Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ima katera kakšen nasvet glede tega? No vglavnem, zdaj si ne upam nič več jest, da ne bom spet kregana. Je še kakšna, ki je pridobila toliko kilogramov, ker sem se po pregledu tako zasekirala? Pred nosečnostjo sem imela čisto normalno težo (168 cm in 59 kilogramov). Lep dan!
zredila za 23 kg in je šlo vse dol. Zdaj drugič pa z
v bistvu, da je pravi korenjak z 2 kilogramoma. No, zdaj pa je rekla, da ne bo komplicirala, ker imam pritisk nizek. Tudi drugače me je samo trebuh. Bi lahko bil tudi pri meni kriv sladkor? Upam, da temu ni tako. Jadore, ti hodiš k G v Domžale? Jaz sem ravnokar dudke, nastavke in flaške prekuhala. Pripravljam si torbo za porodnišnico in sem se odločila, da za vsak slučaj zapakiram še dudke. Zdaj bom pa pridno čakala na malega. Pripraviti moram le še cunjice za malega iz porodnišnice. Že vse veste, kje boste rodile? Mene je ljubljanske porodnišnice kar malo strah glede na komentarje o njej. Veliko bi mi namreč pomenilo, če bi dobila v redu babice - ne kakšnih grobijanov. Sicer bo pa itak potrebno le nekaj dni z njimi preživet, a ne.
.
, Nana: pri zaprtosti meni pomagajo suhe slive namočene v vodi, rodila pa bom, upam, da, v Gorici.
...