja poslala domov... ajej, še reče, ka kaj si pa staknla da kr takole na enkrat tok oslabiš... pozdravi se čim prej in uživaj na dopustu........ ko bi le vedlela da se ne bom kar tako pozdravila in da ubistvu ni nič narobe z mano!! sam mislim, da bom morala prav kmalu povedat kaj se dogaja, ker tale slabost mi je začela rahlo nagajat!user posted image

živjo canina - kok sem vesela da je končno nekdo tudi bližje Logatcu, ker večino so vse user posted image od ljubljane v smeri tja do maribora user posted image

lep deževen dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 12:55:20   
Samsam
Anonimna hvala da si delila svojo izkušnjo z mano. user posted image . Morem rečit da si me kar malo potolažila. Danes ves čas ležim, edino občasno se malo usedem, do zdaj sem vedno krvavela ko sem šla na wc user posted image . Grem prav s strahom na wc, ker vedno zagledam kri. Ob 2h bom poklicala mojo ginekologinjo da se dogovorima za pregled in upam da bo vse uredu.
Vesela sem, da se je zate srečno izteklo, upam da bo tako tudi pri meni. Ti boš pa že kar kmalu cartala svojo pikico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 12:59:21   
Samsam
Ćestitke še vsem novo pridruženim nosečkam user posted image

< Sporočilo je popravil Samsam -- 21.5.2012 13:00:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 13:03:46   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Samsam

Anonimna hvala da si delila svojo izkušnjo z mano. user posted image . Morem rečit da si me kar malo potolažila. Danes ves čas ležim, edino občasno se malo usedem, do zdaj sem vedno krvavela ko sem šla na wc user posted image . Grem prav s strahom na wc, ker vedno zagledam kri. Ob 2h bom poklicala mojo ginekologinjo da se dogovorima za pregled in upam da bo vse uredu.
Vesela sem, da se je zate srečno izteklo, upam da bo tako tudi pri meni. Ti boš pa že kar kmalu cartala svojo pikico user posted image



joooj, kk grozno je bvrati te poste... user posted image

no, da vam povem našo situacijo. Smo meli ta vikend družinski piknik po maratonu treh src (kjer sem tudi tekla in zasedla 26. mesto user posted image ), in je punca bratranca povedala, da je plodeku nehal srček bit in da gre v pondelk na abrazijo. v 4. mesecu user posted image Danes mi je pisala, da je vse ok, da je bilo pa izredno hudo.
Druga novica je pa prišla danes ob 6h. Je rodila prijateljica. Fantka Aljaža user posted image In jst zjutraj lulam na test in user posted image

zdj pa rečte... user posted image user posted image user posted image ni da ni!

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 14:49:57   
Ruby81
Hjoj punce, kar stiska me, ko berem vaše poste - upam, da se bo za vas vse srečno izšlo - držim pesti in pošiljam dobre misli v vesolje - škodit ne more ;););)

Sama imam najboljšo prijateljico, ki se že dolgo trudi zanosit, in kar ne uspe, meni pa je hudo, ker si želim deliti novico z njo, pa nekako ne zberem poguma :S:S:S Nama je uspelo namreč v prvem, tako mimogrede - sva mislila itak začet delat na bebici komaj julija ali avgusta...

Drugače pa sem bila danes na prvem pregledu. Srček veselo bije.
Sem v 8 tednu, dete veliko 15 mm.
Dala sem kri in vodo, nafehtala eno slikico (vsi v ambulanti so se muzali, ko sem zajamrala "laaahkooo dooobim eeeno sliikiiicooo zaaa domooov proooosim"), materinske knjižice še nisem dobila.
Naslednji ponedeljek imam spet pregled.
Povedala še nisva nikomur.
Počutim se ok.
Dajejo me žeja in slabost (na srečo ne bruham) in spanje.

Držite se !

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 15:00:40   
Inigo

Dajejo me žeja in slabost (na srečo ne bruham) in spanje.


jst pa prav nobenega znaka. malo imam napete prsi... u bistvu sploh nebi opazila, če mi dragi ne bi povedal, da so mi zizike zrasle user posted image Mogoče hodim malo več lulat... Ampak itak se v službi skos nacejam z vodo, ker sicer premalo pijem in že zaradi tega hodim več na WC. Drugače me nič ne napihuje, nič bolečin, nič zaspanosti, nobene slabosti. Mogoče je še malo prehitro... 5. teden.

(odgovor članu Ruby81)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 15:57:38   
Aylica
Jaza pa po ss marca,vceraj zagledala plusek.torej se januarka.pdp po mojem izracunu 23.jan,in upam da bo zdaj vse okej.cestitke vsem noseckam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 20:41:03   
zmedena...
hej, hej,

kot kaže sicer nisem ena izmed januarčic, sem se pa vseeno odločila, da se vam javim.
Ugotavljam, da se nekaj dogaja z mano in prepričana sem bila, da bo to pomenilo user posted image , vendar sem pred dnevi dobila M.

Po spominu iz prve nosečnosti se mi je vse kar precej ponavljalo oz. se mi še vedno...pred cca 14 dnevi so me začele boleti prsi, postala sem bolj zaspane sorte, na wc hodim na vsaki dve uri, kljub temu, da praktično nič ne pijem, v zadnjem tednu mi je 3x postalo slabo, določene stvari mi smrdijo in M mi je zamujala 1 dan. Po vsem tem sem bila prepričana, da bo kej, potem pa naslednji dan M. Kolikor sem brala je to vseeno možno, da bi bila user posted image , ampak sploh ne vem kaj naj si mislim.

Verjetno bi bilo pametno narediti test, a sem skeptična glede pravilnega prikazovanja na njih?
Ne vem, rahlo sem zmedena user posted image user posted image

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 20:54:07   
Tanisha
Jest tut :)

13.1.2013, Tanisha, 29, 1.user posted image , 0user posted image , 1.pregled 5.6., Kranj

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 21:02:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zmedena...

hej, hej,

kot kaže sicer nisem ena izmed januarčic, sem se pa vseeno odločila, da se vam javim.
Ugotavljam, da se nekaj dogaja z mano in prepričana sem bila, da bo to pomenilo user posted image , vendar sem pred dnevi dobila M.

Po spominu iz prve nosečnosti se mi je vse kar precej ponavljalo oz. se mi še vedno...pred cca 14 dnevi so me začele boleti prsi, postala sem bolj zaspane sorte, na wc hodim na vsaki dve uri, kljub temu, da praktično nič ne pijem, v zadnjem tednu mi je 3x postalo slabo, določene stvari mi smrdijo in M mi je zamujala 1 dan. Po vsem tem sem bila prepričana, da bo kej, potem pa naslednji dan M. Kolikor sem brala je to vseeno možno, da bi bila user posted image , ampak sploh ne vem kaj naj si mislim.

Verjetno bi bilo pametno narediti test, a sem skeptična glede pravilnega prikazovanja na njih?
Ne vem, rahlo sem zmedena user posted image user posted image


Mi je žal, ampak mislim, da se je psiha poigrala s tebojuser posted image

(odgovor članu zmedena...)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 21:08:05   
zmedena...
user posted image sej ne, da sva to želela ali delala, tako da kakšne velike žalosti niti ni ob temuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Januarke 2013
21.5.2012 21:12:27   
zmedena...
ok, to sem mogoče malo čudno napisala...hotla sem rečt, da nisva načrtno ničesar delala, tako da ni nič hudega...ko bova, se bo pa že prijelo user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Januarke 2013
22.5.2012 10:49:59   
Anonimen
Samsam, popolnoma te razumem, sama še sedaj v skoraj 6m grem s strahom na wc.

Držim pesti za današnji pregled in ti pošiljam user posted image . Želim, da si januarka 2013, jaz bi bila 2012.

(odgovor članu zmedena...)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Januarke 2013
22.5.2012 11:45:14   
Samsam
Hej user posted image . Sem bila potem na pregledu, vse je zgledalo tak kot včeraj, dobila sem Dabroston in strogo mirovanje, v petek se pa grem spet pokazat. Vem pa da mi bo strašno hudo če bo šlo kaj narobe, zaenkrat sem pa optimistična user posted image . Moj dragi mi pa tudi skos govori naj bom optimstična in me ful carta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Januarke 2013
22.5.2012 11:47:20   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Samsam

Hej user posted image . Sem bila potem na pregledu, vse je zgledalo tak kot včeraj, dobila sem Dabroston in strogo mirovanje, v petek se pa grem spet pokazat. Vem pa da mi bo strašno hudo če bo šlo kaj narobe, zaenkrat sem pa optimistična user posted image . Moj dragi mi pa tudi skos govori naj bom optimstična in me ful carta user posted image



tooooo punca! kr optimistično naprej. držim pesti za vajinega fižolčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Januarke 2013
22.5.2012 11:47:28   
cebelica6
Pozdravljene user posted image user posted image in cestitke od user posted image

Prejsnje leto sem imela ss v 6 tednu user posted image neznanega vzroka..
Sedaj sem tudi v 6 tednu in sem imela predcasno kontrolo,zivim sicer v Avstriji.. ker sem imela 1x rjavi izcedek sem dobila Utrogestan in pocitek.. Srcek se je ze opazno videl..vse je vredu ampak baje so prisotni nekaksni polipi...ima katera izkusnje..in se kateri pojavljajo krci podobni menstrualnim...ponavadi me dajejo ko grem spat, se mi zdi da bi vsak cas dobila user posted image
PDP: 20.1.2013user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Januarke 2013
22.5.2012 14:36:26   
Sunshine 1
Pozdravljena čebelica in čestitke za user posted image !! user posted image user posted image

Glede polipov ne bi vedela, krči so pa normalni ja, ker se ti razteza maternica. Mislim da imamo kar vse take "bolečine" user posted image .

Pozdravček!

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?