|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako povedati?
16.7.2012 14:01:46   
*lala*
xocoatl naj te ne bo strah...tako kot je otika napisala...če bo vaju strah in bosta to z grozo povedala, bodo tudi vajini bljižnji tako sprejeli!

moja zgodba je podobna, mi2 sva že imela vsak svojo službo, stara sem bila 20 let on 22 let, stanovanja svojega še nisva imela saj sva bila skupaj šele 4 mesece ko sem zanosila.user posted image tudi mene je blo sprva strah reakcije, ampak sem rekla kar bo pa bo...user posted image če bojo sprejeli super, če pa nebojo pa jih bo s časoma minilo, če ne prej pa ko bodo štručko vidli.user posted image in ko sva jim povedala je bilo veselje nepopisno, tekle so solze (seveda sreče) in meni se je kamen odvalil od srcauser posted image nobenih vprašanj bni bilo, kako zdej to pa uno,....user posted image

glavo gor in z veseljem povedat staršem, če bodo oni vidli da vaju ni strah in sta vesela, bodo tudi oni!user posted image

srečnouser posted image

(odgovor članu xocoatl)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako povedati?
18.7.2012 18:46:43   
xocoatl
No, staršem povedala. Reagirali kar dobro. Sicer nisem mogla osebno povedat. Takoj sta rekla, da bosta pomagala kolko bosta lahko , kakor se pač odločiva. Sta pa bila v šoku kar konkretno se mi zdi. Ampak mama že počasi dobiva užitek mi podajat vse informacije :) Ata pa je še kar tiho.
Sestra sploh ni nič rekla... brat pa navdušeno čestital. Tako da reakcija dokaj ok. Čaka še druga polovica nove družine :)))

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako povedati?
18.7.2012 19:15:37   
Tippi
No evo! Pa je prvi korak za tabo. zdaj pa samo še pogumno naprej!

Se pa spomnim, kot da bi bilo včeraj. So bili pri nama njegovi tudi zelo zadržani, pri meni malo manj, očka je bil ful vesel, mati niti ne toliko, uglavnem. Ko sem rodila, se pa tistih, ki so bili najbolj glasni, češ mlada sva, pa ne bova mogla uživati, pa potovati, pa bla bla bla, ves čas prisotni v porodnišnici, da se jih doma nisva mogla znebit, sploh ne govorim user posted image

(odgovor članu xocoatl)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako povedati?
18.7.2012 19:43:28   
amyZ
No super!!! Se ti je verjetno odvalil kamen iz srca. Glede šokiranosti pa tako, moja mami je že en čas čakala kdaj bo kaj, ko sem ji pa povedala je pa rabila pol ure, da je k sebi prišla. Tako, da tudi če se odločiš za otroka in vse, so starši lahko šokirani. Pa tudi moj oče je bil en čas, mislim, da se še zdaj ne more navadit da bo dedi user posted image . Pa sem 26 stara.

No, zdaj pa še srečo pri tem ko bosta povedala njegovi družini!!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako povedati?
20.7.2012 18:09:45   
xocoatl
Tudi to je šlo vredu skozi :) Prvo šok, potem pa ok. :) Sploh ni bilo tako hudo, kot me je skrbelo :) Zdaj pa jih grem še enkrat spoznat in bo :) Če ne prej slikco UZ pokazat :)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako povedati?
20.7.2012 19:39:48   
astrid1
Bravo! Samo da je za vama, da te ne bo več skrbelo.

(odgovor članu xocoatl)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako povedati?
25.7.2012 16:13:46   
lalyka
Midva pa sva povedala takoj ko sva izvedela. V bistvu sem jaz mami povedala kar preko Facebooka :) Je bilo nepričakovano :) Ko so bili ravno na dopustu :)In so kar OK sprejeli, sedaj že vsi načrte delajo... sploh brat:)
Njegovi pa tudi lepo sprejeli in tudi izvedeli v bistvu takoj, le da v živo :)
In je prav super, ker je za nama :) V bistu si ne predstavljam, da ne bi povedala takoj... kako mučno mora bit ko te skrbi.... vem, da meni je adrenalin nabijalo ful, predno sem pritisnila enter. :) In vsakič ko sem odprla FB :)

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?