|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za darilo 3-letnici?
23.6.2012 18:56:35   
Brinčika
Zanima me kaj je zdaj aktualno, kaj je zanimivo za 3 letnice, rabim idejo za darilo za rojstni dan, nekaj česar bo mala vesela in se bo ukvarjala s tem. Jeseni bo tudi šla prvič v vrtec, pa sem študirala mogoče kak nahrbtnik, vem da imajo rade puzle, knjigice , mogoče kaka aktualna knjiga, kaka zanimiva igrača ki hodi, se oglaša, rabim kak predlog, hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za darilo 3-letnici?
23.6.2012 21:02:35   
Goldy
Naša 3letnica je dobila za RD tablo za pisat (s kredo in flomastri) ter likalno desko in likalnik - in zadaj lika..., pa knjige z nalepkami. Všeč si ji tudi kocke za sestavljat (ko se slike sestavljajo), pa set za zdravnika, dojenčki, hišica za punčke...

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj za darilo 3-letnici?
24.6.2012 13:17:31   
sabina1903
Na podlagi tega kaj imamo mi doma in se je izkazalo za super lahko priporočam:
- Lego Duplo, lahko kocke ali pa kaj tematskega (za deklice so trenutno zelo aktualne princeske, grad s princesko ali pa princeska s kočijo in konjičkom), lahko pa tudi od lego duplo kakšen manjši živalski vrt ali pa deklica in domače živali, pa tudi škatla s duplo kockami in ostalimi stvarmi, kot so posodice, svečke itd. za delanje, grajenje tortic, imajo jih povsod, cene so odvisne od paketa
- tabla piši-briši kot je že Goldy predlagala, je tudi ena taka trajna in vedno aktualna igrača (mi smo jo kupili v Sparu in ni bila draga, ima pa še 4 štampiljke zraven za pritiskanje po tabli)
- leseno računalo (mi smo kupili v Mullerju, znamka Heros, barvano z neškodljivimi barvami)
- lesene domine z motivi živali (mi smo jih kupili v trgovini Ristanc)
- glava za friziranje (mi imamo od Matell-a Barbie)
- kakšna kartonka s slikami živali ali kakšne druge knjigice (meni je npr. zelo lepa tako vsebinsko kot oblikovno Lonček na Pike z ilustracijami Jelke Reichman in Kotiček na koncu sveta z ilustracijami Marjance Jemec Božič, avtorica obeh knjig pa je Anja Štefan, kupljeno v Mladinski knjigi), poceni knjigice pa imajo dostikrat v Založbi Karantanija
- boben za otroke (če ji že zaupate glede palic, da se ne bi z njimi kaj poškodovala), mi ga imamo od Bontempi
- mikrofon, tudi tega imamo od Bontempi (dobi se v Mullerju), ima še dodatne efekte
- otroška kitara (tudi Bontempi)
- spomin (imaš jih veliko različnih vrst)
- perlice za izdelovanje nakita (spet odvisno, koliko ji lahko že zaupate)
- igralna kuhinja (mi imamo kuhinjo Hello Kitty, ima še pečico, veliko posodic, pribora itd.)
- igralno sadje in zelenjava s košaricami (dobi se v Baby Centru)
- blagajna (mi imamo znamko Klein, resnično računa, je na svetlobo, ko pritisneš tipko Cash, se odpre predal z igralnim denarjem, ima kreditno kartico, v glavnem za delovanje ne potrebuje baterij), dobi se v trgovini Direndaj
- tehtnica za tehtanje sadja in zelenjave in ostalih stvari, ki jih prodaja v svoji trgovini (tudi znamka Klein), dobi se v Baby Centru
- puzzle, meni so zelo lepi in kvalitetni Ravensburger-jevi, imajo jih v Baby Centry, so razdeljeni po težavnosti glede na starost otroka
- kakšna družabna igra (Monopoly Junior je full fajn je pa sicer od 4. leta starosti dalje, Človek ne jezi se, Moje prve 4 igre od Ravensburger-ja, Moj prvi koledar v obliki puzzlov)
- kakšni rekviziti za igro na prostem (žoga, plastični keglji, kolo, igrače za v peskovnik itd.)
- kakšna punčka ali dojenček (bodite pazljivi na vonj, ker jih dosti vsebuje zdravju škodljive ftalate), mi smo kar precej preiskali, da smo našli take v redu
- ročne lutke
- kakšne špangice, krtača za lase (imajo full luštne v HM-ju), ali kakšen dekliški dežnik
- risalni pripomočki in stvari za ustvarjanje (barvice, flumastri, voščenke, krede za risanje po asfaltu, vodene barvice, kakšne pobarvanke).

Drugače pa mogoče malo poglejte po trgovinah, ponavadi se dobre ideje dobi tudi tam, ko slučajno vidiš kaj luštnega. Iz naših izkušenj pa lahko povem, da se je naša najbolj razveselila igrač, medtem ko nahrbtnika in kakšnega oblačila pa sploh ne. Je pa odvisno od otroka, čeprav so si verjetno kar podobni.

Lepo izbiro darila in lepo praznovanje rojstnega dneva želim!


(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj za darilo 3-letnici?
25.6.2012 0:24:56   
Brinčika
Sabina 1903 , hvala, lepo si napisala in si vzela veliko časa, mislim da bo najboljše da kar vprašam njeno mamo kaj bi ji bilo najbolj primerno , ker ima veliko vsega, tako da danes človek res neve kaj bi jim kupil za rojstni dan.

(odgovor članu sabina1903)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj za darilo 3-letnici?
15.8.2014 21:39:18   
Balerina
Da ne odpiram nove teme bom kar tu vprašala.

Za malega, septembra bo star 3 leta, sva gledala tako nalepko za na steno, ki je kote table piši/briši. Mali full rad rise, sploh po stenah mu je zanimivo. Za enkrat imamo da v otroški sobi lahko sedaj pa bo dobil novo, svojo sobico. Tu bi mu pa pač naredlil samo tako na enem malo večjem delu, da bo lahko pisal.

Sedaj pa vprašanje za tiste ki imate ali nalepko ali tablo ali pa morda kar barvo. Kako ste zadovolji, ali se lahko uporabljajo samo piši/briši pisala? Kako pa je z umazanimi oblekami? Mal me skrbi če bo imel te barve doma v sobi da bo tudi marsikaj drugega porisano in ne samo table. Predvsem kakšne majčke in hlače.

kakšne izkušnje?

(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj za darilo 3-letnici?
19.8.2014 7:54:40   
lily32
Naše imajo prenosno piši-briši tablo, h kateri je bil priložen tudi en flomaster, a sta ugotovili, da se lepo piše z navadnimi flomastri in zato zdaj uporabljata kar te. Flomastre od vedno kupujem tiste, ki so pralni - umazana oblačila se vedno lepo operejo in ni nobenih težav.

Kljub vsemu ne vem, če bi se na tvojem mestu odločila za nalepko za na steno. To je trajna zadeva, ta otroška zamanja pa so prehodne narave. Pri naših je vsaka igrača aktualna nekaj časa, nato jo za kakšen mesec pozabijo, potem pa spet. Poleg tega je potem res nekoliko težje dopovedati otroku, kje sme risat in kje ne. Če že, bi jo jaz raje pritrdila na vrata sobe ali omare, se mi zdi manj škode. Proizvajalci sicer zagotavljajo, da odstranjevanje praviloma ne povzroča težav, a po mojih izkušnah pogosto poškoduje stensko barvo.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 19.8.2014 7:56:18 >

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?