Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Saj niso povsod kreteni, no. Tudi jaz bi lažje dihala, če bi prej povedala, tudi zdaj sem vedno povedala takoj po ns, enkrat še prej, ker sem morala vmes v bolnico.
)
naredila in bom potem dalje iskala službo. Oba sva bila prepričana tudi v to, da v prvo ne bo "zagrabilo", da bo trajalo 3 mesece ali več, da bo pokazalo
, kolikor sva o tem tudi brala. Sedaj sem noseča, in sicer v 5 tednu. Sedaj so me tudi klicali in povabili na razgovor (ponovnega razpisa niso izvedli in so izbirali vloge iz predhodno poslanih prošenj??). Narava dela je za nosečnice lahko tvegana, če ne upošteva samega protokola dela. Kaj naj naredim? Na razgovor bom v vsakem primeru šla, da me bodo vsaj spoznali. Pred pogodbo se običajno naredi še zdravniški pregled - če jim ne povem, bodo tako ali drugače odkrili, da sem noseča in me bodo smatrali za neprimerno kandidatko :(